To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XI

pituophis - Czw Sie 25, 2011 23:11

Przy sukach/innych samcach sporo samców, zwłaszcza kryjących, znaczy w domu. Robią tak zazwyczaj ozdobne rasy, charciki włoskie, ale też np. jamniki, charty polskie czy nawet greyhoundy. To zazwyczaj problem hodowli, nie właścicieli jednego czy dwóch psów do kochania, więc nie mówi się o tym często. Nie jest to jednak przesadnie dziwne czy nienormalne.

Zdarzają się rasy z problemami czystości - np. niektóre pudle czy grzywacze. Znam grzywki, którym w wieku kilku lat zdarza się zrobić kupę gdzieś w kącie :roll:

Oli - Pią Sie 26, 2011 00:16

pituophis napisał/a:
Nie jest to jednak przesadnie dziwne czy nienormalne.
zgadzam się w 100% :)
sachma - Pią Sie 26, 2011 09:38

Tess, interesuje mnie dobry eksterier, ładne ucho i piękny ruch, to jeśli chodzi o wygląd, wymagam i tu nie pójdę na ustępstwo, zrównoważonego charakteru - rodzice mają być dzielni i stabilni, zero leku i szczekliwości.
Exogenesis - Pią Sie 26, 2011 12:05

Moja sunia tez popuszcza ale tylko gdy sie cieszy, natomiast ona ma taki problem ze na dworze panicznie boi sie wszystkiego i gdy nie zrobi kupki to przyjdzie poczeka az nikogo nie będzie i narobi na dywan...
Tygrys - Pią Sie 26, 2011 13:44

Kiedyś kiedyś moja ciocia miała wypadek, baaardzo ucierpiała na tym jej noga, mieli psa wtedy, lizał jej tanogę codziennie, on umarł a cioci nogę uratowali.
Bel - Pią Sie 26, 2011 14:14

Tygrys napisał/a:
on umarł a cioci nogę uratowali.
jezu zabrzmiało jakby umarł od zalizania się na śmierć :P
Prawda jest taka, że ślina psia może pomóc. Ale na płytkie rany takie jak zadrapanie. I nie zawsze. Gdyby taka cudowna lecznicza była- psy by same nie miały żadnych ran ropiejących ;)

Tygrys - Pią Sie 26, 2011 15:23

Bel, bo pies umarł od zalizania, ale ropiejącej nogi niestety :(
Bel - Pią Sie 26, 2011 16:42

matko jedyna :shock: to po co psu było to dawać??? :?
Mika29 - Pią Sie 26, 2011 19:15

Jezu.. Jestem pod wrażeniem, jak mój ojciec rozpuścił psa przez ten tydzień. Jeden tydzień, tylko 7 dni.. A rozpuszczony jest tak, że szok. Znów się brać za tresurę trzeba. :roll:
yoshi - Sob Sie 27, 2011 12:22

Layla napisał/a:
yoshi napisał/a:
A różowego robala/czerwonej kredki też nie znoszę! Myśląc o psie-psie, zawsze tego się bałam...
jak się można bać penisa psa? :D Rozumiem, że najciekawiej to nie wygląda, ale bać się? :D

bałam się tego że gdy kupie sobie psa będzie wystawiał penisa. Samego penisa Toudiego , ani innego psa się nie boje, nawet był czas że musiałam mu jakieś maści aplikować i go trochę wysuwać ;) A ostatnio obudziłam się z jajkami Huxleya na stopie, więc ogólnie psie przyrodzenia nie są mi straszne ;)

jokada - Nie Sie 28, 2011 19:26

marzenia się spełniają :mrgreen:

już za dwa tygodnie

:serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:

:serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:

wpadłam, wpadłam po same uszy w cavaliery
bedze miała zabawy po pachy
będziemy jeździć na wystawy

babyduck - Nie Sie 28, 2011 19:50

jokada, śliczna suczka :serducho: Uwielbiam to umaszczenie :serducho:
mintyy - Nie Sie 28, 2011 20:02

A ja jesli pozwolicie , poniewaz szczurkow jeszcze nie posiadam "pochwale" sie moim pierdolowatym labkiem <3

Mam nadzieje ze do mojego Nougata dojda dw akumple lub dwie kumpele niedlugo <3 !

sachma - Nie Sie 28, 2011 20:29

jokada, gratuluje! :)
satanka666 - Nie Sie 28, 2011 20:48

jokada, śliczna, gratulacje! :) a jak tam Tobiasty?