Pytania, porady i dyskusje - [LUBLIN] PILNIE POSZUKUJE WETERYNARZA
kasandralublin - Sob Mar 08, 2014 15:45 Temat postu: [LUBLIN] PILNIE POSZUKUJE WETERYNARZA Pilnie poszukuje weterynarza w Lublinie ( najlepiej inni niż na głębokiej) gdzie będe moglac wyciac guza mojej szczurci. I czy znacie wetow ktorymi mozna sie dogadac do placenia w ratach.
Karena - Nie Mar 09, 2014 01:33
kasandralublin, a tu sprawdzałaś? http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=9998
Daj znać jak uda Ci się zlokalizować weterynarza godnego polecenia.
Z reguły raty to kwestia indywidualna ale dobre uzasadnienie często wystarcza.
megson91 - Pon Mar 10, 2014 10:06 Temat postu: Re: [LUBLIN] PILNIE POSZUKUJE WETERYNARZA
kasandralublin napisał/a: | Pilnie poszukuje weterynarza w Lublinie ( najlepiej inni niż na głębokiej) gdzie będe moglac wyciac guza mojej szczurci. I czy znacie wetow ktorymi mozna sie dogadac do placenia w ratach. |
Ja lecze guzy moich szczurek w przychodni weterynaryjnej REX na balladyny 6 U mnie nie było problemu z płaceniem w ratach, sami to zaproponowali, jak napomknęłam, że krucho u mnie z pieniążkami na operacje w tej chwili Mają tam narkoze wziewną i w zależności od wielkości guza i komplikacji cena usunięcia 100-150 max ze wszystkimi lekami już
Anonymous - Wto Mar 11, 2014 20:08
Mój Jackson miał wycinanwgo guza prsez dr Jurczuk w lcmz. Operacja się udała, ale pacjent zmarł mimo tragicznego zakończenia opiekę lekarzy oceniam dobrze. Za zabieg zapłaciłam coś pod 100 zł.
|
|
|