Archiwum - Przygarnę 2 samiczki w wieku od roku dla
Karolinap15 - Czw Lis 13, 2014 09:02 Temat postu: Przygarnę 2 samiczki w wieku od roku dla A więc,przygarnę 2 samiczki-koleżanki dla mojej szczurzej panny.Niedawno pożegnałyśmy jej siostrę . Bitches ma 2 lata i 6 miesięcy . Jeżeli chodzi o transport da się jakoś skombinować .
Miejsce zamieszkania : Wałcz,zachodniopomorskie niedaleko Piły
limomanka - Czw Lis 13, 2014 11:17
Karolinap15, http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=17016 , http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=16927
katharsise - Sob Lis 15, 2014 08:27 Temat postu: oddam :( cześć,
mam 2 szczury, samiczkę husky wysterylizowaną oraz samczyka wykastrowanego liljowego.
nie są rodzeństwem mają 1 rok i 10 miesięcy.
mam trudną sytuację...tydzień temu zastałam puste szafki partnera z którym byłam 7lat i list pożegnalny... nie stać mnie opłacać samej mieszkania... muszę przeprowadzić się na mały pokój i nie dam rady zabrać ze sobą ukochanych szczurów. chciałabym żeby trafiły w dobre ręce...
Drobniutka samiczka Porsche , jest ciekawska wiecznie zabiegana, bardzo inteligentna, reaguje na imię, robi obrót na hasło obrót.. lub jak tylko chce cos dostać. Jest indywidualistką
Duży Samczyk Łyski również reaguje na imię, robi obrót (choć żeby mu się chciało to zrobić to ewidentnie nad swoja główką musi mieć bardzo smaczna zachętę). Jest nie ufny wobec obcych. ale to kwestia dania mu trochę miłości i zainteresowania. idealny do pieszczot.
mogę oddać Ci za darmo moją klatkę kwarantannę (40x40) i oczywiście karmę large cripsy którą uwielbiają oraz standardową.
/Ewelina 694705207
limomanka - Sob Lis 15, 2014 08:29
katharsise, wrzuć ogłoszenie w tym dziale: http://forum.szczury.biz/viewforum.php?f=63
katharsise - Sob Lis 15, 2014 08:39
zdjecia
Karolinap15 - Sob Lis 15, 2014 13:00 Temat postu: Re: oddam :(
katharsise napisał/a: | cześć,
mam 2 szczury, samiczkę husky wysterylizowaną oraz samczyka wykastrowanego liljowego.
nie są rodzeństwem mają 1 rok i 10 miesięcy.
mam trudną sytuację...tydzień temu zastałam puste szafki partnera z którym byłam 7lat i list pożegnalny... nie stać mnie opłacać samej mieszkania... muszę przeprowadzić się na mały pokój i nie dam rady zabrać ze sobą ukochanych szczurów. chciałabym żeby trafiły w dobre ręce...
Drobniutka samiczka Porsche , jest ciekawska wiecznie zabiegana, bardzo inteligentna, reaguje na imię, robi obrót na hasło obrót.. lub jak tylko chce cos dostać. Jest indywidualistką
Duży Samczyk Łyski również reaguje na imię, robi obrót (choć żeby mu się chciało to zrobić to ewidentnie nad swoja główką musi mieć bardzo smaczna zachętę). Jest nie ufny wobec obcych. ale to kwestia dania mu trochę miłości i zainteresowania. idealny do pieszczot.
mogę oddać Ci za darmo moją klatkę kwarantannę (40x40) i oczywiście karmę large cripsy którą uwielbiają oraz standardową.
/Ewelina 694705207 |
Słodziaki Bardzo,ale to bardzo chętnie je przygarnę.Moja samiczka coraz bardziej osowiała z powodu braku towarzystwa ..
katharsise - Nie Lis 16, 2014 12:04
jestem z wrocławia,
więcmusimy ustalić jak je przetransportować
Karolinap15 - Nie Lis 16, 2014 13:58 Temat postu: transpt Okej,to ja założę temat.Może akurat ktoś bd przejeżdżać . A i jeszcze pytanie ,czy szczurki lubią ziółka herbal pets lub suszone owoce ? Bo ja mam taki problem że ani moja szczurka,ani królik nie ruszają,a mam ich naprawdę dużo .Tylko myszki jedzą no ale wiadomo,takie maleństwa to raczej tego nie zjedzą przez pór roku hehe . Oby znalazł się transport
smeg - Nie Lis 16, 2014 16:26
Poszukajcie transportu na blablacar, niektórzy mają zaznaczone, że przewożą zwierzaki i można zapytać, czy zgodzą się przewieźć szczurka w transporterze. Tylko trzeba zapłacić parę zł
katharsise - Nie Lis 16, 2014 17:23
zioła wybierają-nie wszystkie im smakują(ja dawałam im taka mieszankę zioła dla szczura, owoce i warzywa chętnie wcinają
Karolinap15 - Pon Lis 17, 2014 19:47
katharsise napisał/a: | zioła wybierają-nie wszystkie im smakują(ja dawałam im taka mieszankę zioła dla szczura, owoce i warzywa chętnie wcinają |
Aham,no to fajnie a ja jeszcze pytanie,czy posiadasz transporter w razie przewózki ?
katharsise - Czw Lis 20, 2014 02:19
cześć
pojadą w klatce, z zawieszonym hamakiem więc będą się czuły bezpiecznie w nim
katharsise - Czw Lis 20, 2014 15:59
nie wiem czemu ale mam wrażenie że wiadomości które wysykłam nie dochodzą do ciebie
Karolinap15 - Nie Lis 23, 2014 10:08 Temat postu: aa
katharsise napisał/a: | nie wiem czemu ale mam wrażenie że wiadomości które wysykłam nie dochodzą do ciebie |
Doszła do cb wiadomość ? Muszę się upewniać bo tak jakby priv mi chyba nie działa
katharsise - Pon Lis 24, 2014 17:03
doszla tylko jedna
|
|
|