To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XIX

Tuś - Pon Gru 01, 2014 20:08

wilczek777 napisał/a:
Tuś taki polak cebulak nie jestem ale zastanawiałam się czy wybór gratisu jest dowolny tyle, że można zamówić albo poczekać na coś lepszego. Trzeba by było być desperatem żeby zrobić kilka osobnych zamówień dla gratisu :D

My mamy o tyle dobrze, że tak czy siak co miesiąc są robione 2-3 mniejsze zamówienia dla domowych i 1-2 zamówienia dla bezdomniaków :P Tak więc będziemy patrzeć i zamawiać jak co fajniejszego dadzą :lol:

Sorgen - Wto Gru 02, 2014 06:52

Jak ktos zamawia mięso z as pol to dzis jest darmowa wysylka u nich :)
katasza - Wto Gru 02, 2014 11:54

sie mieszka z gwiazdami :serducho:
http://www.tinypic.pl/zu6f1s7o4mcy

noovaa - Wto Gru 02, 2014 12:13

Sorgen, mięso od nich nie śmierdzi ? :P

Lilo dziś miała radochę. Spędziła 2 godziny w samochodzie otoczona stadem praktykantów ze szkoły mechanicznej podczas walki ze zbieżnością w samochodzie ;] ... Normalnie jak w wesołym miasteczku :)

Sorgen - Wto Gru 02, 2014 12:58

Mięso jest ok, nie śmierdzi, mialam wolowine extra, wolowine z chrząstka, jelenia z kością, jelenia i konine z kością. Kominy nie polecam, mega tlusta jest. Zoladki z treścią lekko capia ale bez przesady. Paczka 15 kg przyszla elegancko zapakowana, wszystko zamrożone na kamień.
agacia - Wto Gru 02, 2014 13:28

katasza, ale celebryci :)
Pućka - Wto Gru 02, 2014 14:21

Ja też zamawiam w As-Polu, i na razie nic mi nie śmierdziało.. Oczywiście jak poleżało w ciepełku 2 dni, to miałam odruch wymiotny, ale jak w lodówce, to może trochę przeleżeć i jest ok:)

katasza, fajnie wyszli na zdjęciu:)

klimejszyn - Wto Gru 02, 2014 14:36

piłkarz mój :)

Gamabunta - Wto Gru 02, 2014 14:48

klimejszyn, niesamowity, taki piękny, zakochałam się. :serducho:
noovaa - Wto Gru 02, 2014 15:44

Sorgen, pytam, bo mi kobita w mięsnym naopowiadała jak to przyjeżdża firma i skupuje stare, śmierdzące mięso za grosze i potem dla psów to idzie.

Zamówienie zrobiłam, pierwsze u nich... muszę sama sprawdzić ^^

szczureczek99 - Wto Gru 02, 2014 17:00

noovaa napisał/a:
Sorgen, pytam, bo mi kobita w mięsnym naopowiadała jak to przyjeżdża firma i skupuje stare, śmierdzące mięso za grosze i potem dla psów to idzie.

Zamówienie zrobiłam, pierwsze u nich... muszę sama sprawdzić ^^

A to pani w mięsnym mówiła konkretnie o tym mięsie? Sprawdzaj i dawaj znać jak tam wszystko, czy jest ok i w ogóle :)

noovaa - Wto Gru 02, 2014 17:32

szczureczek99, ona nie wie co za firma, wie że dla psów. Równie dobrze mogą nam to pchać do suchych karm, albo sprzedawać na allegro za 3zł/kg
wilczek777 - Wto Gru 02, 2014 18:36

Nie pamiętam czy to as pol czy jakie mięso było ale jagnięcina z kością po rozmrożeniu i nalaniu ciut wody ciepłej (dolewam do posiłków - 'przemycam' bo młoda mało pije) i zapach był taki.... że o mało nie zjadłam na surowo psu z michy :mrgreen:
noovaa - Wto Gru 02, 2014 18:48

wilczek777, jagnięcinę za 12zł/kg nic tylko jeść! :P
katasza - Wto Gru 02, 2014 19:00

No ale na dobra sprawe pies nawet nie powinien jest dobrego jakosciowo 'ludzkiego' miesa.