Archiwum - [Gdańsk] oddam maluchy za miesiac :))
waskisongo - Pon Lis 03, 2014 11:53
Wczoraj wieczorem wróciłem dopiero z grobów ...wieczorem, mama daje radę, wziąłem je wczoraj to mnie oblazły jak szarańcza Dziś fotki będą, bo będę miał czas na to
zuza - Pon Lis 03, 2014 14:56
Czekam na fotki W sumie nie wiem dlaczego, ale chyba zachorowałam na coś... nieuleczalnego. Marzy mi się 3 chłopak...
Hanami - Pon Lis 03, 2014 15:23
zuza z takiej choroby nie warto się leczyć. A i lekarstwa raczej nie ma.
Poza tym - do trzech razy sztuka. A przysłowia są mądrością narodów
waskisongo - Pon Lis 03, 2014 15:50
Jak pomyślę, że muszę oddać 8 chłopców to, aż żal i łzy same lecą...miałem wszystkie już w rączkach odkąd skończyły dwa dni <ryczy>
[ Komentarz dodany przez: limomanka: Pon Lis 03, 2014 15:52 ]
waskisongo, zwracaj większą uwagę na pisownię, niemal w każdym poście coś wymaga poprawy. Proponuję skorzystać z autokorekty.
Hanami - Pon Lis 03, 2014 18:10
waskisongo napisał/a: | muszę oddać 8 chłopców |
To pomyśl, co by było, gdybyś musiał oddać osiem dziewczyn. Z dobrego domu dziewczyna zawsze wychodzi w świat z posagiem. Policz ile zaoszczędziłeś oddając chłopców
waskisongo - Pon Lis 03, 2014 18:39
Próbuje zrobić fotki maluchom , ale póki co spida mają w tyłku ale zrobię im jak się zmęczą
Jasta - Pon Lis 03, 2014 18:47
Off-Topic: | Może spróbuj je pojedynczo wsadzać do jakiejś przeźroczystej miski/pojemnika czy czegoś w tym stylu i zaserwować im coś do chrupania? Może się uda... a może nie |
waskisongo - Pon Lis 03, 2014 19:35
nie chcieli współpracować, wszyscy chłopcy są śliczni, zdrowi i nadpobudliwi wszyscy chcą miłości,miziania, a także dobrych,czułych i opiekuńczych właścicieli, nie dałem rady im zrobić fotki pojedynczo bo...nie chcieli poza tym sami oceńcie ich doceńcie moje starania, bo po dwóch godzinach w końcu padli
[ Komentarz dodany przez: limomanka: Pon Lis 03, 2014 22:51 ]
Jak wyraz jest podkreślony na czerwono, to znaczy, że coś z nim nie tak - zwracaj większą uwagę na to, jak piszesz.
Jasta - Pon Lis 03, 2014 21:54
O MATKO
pozwolę sobie napisać, które bym chciała nie wiem, czy w jakiś sposób można sobie "zaklepać" chłopaczków czy coś?
No ale!! Jeżeli dobrze widzę na fotkach, to można wyodrębnić głównie 3 różne kolorki??
To ja oczywiście z każdego po jednym najchętniej
A już w ogóle na zabój to się zakochałam w tym:
1. brązowym (??) z cienkim paskiem i kropką na pyszczku, on po prostu musi zostać moim synem...!!!, a także:
2. ten czarny z krzywą kreską (mam słabość do asymetrycznych ciapków... choć ten drugi czarny też mnie ujął)
3. a trzeciego bym chciała któregoś z tych najjaśniejszych szaraków
oto mój przedwczesny list do świętego Mikołaja
Co za przystojniaki!! Chyba zemdleje
zuza - Pon Lis 03, 2014 22:48
Piękne
limomanka - Pon Lis 03, 2014 22:51
waskisongo napisał/a: | nie dałem rady im zrobić fotki pojedynczo |
Razem chyba nawet lepiej - urocze są
Shiva - Pon Lis 03, 2014 23:16
Wspaniali
waskisongo - Pon Lis 03, 2014 23:28
Jasta napisał/a: | O MATKO
pozwolę sobie napisać, które bym chciała nie wiem, czy w jakiś sposób można sobie "zaklepać" chłopaczków czy coś?
No ale!! Jeżeli dobrze widzę na fotkach, to można wyodrębnić głównie 3 różne kolorki??
To ja oczywiście z każdego po jednym najchętniej
A już w ogóle na zabój to się zakochałam w tym:
1. brązowym (??) z cienkim paskiem i kropką na pyszczku, on po prostu musi zostać moim synem...!!!, a także:
2. ten czarny z krzywą kreską (mam słabość do asymetrycznych ciapków... choć ten drugi czarny też mnie ujął)
3. a trzeciego bym chciała któregoś z tych najjaśniejszych szaraków
oto mój przedwczesny list do świętego Mikołaja
Co za przystojniaki!! Chyba zemdleje |
Wiem o których Ci chodzi
Jasta - Pon Lis 03, 2014 23:48
waskisongo, to jest prawdziwa miłość od pierwszego wejrzenia
ema0505 - Wto Lis 04, 2014 01:23
Jasta, Oj ten 2 też mnie urzekl Na szczęście na doszczurzanie mam bana
|
|
|