|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 20:13 |
O-pisklaki - 30 miesięcy! |
Autor |
Wiadomość |
nezu
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 22:34
|
|
|
Nie nacieszyłam się długo wiekiem Oliwci...
Dziś pomogłam odejść jej za tęczowy most...
Brakowało mojej krusi dnia do ukończenia 2 lat i 7 miesięcy...
Bezpośrednią przyczyną smierci była eutanazja, pośrednią ogromny guz węzła chłonnego który pojawił się Oliwce po potężnym zapaleniu węzłów jakiś czas temu...
Guzisko wyniszczało już kruszynkę i musiałam podjąć jedną z najtrudniejszych decyzji w życiu...
Mam nadzieję, że Opisklaczki które wciąż żyją, pożyją jeszcze długo... |
|
|
|
|
emileczka
miłość
|
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 15:17
Zwierzątka: 3 panienki |
|
|
Opal trzyma się tak
Na wybiegach sobie człapcze, ale te wielkie usiska to ja musze jej myć, czego ona nienawidzi
Kumpelki ze stada dbają o nią, grzeją i iskają
I na starość nauczyła się reagować na imię - jestem taka dumna
Wszystkiego najlepszego O-pisklaki
I dla tych co odeszły ['] |
_________________ Z nami: Tortilka B, Pepita SR, Tortilla SR
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 15:22
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Ostatnie oja, ależ ona piękna. Istna Dżyliki. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 13:02
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
Kilka fotek naszej kochanej babci Opal
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 15:20
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Opal wspaniale wygląda Proszę jak zwykle ode mnie wymiziać |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 21:49
|
|
Ta śpiewająca fota. Zdrówka dużo dla panienki. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
H.
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 08:14
Zwierzątka: doge |
|
|
Ale piękna dziewczynka |
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 12:01
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
Nasza babcia Opal skończyła dzisiaj 2 lata i 9 miesięcy
Trzyma się całkiem nieźle, tylko ten guz który cały czas rośnie …
Fotki seniorki z dzisiaj
|
|
|
nezu
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 19:43
|
|
|
Brzydki guz, niedobry.
Heniok, wytul i wycałuj pannę od babci.
Mam nadzieję że niedługo zrobię to osobiście... |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Śro Paź 06, 2010 01:49
|
|
Spóźnione, ale najszczersze. zdrówka dla cioci. |
|
|
|
|
emileczka
miłość
|
Wysłany: Śro Lis 03, 2010 18:47
|
|
Dziś O-pisklaki kończą 2 lata i 10 miesięcy
Oto i Opal
Ma brzydkiego guza który prawie nie rośnie, jest chudziutka. Chodzi jeszcze sama choć już częściej ciągnie tylnie łapki, ale radzi sobie w klatce z dziewczynami.
Wszystkie o nią dbają szczególnie Jadzia.
Opal wygląda jakby miała ciągle uśmiechnięty pysio |
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
nezu
|
Wysłany: Śro Lis 03, 2010 23:52
|
|
|
Ona jest po prostu cudowna....
Emilko utul, ucałuj, podrap za uszkiem tak jak lubi i po grzbieciku i boczkach też.
[ Dodano: Nie Lis 07, 2010 17:51 ]
W piątek odszedł Oak...
Odszedł sam z siebie, zasnął i już się nie obudził.
Umarł przy ukochanym stadzie.
Marta, dziękuję ci za dom który mu dałaś.
Wiem, że był szczęśliwym szczurem.
Cieszę się że dożył tak pięknego wieku. |
|
|
|
|
emileczka
miłość
|
Wysłany: Czw Lis 18, 2010 21:47
|
|
Dziś pomogliśmy odejść Opal - http://forum.szczury.biz/...p=508234#508234 |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 10:31
|
|
|
W związku ze zmianami wprowadzanymi na forum, temat został przeniesiony. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|