|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przechowywanie karmy |
Autor |
Wiadomość |
Psweet
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 23:24 Przechowywanie karmy
|
|
|
Przepraszam jeśli taki temat już ktoś założył ale ja nie zauważyłam go, a przeczytałam wszystkie tytuły. Chciałabym was zapytać jak przechowujecie karmę dla szczurów? Ja na początku po prostu w oryginalnych opakowaniach tylko że one po jakimś czasie wietrzały, później sypałam do worków i zawiązywałam ale to też nie jest wygodne, macie jakieś pomysły? |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
Rusałka
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 23:49
|
|
|
Zarówno karmę jak i ziółka, przechowuję w tego typu pojemnikach hermetycznych; >>Klik<< |
|
|
|
|
jokada
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Śro Mar 16, 2016 10:14
|
|
|
U mnie na bieżące zużycie - w plastikowym pudełku na jedzenie.
Zapasy w podwójnych workach i wrzucone do samli. |
_________________ Skunksik / Robin <:3 )~
|
|
|
|
|
Vaco
phage the Chihuahua
|
Wysłany: Śro Mar 16, 2016 17:55
|
|
|
Ja mam kupione plastikowe beczki "na zwłoki" gdzie jest zapas suchej karmy + samla lub inny plastik na mieszankę do codziennego podawania. Czasem różne ziarna trzymam osobno i mieszam w różnych proporcjach, bo każdy pojemnik ma lokatorów o innych potrzebach Zioła, liście i płatki kwiatów w plastikowych lub szklanych pojemnikach, lub jak jokada w workach i samli |
|
|
Wiktor76w
|
Wysłany: Śro Gru 28, 2016 14:00
|
|
|
najlepiej dobrze schowane w suffladze |
|
|
|
|
agathe1988
|
Wysłany: Śro Gru 28, 2016 14:04
Zwierzątka: Cała 16 w <3 |
|
|
Wiktor76w, w jakim celu podbijasz posty sprzed kilku miesięcy? |
_________________ Na zawsze w sercu: Dumbo [*] Dabi [*] Abu [*] Dropsik [*] Gucio [*] Bubuś [*] Mount [*] Tadeusz of Zirrael Rattery [*] Everest [*] Homer [*] Thor [*] Dover [*] Otto [*] Puci [*] Navaho Incredible Rats [*] Powhatan Incredible Rats [*] |
|
|
|
|
Ebia
|
Wysłany: Śro Gru 28, 2016 21:04
|
|
|
agathe1988, nowy (i nie tylko nowy) użytkownik forum ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie o każdym poście, nawet w tym, w którym nikt nie wypowiadał się od kilku miesięcy. Forum służy do wymiany wypowiedzi, dzięki temu w jakiś sposób żyje |
_________________ Nabadźgane w głowie |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pią Gru 30, 2016 10:10
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Ebia, no sorry, ale to typowy forumowy archeolog |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|