Mioty adoptowane - Mnóstwo szczurów w różnym wieku ma już domy, Wrocław
Fea - Pon Kwi 22, 2013 16:58
Ta chora starsza albinoska podobno zdrowieje i ma szanse na powrót do formy. I nie jest taka stara - ma rok, półtora może.
Akiś - Pon Kwi 22, 2013 19:34
Ktoś z Wrocławia pożyczyłby transporter na podróż (która odbędzie się w weekend)? Odeślę ładny i czyściutki
Starsza Pani - Pon Kwi 22, 2013 22:36
Pyl rozmawiała z obecnym DT i mama miotu jest prawdopodobnie w ciąży. Viva szuka dla niej i dzieci DT w Wawie, a my transportu do Wawy jak najszybciej, bo każdy dzień się liczy.
Sterylka byłaby W wawie w Pulsvecie.
Sterylka pierwszej dziewuszki (na wziewie z powodu powikłań przy iniekcji) kosztowała 180 zł.
Poszukajcie wśród znajomych ...
AKiś, dałoby dołączyć jakieś dziewczyny do transportu weekendowego?
mmarcioszka - Pon Kwi 22, 2013 22:43
Starsza Pani, zapytajcie Dori - pisała w temcie transportowym, że jedzie w niedzielę.
Dori - Pon Kwi 22, 2013 22:47
Taaaaak, można dołączyć, im więcej, tym lepiej
Nakasha - Pon Kwi 22, 2013 23:36
Dori, a czy tym transportem dałabyś radę zabrać te 4 panny do mnie na DT? Tzn. do Wawy, bo z Wawy jest łatwiej dotrzeć do Białegostoku niż z Wrocławia...
Oczywiście o ile mi je powierzycie.
Dori - Pon Kwi 22, 2013 23:42
Mhm, Nakasha, myślę, że tak
Potrzebny będzie duży transporter
Pyl - Wto Kwi 23, 2013 00:55
Dori, mam koci transporter do pożyczenia. Ale tylko na dorosłe, małe z niego nawieją.
Nie ma szans na wsześniejszy transport? Boję się, że do weekendu dziewuszka się rozsypie i będzie kolejnych naście maluchów szukających domu. A to ostatnia rzecz, ktora jest nam teraz potrzebna.
Oli - Wto Kwi 23, 2013 00:58
ja mam duży faunabox, ten największy, nie używam, może pożyczyć
Dori - Wto Kwi 23, 2013 04:38
Z tym, że ja nie mogę wziąć transportera do Wroca ponieważ nie jadę bezpośrednio. Jedynie w drogę powrotną mam możliwość zabrać ze sobą bagaż.
Tak, jak tam wyżej Atkiś chciała pożyczyć transporterek, to właśnie na naszą podróż.
Wcześniej niż w niedzielę nie pojadę, nie ma niestety szans.
Fea - Wto Kwi 23, 2013 08:36
Pyl napisał/a: | Boję się, że do weekendu dziewuszka się rozsypie i będzie kolejnych naście maluchów szukających domu. A to ostatnia rzecz, ktora jest nam teraz potrzebna. | Jeżeli urodzi, to proponowałabym uśpienie ślepego miotu, postaram się jakąś dodatkową kasę wytrzasnąć do końca tygodnia.
klauduska - Wto Kwi 23, 2013 09:08
Fea, no tyle, że ta od DT nie chce usypiać przecież..
Pyl - Wto Kwi 23, 2013 09:47
Po to chcę ją wyciągnąć, aby uśpić ślepy miot. Rozmawiałam wczoraj z Nakashą, jest szansa, że jak się to sprawnie załatwi to matka dalej będzie karmić starszy miot (obecnie 3 tygodniowy, więc nie jest to krytyczne, ale mocno wskazane).
Roboczo mam załatwiony DT, który dziś może wyciągnąć matkę z małymi i przetrzymać ją do weekendu. Tylko koniecznie musimy w weekend ją zabrać, bo DT jest tylko do niedzieli.
Dori, można traktować Twój transport dla matki z małymi w weekend jako pewnik? Transporter we Wrocku jakoś załatwię (pewnie wyślę dziś pocztą).
Co z założeniem wątku w dziale oddam? Czy ktoś (posiadacz fotek?) może się tego podjąć? Nawet tylko i wyłącznie przez Copy&Paste posta z tego wątku.
Sky - Wto Kwi 23, 2013 09:57
Pyl napisał/a: |
Co z założeniem wątku w dziale oddam? Czy ktoś (posiadacz fotek?) może się tego podjąć? Nawet tylko i wyłącznie przez Copy&Paste posta z tego wątku. |
Jak tylko wrócę z uczelni mogę założyć wątek w dziale "oddam", po prostu przekopiuje swój post dodając parę świeższych danych.
Pyl - Wto Kwi 23, 2013 09:59
Sky, dzięki
|
|
|