To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XXI

Luinin - Pon Gru 14, 2015 14:44

Dziękuję, przekaże chłopakom ;)

Właśnie do mnie dotarło ze mam jakieś seksistowskie stado, trzy szczury jajeczne, dwa psiury i jeden kuń płci męskiej wybrakowanej, o... i jeszcze o kocurze tejże płci zapomniałam :lol:

ema0505 - Pon Gru 14, 2015 15:03

Luinin, u nas też i szczury chłopy i szczeniaka wybraliśmy psa. Choć niczego nikt nie planował, pies miał być po prostu ten wyjątkowy, nieważne jaka płeć :P choć ja już wiem, że jak kiedyś będziemy brać kolejnego psa, to będzie suczka ;)
jokada - Pon Gru 14, 2015 15:23

u mnie średnią płci zawyżają patyczaki :-P
Pierwszy pieseł płci męskiej, druga - sucz
i trzeci będzie na pewno pieseł - on ;)

Luinin, daj więcej fotek tego dużego miśka :D

Luinin - Pon Gru 14, 2015 15:38

To proszę, z wodowania:

Pies pod prądem

MOJE!

jokada - Pon Gru 14, 2015 15:48

:mrgreen: cudne cielątko
Pućka - Pon Gru 14, 2015 17:05

Luinin, niedźwiedź śliczny, zawsze mi się podobały landseery (a właśnie, mówi się landsir czy landser?) i brązowe niufki:)

Pochwalę się, w lutym jedziemy z Remusem na seminarium tropienia sportowego:) Kompletnie nie mam pojęcia o co w tym będzie chodziło, to będzie nasz pierwszy raz, ale strasznie się cieszę, że w końcu zrobię z psem coś więcej niż spacery i wystawy:) Chętnie też bym spróbowała coursingu, bo mały ma do tego ciągi, ale nie mogę znaleźć ekipy do treningów w Warszawie, nawet nie wiem, czy jest tu jakieś miejsce do trenowania :(

Luinin - Pon Gru 14, 2015 17:19

Pućka ja tam zawsze słyszałam wersję Landser :P
jokada - Pon Gru 14, 2015 17:56

zdecydowanie w kierunki 'i'

[landsi:r]

jak by nie patrzeć pochodzi to od Anglika - Sir Edwin Henry Landseer

polecam tez na obrazy jego spojrzeć - bo dużo psów malował :)

wilczek777 - Pon Gru 14, 2015 18:32

Pućka do kogo idziecie na tropienie?

Luinin mnie rozłożył na łopatki landseer którego spotkaliśmy w wakacje i trafił olbrzym na małą Fly. Zawsze żałowałam, że nie znam żadnego przedstawiciela rasy na żywo bo kompletnie nie wiem jakie są - tyle co opisy na stronach hodowli itd.

Luinin - Pon Gru 14, 2015 18:37

Sama znam niewiele Landków ale te które znam są przecudowne :zakochany:
Baffik jest trochę koci z natury ale i tak wspaniały psiak, mądry, pojętny, kiziaty i wpatrzony w przewodnika :serducho:

Lama - Pon Gru 14, 2015 21:33

Pućka, coursing jest fajny, rodkom przeważnie się podoba. Szukaj jakichś charcich zawodów, tam pewnie można puszczać inne rasy w biegach pokazowych. Mojej Fali coursing średnio leży, ale w maju zamierzam na próbę puścić oba bydlaki, to może przy Drakulu wreszcie suczydło dobiegnie do mety. :P
Drak wkręcił się na maksa w obronę, gryzie jak diabeł, jestem z niego dumna.
I tęskno mi trochę za wystawami, a kolejna dopiero pod koniec stycznia...

Pućka - Wto Gru 15, 2015 11:35

wilczek777, seminarium jest prowadzone przez Agnieszkę Kierzenkowską :)
wilczek777 - Wto Gru 15, 2015 21:44

Pućka a nie wolisz spróbować tropienia użytkowego?
Sorgen - Wto Gru 15, 2015 22:01

Lama ja też się wystaw doczekać nie mogę, w styczniu się widzimy :D
Coma też się rozgryza ładnie szkoda że przez zimę słabo z obroną będzie :( Za to we własnym zakresie zaczynamy ćwiczyć ślad IPO :D

wilczek777 - Wto Gru 15, 2015 23:52

Z serii znajdź igłę w stogu siana czyli szukanie nowej karmy dla Fly... Gdyby nie to, że się boje monodiety to bym została na aktualnej (Natura) no ale ile można żreć to samo.