Archiwum - Koty vol. VI
pizmol - Pon Lis 18, 2013 14:03
Ninek, myślałam, że ma być praktycznie
Ninek - Pon Lis 18, 2013 14:10
pizmol napisał/a: | Ninek, myślałam, że ma być praktycznie |
Praktycznie i ładnie. Jestem zwierzęcą gadżeciarą - uwielbiam ładne dodatki, najlepiej jak pasują pod kolor futerka
Ta simonowa miska jest cudowna!
Lama - Pon Lis 18, 2013 21:00
Chcę kota...
Jak mam przekonać moje suczydło?
Onia - Wto Lis 19, 2013 10:49
PALATINA napisał/a: | limomanka,
Jak zobaczyłam, to stanęłam na rzęsach, żeby mieć tę miseczkę!
Kumpela mi z Anglii przywiozła, więc odpadła mi cena przesyłki do PL.
Przy drugim kocie, drugą miseczkę przywiózł mi szwagier. |
Jest świetna, a Simona uwielbiam
Do gustu przypadła mi jeszcze skarbonka
http://www.fotosik.pl/pok...2cea1f4643.html
PALATINA - Wto Lis 19, 2013 11:47
Tygrys - Wto Lis 19, 2013 12:09
limomanka też mam siostrę (niedaleko) Londynu.
Dziewczyny ( i chłopaki) o co chodzi mojemu kotu? On wywraca każdą miskę z wodą. już nie wiem co wymyślić. Jakakolwiek miska ląduje zawsze wywalona, woda wylana, panele mokre....
Czy takie metalowe miski na stojaku ciężko będzie kotu wywalić?
PALATINA - Wto Lis 19, 2013 12:52
Tygrys,
Kup psią ceramiczną, ciężką.
Nie da się takiej łatwo wywrócić. Moim psom nawet się ją ciężko przesuwa, gdy chcą pokazać, że pusta i łapami potrącają.
Ja mam taką na ok 1,5 litra wody.
Mam też tak samo dużą, metalową na gumie i też nie jest wywrotna.
pizmol - Wto Lis 19, 2013 12:55
może taka szersza na dole i węższa na górze http://psy-pies.com/fotog...la-psa_4331.jpg
chociaż te dranie ze wszystkim sobie poradzą
Ninek - Wto Lis 19, 2013 15:15
Moje koty od zawsze miały w dużych pojemnikach wodę (w kuchennej misce, w dzbanku do podlewania kwiatków, itp) bo z małych wylewały. One wolały duże, wysokie 'zbiorniki' do których nie trzeba się schylać
Mefisto wody nie pija więc ma tylko prowizoryczną, małą miseczkę z wodą, jakby jednak mu się pić zachciało.
(Je barfa z dużą ilością wody, więc dodatkowo nie musi pić.)
Onia - Wto Lis 19, 2013 22:19
Tygrys napisał/a: | limomanka też mam siostrę (niedaleko) Londynu.
Dziewczyny ( i chłopaki) o co chodzi mojemu kotu? On wywraca każdą miskę z wodą. już nie wiem co wymyślić. Jakakolwiek miska ląduje zawsze wywalona, woda wylana, panele mokre....
Czy takie metalowe miski na stojaku ciężko będzie kotu wywalić? |
Tygrys tych metalowych na stojaku nie polecam, bardzo łatwo jest je wywalić, moje też czasami mają fazę i wywracają z łatwością takie jak piszesz.
klauduska - Wto Lis 19, 2013 22:33
Ja mam na metalowym stojaku. Gdyby nie cena, to wszystkie ze stojakiem bym kupiła. Mam miski ceramiczne, więc są ciężkie i koty nie wywalają.
Trzynastka - Sob Lis 23, 2013 18:09
Gdzie najlepiej ogłaszać koty do adopcji? Co najważniejszego pisać w ogłoszeniu? Ogłaszam Filemona i Zołzę, ale odzew zerowy.
Zastanawiam się też nad wykupieniem ogłoszeń. Kiepsko u nas z funduszami, ale może by to pomogło. Może dziewczyny, które siedzą na miau orientują się czy się opłaca? A jeśli tak, to od kogo?
limomanka - Sob Lis 23, 2013 18:47
Aria na antybiotyku i Beta-glukanie. Podłapała jakiś katar, ma powiększoną tchawicę i napady duszności. Biedna nie może wychodzić z domu - ależ nam koncertuje pod drzwiami od rana Zwłaszcza, że pozwalamy jej buszować po piwnicy i odkryła dziś strych, na który do tej pory nie wchodziła. I tak jeszcze 8 dni
Ebia - Sob Lis 23, 2013 20:40
Jakiś czas temu miałam "na przechowaniu" kota znajomych. Zastanawiam się, czy wszystkie koty czuć aż tak mocno? Potrafiłam obudzić się w środku nocy z bólem głowy - przez zapach kociego urobku.
Żwirek bentonitowy, kicia na kociej karmie (nie wiem jakiej, bo nie była w oryginalnym pudełku). Kuwetkę niestety mieliśmy w korytarzu, ale nigdzie indziej nie było na nią miejsca
Strasznie chciałabym mieć kota, ale każde jej załatwienie się przyprawiało mnie o ból głowy, a sprzątanie o mdłości (brzydliwa nie jestem, sprzątam po szczurach, po psie i nie mam z tym problemu)
klauduska - Sob Lis 23, 2013 20:40
Moje kocięta NOM BIS z 4 [!] miotów i przegrana w panelu BIS z 4 miotów przez losowanie Głosy 6. sędziów rozłożyły się na 2 mioty: mój i MCO. 3:3.
Ech
ASTERIX Ex1 z cudowną, bardzo cudowną oceną!
|
|
|