Archiwum - FiuBździul Fszechmocny SunRat's
Dimishka - Śro Paź 08, 2014 07:03 Temat postu: FiuBździul Fszechmocny SunRat's 1. Liczba szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: samiec
3. Wiek szczurów: rok i 10mcy
4. Miasto: Gdynia
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: do dogadania
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: nie chorował
7. Charakter, usposobienie szczurów: dalej pełen życia, ciekawski
8. Stosunek szczurów do człowieka: po prostu kluuusek
9. Stosunek do innych szczurów: nigdy nie sprawiał problemów
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: zmarł jego towarzysz, z pewnych powodów nie mogę sobie pozwolić na dobranie kolejnego szczura, a jest za młody, by zostać sam...
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami:
do dogadania
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: posiadanie towarzystwa w podobnym wieku, akceptacja przez henioka i konktakt z hodowlą SunRats po adopcji.
16. Zdjęcia szczurów: na dniach pojawią się aktualne - temat miotu: http://forum.szczury.biz/...13766&start=120
17. Kontakt: przez forum/ maila: beatyb@wp.pl
18. Kilka słów o szczurze: Fiu jest wspaniałym szczurem, niby ciepła klucha, ale jednak pełna życia Trochę się ostatnio roztył, więc przydałoby mu się nieco więcej ruchu
limomanka - Śro Paź 08, 2014 11:30
O matko, zaraz się złamię - zwłaszcza, że i tak Ach potrzebuje towarzystwa w swoim wieku... Weźcie mnie plaśnijcie, proszę
Dimishka - Śro Paź 08, 2014 13:53
Skoro potrzebuje towarzystwa, a tu taki fajny kolega, to może warto się zastanowić?
limomanka - Śro Paź 08, 2014 14:16
Dimishka, z jednej strony racja, ale z drugiej ta trójka to moje ostatnie szczury. Nie wiem, jak potoczą się ich losy, który odejdzie pierwszy, zwłaszcza że ostatnio odchodziły mi młodziaki, nagle i zostawiając ogromną wyrwę w sercu. Na pewno muszę to sobie dobrze przemyśleć, przegadać sprawę z mężem...
L. - Pią Paź 10, 2014 19:53
Karena - Pią Paź 10, 2014 19:53
Przepiękny !
SzczurLOVE - Pią Paź 10, 2014 20:23
Kurcze boooski jest gdyby nikt się nie zdecydował to ja przygarnę mam już jednego golaska więc mogę mieć i dwa przy mojej liczbie szczurasów to już żadna różnica a szkoda go żeby tak sam siedział Także jakby nikt się nie znalazł (Limomanka zastanów się!) to dajcie znać
limomanka - Sob Paź 11, 2014 06:51
SzczurLOVE, za późno
Ależ mam zaciesz
Off-Topic: | SzczurLOVE, załóż chłopakom temata |
Devona - Sob Paź 11, 2014 10:16
limomanka, gratki
mój mąż strasznie wzdychał do tego łysola
L. - Sob Paź 11, 2014 18:06
Devona, a jest do czego! bo całuśnik bardzo, bardzo
limomanka - Nie Paź 12, 2014 05:32
L. napisał/a: | bo całuśnik bardzo, bardzo |
O tak
Devona - Nie Paź 12, 2014 07:17
L., widać to po nim
cornflakegirl - Nie Paź 12, 2014 08:00
limomanka, ale będziesz miała przystojnego chłopaczka i jeszcze miziak!:)))
Dimishka - Pią Paź 17, 2014 11:41
Można zamknąć fiu w drodze do linomanki
|
|
|