|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 21:53 |
Miot CH Wo de Shu |
Autor |
Wiadomość |
Laetia
|
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 19:32
|
|
|
Chondron, jak głosiły zapowiedzi, jest strasznym żarłokiem. Wcina więcej niż berbecie starsze od niego o dwa tygodnie. Poczuł się jak u siebie praktycznie od razu i z tego co słyszałam od mojego TŻ (jestem w innej części Polski i na razie nie jest mi dane poznać kluchy osobiście - do poniedziałku ) lubi dawać buziaki i strasznie garnie do Huberta - polata trochę, poprzytula się i od nowa |
|
|
|
|
jaczek
|
Wysłany: Nie Paź 24, 2010 17:05
Zwierzątka: Chrupka i Chwilka!!!! |
|
|
chrupka po wejściu do nowej klatki zajęła się chrupaniem smakołyków a chwilka zaczęła zwiedzać od dolnego piętra po czym zasneła |
_________________ za TM: Joko i Jagódka
|
|
|
|
|
Biała
wieczny student vet
|
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 19:33
|
|
|
Czesława już w domku Dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do tego, że tu jest mysza |
|
|
nemezis850
|
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 22:57
Zwierzątka: szczury |
|
|
U mnie są od wczoraj Chomik i Chiashi, chłopcy są niesamowici. Chomik ogólnie większą część dnia chciał przespać, jednak dzisiaj wyjęty z klatki sam do mnie przychodzil, reagował na zawołania (oczywiście jeszcze nie na imię), przybiegał i sprawdzał o co mi chodzi, kiedy zmęczył sie chodzeniem po kanapie wszedł na biurko i ułożył się koło mnie na klawiaturze. Trochę boi cię hałasu i nawet szelest opakowania od chusteczek sprawia, że przybiega do mnie migiem. Chiashi natomiast to mała torpeda z ADHD, biega, sprawdza co robię znowu biega i tak cały czas, w końcu też dziś nie wytrzymał i położyl się na biurku przy mojej maskotce szczurku, koło monitora. Dużo odważniejszy od brata, chociaż też przybiega jak się przestraszy. Chłopcy są bardzo ciekawscy i skorzy do zabawy, bardzo starają się być w centrum uwagi. |
|
|
|
|
Roth
|
Wysłany: Pią Lis 05, 2010 22:55
|
|
|
A ja bym prosiła o jakieś fotki
I też przypominam o odesłaniu transporterów |
_________________ Hodowla Szczurów Rodowodowych Wo de Shu
Mioty C i CH - wolne miejsca
Ze mną: Roti, DeiDei, Nana, Kropelka, Brzoskwinka HF, Morelka, Nektarynka, Oberea of Gremleen's, Bebesina Chobotnicka (Choco), Ayame WS, Bikmina WS, Sexy Smoula of Smeagolie, Xing z TazManie.
Za TM: Lulu, Nikita, Perełka [*] |
|
|
|
|
Laetia
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 00:10
|
|
|
Bieda w kraju, nie mamy aparatu niestety. Już jakiś czas staramy się coś załatwić, ale narazie słabo to wychodzi, nikt się nie chce podzielić (w sumie się nie dziwię, aparat to dość drogi sprzęt).
Transporter odesłany był w tą środkę (tak, gratulacje dla mnie ), więc powinien niedługo być, chociaż znając pp... tylko zabrakło nam złotówki w drobnych, ale to Ci jeszcze kiedyś podrzucimy haha |
|
|
|
|
Biała
wieczny student vet
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 00:26
|
|
|
Czesia, już się robi odważniejsza, aczkolwiek dalej jest małą panikarą
Czesia i Viśnia
Musiałam
|
Ostatnio zmieniony przez babyduck Sob Lis 06, 2010 00:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
nemezis850
|
|
|
|
|
Mohanah
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 19:31
Zwierzątka: 3 psy, świnki i szczurki... |
|
|
No to wstawiam swoją Cher
Została bezproblemowo przyjeta do stada - jakby od zawsze w nim była.
Odważnie biega po całym pokoju i wraca do klatki na sygnał - szybko się uczy skubana
|
|
|
Biała
wieczny student vet
|
Wysłany: Pon Mar 28, 2011 18:04
|
|
|
Co słychać u CH dzieciaków??
Czesia ( CHELSEA ) ostatnio zrobiła się bardzo przytulaśna i proczłowiecza
[ Dodano: Pią Wrz 16, 2011 23:30 ]
Kończymy roczek |
Ostatnio zmieniony przez Biała Pią Wrz 16, 2011 22:35, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Ogoniasta
<:3 )~<:3 )~
|
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 22:32
Zwierzątka: 11 szczuraskowych piękności :) |
|
|
STO LAT!! |
W sercu: Meggy [*], Pampuszek [*], Fibi [*], Rossa [*], Vilemo [*], Sasha [*], Celica vel Chunni SunRat's [*], Lexi [*], Seventh Heaven [*], Delicja [*], Izzie [*], Lily [*], Muffinka [*], Foxy Lady [*], Brook [*], Brandy [*], Shandy [*], Lucynka [*], Whisky [*], Bajka [*] Daisy [*], Morelka [*], Impala [*], Tessa [*], Tequila [*], Iliada HS [*], Wydra Serduszko [*], Brie [*], Mary [*] |
|
|
|
|
kefija
|
Wysłany: Sob Wrz 17, 2011 21:35 Ale się wygłupiłam
Zwierzątka: pies i kot:)) |
|
|
Ale się wygłupiłam!... właśnie wysłałam wypełnioną ankietę z rocznym opóźnieniem zobaczyłam zdjęcia i się tak rozmarzyłam że pominęłam datę urodzin nie zmienia to faktu że chciałabym mieć 2 takie kluski ale chyba bedę musiała poszukać gdzieś indziej. Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin maluchy |
|
|
|
|
Biała
wieczny student vet
|
Wysłany: Sob Wrz 17, 2011 23:30
|
|
|
Czesia ( Chelsea)
Miiiiziaaakowy pączuszek |
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Biała
wieczny student vet
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 19:39
|
|
|
Chelsea dziś była na osłuchaniu u weta, płucka czyste, ale serduszko nie pracuje tak jak powinno, jeśli stan się zmieni będzie trzeba wprowadzić leki. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|