Archiwum - Psiaki XI
Biała - Śro Cze 01, 2011 21:48
Ninek, Na polowanie z nim
Sysa, dziękuje
Ninek - Śro Cze 01, 2011 22:01
Biała napisał/a: | Ninek, Na polowanie z nim |
On to bardzo chętnie. Do parku z nim chodzić nie moge, bo ledwo go utrzymuje jak kaczki widzi
Anonymous - Śro Cze 01, 2011 22:55
TADAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
muszę jej jeszcze zrobić wyściółkę z poduchy, bo jasiek jest za mały trochę
H. - Śro Cze 01, 2011 23:00
mataforgana, łaa nie ciasno jej?
Anonymous - Śro Cze 01, 2011 23:01
Erato napisał/a: | nie ciasno jej? |
jak siedzi to ma sporo miejsca, jak leży, to jak widać, ale ona normalnie też poleguje i sypia taka zwinięta w kłębek, więc chyba jej wygodnie jeszcze jak dostanie bardziej miękką poduchę do środka to już będzie całkiem szczęśliwa
H. - Śro Cze 01, 2011 23:02
mataforgana, zaimponowałaś mi prędkością realizacji pomysłu i tempem dodania fotek
Kami - Śro Cze 01, 2011 23:03
Ninek, spaniel rodziców zwyczajnie kocha biegać za czymś. Nieważne czy piłka, czy kij, czy jeszcze co innego. Póki mu się rzuca, to nawet nie zwraca za bardzo uwagi na inne psy. Próbowałam go uczyć skakać przez obręcz, skacze, ale za niezbyt chętnie. No, ale nie mam pomysłu co zrobić jak nie możesz go ze smyczy spuścić.
No i rzeczywiście największa atrakcja jak coś ucieka: kot, kaczki, gołębie, cokolwiek.
yoshi - Śro Cze 01, 2011 23:14
jeśli 5m za krótka, to może skusisz się na 15-20m?
klauduska - Czw Cze 02, 2011 00:58
a ja dzisiaj byłam u ciotki. maluchy przecudowne i przekochane. Rota cyca już dawać kompletnie nie chce.
zostały jeszcze 3 do sprzedaży.
relacja z wypadku nad wodę z Rotą i Dumą + rozkoszne szczeniaczki prawie 2. msczne jutro
Ninek - Czw Cze 02, 2011 12:15
yoshi, planuje 10m. Już z taką troche mi ciężko, więc dłuższa to w ogóle masakra
Musze znaleźć miejsce, gdzie mogłabym go spokojnie spuścić, wtedy może sie wyszaleć do woli.
Koszyk super a sucz wygląda na zadowoloną
Anonymous - Czw Cze 02, 2011 14:11
http://s33.photobucket.co...current=6-7.jpg
ten facet ze straszliwie krótkimi włosami to błażej?
falka - Czw Cze 02, 2011 16:34
Biała, świetne zdjęcia, paszcza
mataforgana, suuuper kosz, jak ona słodko w nim wygląda!!!! i co za pomysłowe wykonanie
Anonymous - Czw Cze 02, 2011 16:39
marla napisał/a: | ten facet ze straszliwie krótkimi włosami to błażej? |
ta wczoraj właśnie był u fryzjera i wygląda... no... erm... pozwolisz, że se daruję komentarz jak wygląda
a i dziękuję laski za wyrazy uznania, staraliśmy się i wyszło naprawdę fajnie, jeszcze siedziałam wczoraj 2h i uszyłam jej boską poduchę do środka, psisko jest zachwycone, dzisiaj się wybieramy na pierwszą wycieczkę
Ryoko__ - Czw Cze 02, 2011 23:48
Nasza kochana pociecha
pół amstaffką jest:) wzieliśmy ją w dobre ręce bo inaczej by trafiła na wieś gdzie wiadomo buda, łańcuch 50cm i suchy chleb.
W końcu ubłagałam męża o psinkę i się zgodził tak jakoś na Boże Narodzenie:) Trochę szantażyk był z tego względu że już jakiś czas staramy się o dzidzie i nic:(
a psinka pustkę mi łata:) jest naszym oczkiem w głowie, bardzo ją kochamy pomimo tego że głośno chrapie i śmierdzące bąki puszcza:P:P:P hehe i wyjada kanapki ze stołu ^ ^
Wabi się Saba ^ ^
zdjęcie dowodowe hehe A kuku ^ ^
Grucha - Sob Cze 04, 2011 17:58
a to nasz srol i jej ulubione miejsce do spania ;p
|
|
|