To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XIX

katasza - Nie Lis 30, 2014 16:51

Moje chłopaki z dzisiejszego spacerku :)

Szczurówka - Nie Lis 30, 2014 17:09

uff... mama mi wczoraj powiedziała że Diana zwróciła silikonową foremkę, całe szczęście!
noovaa - Nie Lis 30, 2014 17:43

Zaspałam dziś na spacer :roll: .... budzik o 6:00 wyłączyłam i umarłam dalej -.- . Wstałam o 9:20. WYTRZYMAŁA!

Szczurówka, szybko ;) Lilo nosiła w sobie piłkę 5 dni, a ja nie miałam pojęcia skąd wymioty :roll:

katasza - Nie Lis 30, 2014 18:15

O której wychodzisz z Lilo na ostatni spacer?
wilczek777 - Nie Lis 30, 2014 18:35

katasza jaki pysiek uśmiechnięty a poniżej powaga :D A jakie obróżki stylowe :serducho:

Szczurówka dobrze, że szybko i wyszło całe ;) Byłby kłopot gdyby nie oddała!

Powinien być filmik z owiec - jak zrobię to wstawię.
Było zaje.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

noovaa - Nie Lis 30, 2014 18:49

Około 23:00 czasem później
Trzynastka - Nie Lis 30, 2014 19:51

Spotkał się ktoś z wodobrzuszem u psa?
Maniek jakiś taki okrągły się zrobił, a szczerze wątpie aby tak szybko przytył... Jutro z rana idziemy do weta, ale już zdążyłam wyczytać, że happy endu raczej nie będzie :?

katasza - Nie Lis 30, 2014 23:13

noovaa napisał/a:
Około 23:00 czasem później

a badalas jej mocz?
Ja z moimi wychodze o 22 i spokojnie do 10 a czasami i pozniej wytrzymuja.

Dzieki, obrozki nowe, na rozweselenie zimy :mrgreen:

Oli - Pon Gru 01, 2014 02:29

Trzynastka, powiększony obrys brzucha u psów zazwyczaj związany jest ze skrętem żołądka (pies w bardzo szybkim tempie zaczyna czuć się coraz gorzej, przelewać przez ręce) lub z problemami z wątrobą (tkliwy brzuch, nie daje się dotknąć po nim) i tu też może pojawić się wodobrzusze.
noovaa - Pon Gru 01, 2014 07:45

katasza, 2 razy 8)
Trzynastka - Pon Gru 01, 2014 10:15

Oli napisał/a:
Trzynastka, powiększony obrys brzucha u psów zazwyczaj związany jest ze skrętem żołądka (pies w bardzo szybkim tempie zaczyna czuć się coraz gorzej, przelewać przez ręce) lub z problemami z wątrobą (tkliwy brzuch, nie daje się dotknąć po nim) i tu też może pojawić się wodobrzusze.

Ma stwierdzone zapalenie wątroby, jesteśmy w trakcie leczenia. Z tym, że jest lepiej. Zaczął jeść, pić, nie wymiotuje, nie jest osowiały. Dziś idziemy do weta, mam wrażenie, że brzuch od wczoraj jakby zmalał, zeświruję niedługo.

wilczek777 - Pon Gru 01, 2014 12:37

Taki duży brzuch występuje przy skręcie jak pisałaOli, wzdęciach, wodobrzusze tak szybko się nie pojawia... Trzynastka daj znać co wyszło u weta.

Ogarnia ktoś zasadę działania kalendarza adwentowego na zooplusie? Tzn. chodzi mi czy jak klikam sobie dzisiaj i są w gratisie kulki dla dzikich ptaków a nie zamówię dzisiaj to można ten gratis dodać czy to tak nie działa i trzeba gratis z danego dnia dodać?

noovaa - Pon Gru 01, 2014 13:04

chyba z danego dnia
Tuś - Pon Gru 01, 2014 13:25

wilczek777 napisał/a:
Taki duży brzuch występuje przy skręcie jak pisałaOli, wzdęciach, wodobrzusze tak szybko się nie pojawia... Trzynastka daj znać co wyszło u weta.

Ogarnia ktoś zasadę działania kalendarza adwentowego na zooplusie? Tzn. chodzi mi czy jak klikam sobie dzisiaj i są w gratisie kulki dla dzikich ptaków a nie zamówię dzisiaj to można ten gratis dodać czy to tak nie działa i trzeba gratis z danego dnia dodać?

tak dobrze nie ma :P dany gratis można zamówić tylko tego konkretnego dnia. nawet jak go włożysz do koszyka i po paru dniach zrobisz zamówienie, to ci wyskoczy coś na wzór, że jest niedostępny.

wilczek777 - Pon Gru 01, 2014 14:23

Tuś taki polak cebulak nie jestem ale zastanawiałam się czy wybór gratisu jest dowolny tyle, że można zamówić albo poczekać na coś lepszego. Trzeba by było być desperatem żeby zrobić kilka osobnych zamówień dla gratisu :D