Archiwum - Psiaki XXI
jokada - Nie Lut 21, 2016 13:18
Znajomy piesełek alergik tez jest na TOTW rybnym
Vaco - Nie Lut 21, 2016 17:37
W czwartek jedziemy oglądać dziecko, jak podpasuje nam z charakteru to znowu będę miała beagle w domu
Mama: http://spotless.pl/delicja.html
Tata: http://spotless.pl/zeus.html

jokada - Nie Lut 21, 2016 19:08
ale maskoteczka, wyglada jak zabaweczka
ema0505 - Pon Lut 22, 2016 12:53
Vaco, jaki slodziak!
Vaco - Sob Lut 27, 2016 11:43
Dziecko już w domu, nowym bubusiem jest Absolutely Spotless SFINKS (ur. 06.12.2015)

jokada - Sob Lut 27, 2016 12:09
cudowny
Sorgen - Sob Lut 27, 2016 12:44
Dostałam cukrzycy
Hanami - Sob Lut 27, 2016 16:16
Vaco napisał/a: | (ur. 06.12.2015) |
Mikołajek
mmarcioszka - Sob Lut 27, 2016 20:14
Uważajcie, bo dostaniecie cukrzycy. Jest przesłodki.
Lavi - Sob Lut 27, 2016 22:27
Vaco cudowności! Już nie mogę się doczekać wspólnego spaceru z Astro <3 Poproszę znajomą czy nie pocyka nam zdjęć ładnych
Vaco - Nie Lut 28, 2016 12:08
Dziękuję wszystkim Podmieniłam fotki we wcześniejszym poście na troszkę mniejsze i dodałam jeszcze jedną. Chłopaczek jest super Nie broi więcej niż by się można było spodziewać po małym szczeniaku, w zasadzie jedyne "fuj" co robi to stara się gryźć drewniane elementy w starej sofie z mieszkania i łapie zębami za kaloryfer. Więc w ogromie wszelakich opcji, jakie można sobie tylko wyobrazić do robienia armagedonu, to psiecko-aniołek tfu tfu póki co. Szczury mu się nie podobają, ale raczej stara się nie podchodzić do klatki, czasem raz w ciągu dnia trochę na nie poszczeka z odległości i to w sumie tyle. Do reszty zwierzaków nie ma dostępu, koty są jeszcze w Świnoujściu więc nie wiadomo jak to będzie Na spacerach na wszystkie "straszne" i nowe rzeczy reaguje zatrzymaniem się i przyglądaniem bez żadnych emocji. Nie boi się, nie jest podekscytowany, po prostu stoi i się patrzy co to jest. Nasza pierwsza wystawa to będzie prawdopodobnie XI Psów Myśliwskich (1 maja w Manowie), ale jeszcze zobaczymy, czy nie pojedziemy gdzieś wcześniej
Lavi za tydzień mamy ostatnie szczepienie i można się później umawiać
Rusałka - Sob Mar 05, 2016 19:16
Vaco jaki śliczny bobas
Vaco - Sob Mar 05, 2016 19:26
Rusałka, dziękuję bardzo Bobas zaczyna się zmieniać w młodzieniaszka, a psy z sąsiedztwa nie ułatwiają mi życia. W poniedziałek mamy ostatnie szczepienie i będziemy wybierać jakieś psiedszkole dla Sfinksa, bo zaczyna się robić niegrzeczny. Kilka razy mijaliśmy na spacerach psy które będąc na smyczy strasznie wyrywały się w stronę młodego, ujadając i szczerząc zęby. Psina na początku standardowo olewała całe zamieszanie, ale ostatnio podłapał że wszystkie psy tak robią, to on też... Dlatego nie mogę się doczekać jakichkolwiek zajęć i socjalu z normalniejszym towarzystwem dookoła.
Rusałka - Nie Mar 06, 2016 18:39
Vaco napisał/a: | Rusałka, dziękuję bardzo |
Vaco napisał/a: | ostatnio podłapał że wszystkie psy tak robią, to on też... Dlatego nie mogę się doczekać jakichkolwiek zajęć i socjalu z normalniejszym towarzystwem dookoła. |
Klasyczne zachowanie dorastającego 'bobasa', który nie wie co ma ze sobą zrobić
Wycałuj i zagłaskaj Sfinksa ode mnie
wilczek777 - Nie Mar 06, 2016 23:58
Jesteśmy po dwóch dniach zawodów treningowych. Pierwszego dnia Nessie 3 miejsce i 99 na 120 punktów. Dzisiaj 119 punktów i miejsce 1. Największa ilość punktów po 2 dniach zawodów. Dumnam. Chcemy zdać w końcu HWT z Nes i startować w klasie 1. Fly nie startowała jeszcze ale widać postępy. Zaczyna myśleć i znosić presję. Czekam na jej debiut.
|
|
|