To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XI

sachma - Pon Sie 29, 2011 11:57

mintyy, jak jestem w domu pies praktycznie co godzinę dwie jest na dworze - jak wychodzę na papierosa to go zabieram, porzucam mu piłkę i wracamy. Kłopot jest tylko z pierwszym i ostatnim spacerem :/
Tess - Pon Sie 29, 2011 12:23

mintyy, to do fortu masz stanowczo najbliżej, zresztą jest to jeden z lepszych klubów, więc warto spróbować. :) Nie wiem, czy w tym roku też, ale zawsze było tak, że na jesieni zaczynały się kursy, więc to idealny moment. ;)

babyduck, ani to, ani to. Albo nawet wszystko na raz. XD Team Spirit jest zawieszony (nazwa), mamy Dog Chow Agility Club, jesteśmy w bliskiej współpracy z Dog Campusem. ;)

Mika29 - Wto Sie 30, 2011 12:42

Ja dam Shaggy'ego drzemke:

Ninek - Wto Sie 30, 2011 13:03

Ryjek kropkowany jak u Foxa :serducho:

Ten sierściuch też śpi tak dziwacznie. Pobija w tym moje suki wielokrotnie i naprawdę nie uwierze, że mu tak wygodnie :lol:

Sysa - Wto Sie 30, 2011 13:05

Ale on śliczny! I jakie pozycje przyjmuje! :lol:
Anonymous - Wto Sie 30, 2011 13:07

http://img851.imageshack....17/p8291152.jpg - buahahahaha i szlag trafił ta powagę i godność jaką widziałam na spacerze. :D ;)
Ninek - Wto Sie 30, 2011 13:09

Tak sie śpi:

:P

Sysa - Wto Sie 30, 2011 13:11

Ninek, na ostatniej fotce to eleganckie siedzenie na ścianie, modne wśród psiej szlachty, mnie nie zwiedziesz! :P
Mika29 - Wto Sie 30, 2011 13:15

Viss, nie umiem wytłumaczyć tej powagi na tamtym spacerze :mrgreen:

Ninek , nasze psy mają "cos" wspólnego :D

Ninek - Wto Sie 30, 2011 13:21

Tak, ja po prostu obróciłam zdjęcie :P

Tak w ogóle to mi ręce opadają z tym psem.
Komend uczy sie w mig (bezsłownie siada, daje łape, kładzie sie i robi trupa - wszystko ćwiczone dosłownie kilka dni). Ale nadal sika w domu. Coraz rzadziej, ale no ludzie, jest u nas ponad 3 miesiące!
No i ta jego agresja... Nie wiem jak do niego dotrzeć. Wczoraj nie chciałam go wpuścić do salonu, gdzie sama wchodziłam. Ale przecisnął mi sie między nogami, więc go ręką złapałam za boki. A ten wystartował do mnie z zębami. Capnął mnie w przedramie. Nie żeby ugryźć, bo gdyby chciał to zrobić to by zrobił, tylko chyba w formie 'upomnienia'. W każdym razie tak, że nawet śladu nie mam. W takiej sytuacji mam ochote mu po prostu dać w ten pusty łeb, ale to wyzwala jeszcze większą agresje.
Moją mame traktuje jak swoją własność. Nikt z nas nie ma prawa koło niej usiąść, jak pies jest w pobliżu.

Dostaliśmy namiar do dr Jagny Kudły. Podobno fajnie doradza również na odległość. Chodzi nam po prostu o wstępną pomoc. Chociażby w znalezieniu specjalisty gdzieś koło nas.

PALATINA - Wto Sie 30, 2011 13:48

Masakra...
Z otrutych suczek mojej znajomej zmarły już 3. Została tylko jedna (nadal walcząca o życie. Trzymajcie kciuki!). ;(
I tak oto w ciągu kilka dni można komuś zlikwidować hodowlę, a przede wszystkim ukochane stado.
Jestem w ogromnym szoku. Nie wiem w ogóle co myśleć.
Jakby to były moje psy i jakbym wiedziała, kto coś takiego zrobił, to bym nie miała skrupułów i mu chatę z dymem puściła chyba... :evil: :evil: :evil:

Ninek - Wto Sie 30, 2011 14:28

Te psy były chociaż jakoś uciążliwe (szczekały, albo co), czy ktoś ot tak sobie podrzucił trutke?

Nie wiem jak tak można :?

PALATINA - Wto Sie 30, 2011 14:37

Psy jak to psy. Pewnie szczekały, ale miały ogromny teren (dom i wielka działka, bo miejscowość daleko od miasta), więc nie jest to wielce uciążliwe, kiedy do każdego sąsiada jest daleko.
Sąsiedzi ci sami od lat.
Jestem w szoku. Naprawdę.
Nie wyobrażam sobie, jak musi boleć utrata praktycznie wszystkich psów na raz. ;(

Ninek - Wto Sie 30, 2011 14:50

Też sobie tego nie wyobrażam i wole nie wyobrażać...
mintyy - Wto Sie 30, 2011 15:02

Ninek, Mika29, pociesze was ~ Moj labek tez spi w podobny sposob xD !

Leniuch jakich malo : http://dl.dropbox.com/u/2...%2022.48.11.jpg

PALATINA, Az ciezko w takie cos uwierzyc... O_o Masakra.