Archiwum - [Gdańsk] oddam maluchy za miesiac :))
vsKi - Pią Paź 10, 2014 18:09
Na 4 zdjeciu mamuska wyglada jakby przedawkowala mefedron co_najmiej
waskisongo - Pią Paź 10, 2014 18:18
że co??
Zdjecia robiłem telefonem z fleszem nie stać mnie na cyfrówke ale chciałem na szybko zrobić bo mamuśka nie miała humoru
karola - Pią Paź 10, 2014 18:45
waskisongo napisał/a: | Zdjecia robiłem telefonem z fleszem nie stać mnie na cyfrówke | Przecież to nic nie szkodzi Ważne, że są zdjęcia. A maluchy i mamusia są śliczne.
Jasta - Pią Paź 10, 2014 19:02
co za śliczności!! Mamusia wygląda super! Ciekawe jakie maluchy będą mieć kolorki
vsKi - Pią Paź 10, 2014 19:20
ciekawe czy beda mialy czerwone oczy
waskisongo - Pią Paź 10, 2014 20:19
vsKi napisał/a: | ciekawe czy beda mialy czerwone oczy |
Możliwe
Co do kolorów raczej biało siwe lub coś z tą domieszką poczekamy zobaczymy
karola - Sob Paź 11, 2014 06:06
waskisongo, powinieneś już teraz móc orzec czy maluchy są czarno czy czerwonookie Te z czarnymi oczkami będą miały pod zamkniętymi powiekami widoczne czarne koraliki, te z czerwonymi nie będą aż tak wyraźne i będą się wydawać jaśniejsze.
I proszę, zwracaj uwagę na ortografię, albo używaj przeglądarki, która podkreśla błędy. Już kilkakrotnie użytkownicy zwracali uwagę, że popełniasz błędy w pisowni. Dziękuję z góry
limomanka - Sob Paź 11, 2014 06:44
Mamunia jest przepiękna i dobrze dba o swoje kluski. Byle tak dalej
waskisongo - Sob Paź 11, 2014 09:54
Tylko nie podoba mi się to, że jak mnie słyszy lub widzi wybiega z domku razem z maluchami jak są jeszcze przy karmieniu, ale potem je zbiera do domku.....ehh
vsKi - Sob Paź 11, 2014 10:39
waskisongo napisał/a: | :? Tylko nie podoba mi się to, że jak mnie słyszy lub widzi wybiega z domku razem z maluchami jak są jeszcze przy karmieniu, ale potem je zbiera do domku.....ehh |
To normalne
waskisongo - Sob Paź 11, 2014 12:46
To po tygodniu będą już miały sierść ??
A po dwóch otworzą oczka ??
A jak się mnie wystraszą??
Karena - Sob Paź 11, 2014 14:40
waskisongo, Polecam poczytanie http://forum.szczury.biz/viewforum.php?f=41
waskisongo - Sob Paź 11, 2014 15:01
Pani Karena .... tak mi smutno z powodu śmierci Bufki nadal na yotube patrzę na Bufkę i Pani szczurki, proszę o przyjecie moich kondolencji,
Z wyrazami szacunku Damian
...temat już poczytałem
Hanami - Sob Paź 11, 2014 16:41
Cytat: | A jak się mnie wystraszą?? |
Będę mieć niezachwianie dobry humor do przyszłej niedzieli.
waskisongo - Sob Paź 11, 2014 17:11
Zaglądałem teraz do maluchów wszystkie całe tylko jeden czasem większy od drugiego... a jeden taki cyci jest
|
|
|