|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 21:49 |
Miot T Zirrael rattery - FOTY!! |
Autor |
Wiadomość |
sachma
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 01:24
|
|
|
Trochę fotek Tabby
|
|
|
|
|
Badoha
|
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 10:17
Zwierzątka: Romek |
|
|
Ślicznościowy ogonek
Dużo miziaków przesyłam. |
_________________ na zawsze w sercu: Dusia, Tosia, Klapuś, Tołdziaczek, Koka , Holly, Nez, Brydzia, Lusi, Xoli, Emi, Kola
Romek
|
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 15:03
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Wow, jakie to duże |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
sachma
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 22:05
|
|
|
Tabby nie ma już z nami..
nie chcę tego jeszcze raz opisywać.. więcej informacji na forum SHSRP.. |
|
|
|
|
Nienna
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 15:00
|
|
|
U mnie domek znalazły 2 dziewczynki z tego miotu - dumbo i standard himalayan.
Standardowa panienka przeszła operację usunięcia guzka nowotworowego w wieku prawie 1,5 roku. Niestety po paru miesiącach guz znowu się pojawił i wczoraj szczurka musiała nas opuścić.
Jej siostra dumbo jest bardzo chorowita, obecnie ma kilka rozsianych, złośliwych guzów i obawiam się, że jej dni też sa policzone.
Chciałabym przekazać Wam apel dr Jałonickiej, która leczy moje szczurki, żeby nie rozmnażać szczurków z tej linii. Pani doktor prosiła mnie o przekazanie tej wiadomości hodowcom, a to forum jest chyba właściwym miejscem. Niestety nie mogę znaleźć linku do tematu miotu T na SHSRP - Sachma, pomożesz?
Teo była przepięknym, mądrym, spokojnym szczurem. Bardzo mi jej brakuje. Nie pozwólmy, aby jej cierpienie poszło na marne i aby jej los podzieliły inne szczurki... |
|
|
|
|
sachma
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 15:18
|
|
|
Nienna, ta linia już dawno została wycofana z rozmnażania i z tego co wiem żaden szczur z miotu T Zirrael nie został rozmnożony. |
|
|
|
|
Nienna
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 15:40
|
|
|
Dzięki Sachma za szybką odpowiedź!
Ech, klatka wydaje mi się taka pusta po odejściu Teo... Mimo że są w niej trzy szczury... Tak bardzo chciałabym zobaczyć Teo jeszcze raz... |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|