Archiwum - Psiaki XI
sachma - Nie Sie 28, 2011 21:00
jestem załamana na Litwie jest jedna hodowla i ma szczenięta w tym roku. W Czechach są 3 hodowle i mają szczenięta w tym roku, albo już miały. W Niemczech są 2 czynne hodowle, ale nie planują w ogóle szczeniąt (suki są albo bardzo młode albo pod 8lat podchodzą...). a ja chcę szczeniaka w przyszłym roku i wychodzi na to że w ogóle szczeniąt nie będzie
edit.
moje odrastające bydlęcie.
babyduck - Nie Sie 28, 2011 21:05
sachma, zamieniłaś Lennego na charta?
Sysa - Nie Sie 28, 2011 21:10
jokada, śliczna! Wspaniały kolor!
mintyy, ale fajne jest to pierwsze zdjęcie!
sachma, Lenny wygląda jak hiszpański pies dowodny
sachma - Nie Sie 28, 2011 21:13
babyduck, szybciej na wyżła ma jednak za mocny pysk jak na charta ale oboje się fatalnie czujemy z tą fryzurą (znaczy ja i Seba, bo pies się nie wypowiada )... już chciałabym mieć kupę futra na czterech łapach
mintyy - Nie Sie 28, 2011 21:13
Sysa, dziekowac. Zlapac go bez ruchu graniczy z cudem~ no chyba ze spi.
Anonymous - Nie Sie 28, 2011 21:15
sachma napisał/a: | a ja chcę szczeniaka w przyszłym roku |
To może będzie jakiś pod koniec tego roku, to odbierzesz już w przyszłym
babyduck - Nie Sie 28, 2011 21:20
sachma, pysk wyżła, ale łapy charcie. Kosmicznie długie.
sachma - Nie Sie 28, 2011 21:23
Ren, źle się wyraziłam chcę szczeniaka mieć w domu w sierpniu/wrześniu 2012 bo taki miot że do odbioru maluch jest w marcu 2012 - hodowczyni bardzo chętnie da mi szczeniaka, ogólnie stwierdziła że takiego domu szuka dla swoich psów - ale właśnie.. marzec to za szybko.. cena jest dość spora i nawet jakbym chciała to nie uzbieram.. ale ona zaklepała mi miejsce i jak się urodzą to wtedy mam decydować czy to już czy jeszcze nie mogę brać szczenięcia..
nogi długie bo się wyciągnął w rzeczywistości są trochę krótsze muszę go wymierzyć, bo jestem ciekawa czy on bardziej w kwadracie czy bardziej w prostokącie się zamyka.. wg wzorca powinien być prostokąt, ale wielu sędziów woli kwadraty
mintyy - Nie Sie 28, 2011 21:32
sachma, Twoj pies to pudel przypadkiem? Bo tak troche jakby tez labradoodla przypomina ale ze zbyt dlugimi lapkami i pyszczkiem
jokada - Nie Sie 28, 2011 21:34
satanka666 napisał/a: | jokada, śliczna, gratulacje! a jak tam Tobiasty? | Tobiasty ma się dobrze
jak się do Związku zapisze, to może i się zbiorę żeby z nim w końcu PT zdać
jeśli chodzi o kontakty z małą
pierwsze dwa spotkania na terenie hodowli - zestresował się chłopak
gluty mu do ziemi wisiały
dzis na bardziej neutralnym terenie było spokojnie
sachma - Nie Sie 28, 2011 21:34
mintyy, 100% pudel średni po metamorfozie
bo za szybko włos wymieniał i nie nadążałam z czesaniem
jokada, ostatnie zdjęcie super mam nadzieję że się dogadają
mintyy - Nie Sie 28, 2011 21:47
sachma, uklaczony zupelnie do siebie niepodobny xD ! Ale w sumie widzialam doodle ktore maja baranki podobnie jak pudle !
Slodziak ile ma ?
jokada, Ah sliczne psiaki ! To rude to zywe sreberko jest !
sachma - Nie Sie 28, 2011 22:00
półtora roku.
on w ogóle bez włosa to do siebie nie podobny długo się przyzwyczajaliśmy do nowego wyglądu, bo zmiana była drastyczna.
Szura - Nie Sie 28, 2011 22:07
sachma, łał, zooostaw go tak!
mintyy - Nie Sie 28, 2011 22:16
sachma, no widac widac ! Ale wyglada uroczo , a nawet zabawnie bez klaczkow ♥
|
|
|