To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XI

falka - Wto Sie 30, 2011 15:29

Mój też śpi w takich pozycjach ^^ Czasami np. ma łapki przednie wyprostowane w powietrzu i o nic nie oparte -> nie wiem czy mu tak wygodnie ;)

mintyy - Wto Sie 30, 2011 15:36

falka, Hahahaha xD! Swietny ! A jaka to rasa? :)
falka - Wto Sie 30, 2011 15:39

mintyy, labek :P tylko że tak owłosiony się urodził (rodowodowy) ;)
mintyy - Wto Sie 30, 2011 15:44

falka, lomatko ! Serio?! A to Ci numer ! Uroczy jest <3 wyglada bardziej jak czarny golden ( choc takich nie ma xD )
Oli - Wto Sie 30, 2011 16:38

PALATINA napisał/a:
dom i wielka działka, bo miejscowość daleko od miasta
w naszym piknym kraju to niestety wystarczy, by otruć komuś psy, na wsiach i w małych miasteczkach mieszkają naprawdę okrutni ludzie :(
mintyy - Wto Sie 30, 2011 16:44

http://fc00.deviantart.ne...r_by_mintyy.jpg a to moja mordka ! xD
yoshi - Wto Sie 30, 2011 19:16

My na wakacjach :) Ja, Toudi, Huxley i mój M. :) Jutro wracamy niestety do Krakowa. Ale pogoda nam się udała :) I spacery też. Jak ja bym chciała mieć takie okolice pod domem... Muszę się wyprowadzić szybko na wieś :D

zadowolone pysie już po spacerze :) były padnięte :) wróciliśmy trzy godziny temu a cała trójka, wraz z moim chłopem śpią jak zabici :D

mintyy - Wto Sie 30, 2011 19:28

yoshi, ahahaha ! Zadowolony pies = uzzmeczony pies !
Ja swojego dzisiaj pileczka pomeczylam to do tej pory chrapie :P

Ninek - Wto Sie 30, 2011 21:14

U mnie teraz ni cholery nie da sie psa spuścić ze smyczy :| Po parku łażą po tajniaku i wlepiają mandaty. Ostatnio facet dostał 1000zł za psa luzem!
mintyy - Wto Sie 30, 2011 21:19

Ninek, a gdzie rezydujesz?
Ninek - Wto Sie 30, 2011 21:23

Brzeg, między Wrocławiem a Opolem.
mintyy - Wto Sie 30, 2011 21:27

Ninek, juz sie balam ze Wawa. Ale i tak jak na pusczanie psa to strasznie wysoki mandat...Moze pies z jakies niebezpiecznej rasy?
jokada - Wto Sie 30, 2011 21:30

spanie na plecach to codzienność :lol:
czasem nawet w formie zwisu z kanapy ;)

PALATINA - Wto Sie 30, 2011 21:49

jokada,
Świetne!

Też mam gdzieś foty swoich spiących suk, ale musiałabym długo szukać (bo mamy w sumie baaardzoo dużo zdjęć).

Tak mną to otrucie wstrząsnęło (zmarła suka, po której b.chciałam mieć szczeniaka - kiedyś tam w przyszłości).. że teraz cały czas wgapiam się w swoje psy i cieszę, że nie są otrute, tylko całkiem żywe, jak zawsze. :|

jokada - Wto Sie 30, 2011 22:03

a to przyłapane kiedyś nad ranem ;)
(tylko podła jakoś z komórki)