|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Pią Kwi 20, 2012 09:13 |
[Miot] Odwężowe ogonki już w nowych domkach |
Autor |
Wiadomość |
espada
|
Wysłany: Śro Kwi 18, 2012 16:44
|
|
|
mała ściągawka
|
_________________ Ze mną: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=11606
Za TM: Kwiecisty, Cizia, Brrunet, Facelia, Rakija, Tchórzyczka, Tentej, Dumbusia, Drechu, Tfetuś, Zygmunt, Borsuk, Sylwek, Malinka, Maćko, Siusia, Szisza, Kret, Nesti, Abies, Holly, Czili, Kofi, Liczi, Gucio |
|
|
|
|
Chynaa
|
Wysłany: Śro Kwi 18, 2012 19:53
Zwierzątka: Lennon, Zak, Mike (Michael)), Pies Pumba |
|
|
Ponowne podziękowania.
Nie mogę się doczekać. I oczywiście, jak to ja, rozpoczynam oficjalnie proces panikowania odnośnie tego, co będzie z ustalaniem hierarchii. To już dom Lennona a On jest chyba mniejszy od nich, poza tym "dwóch na jednego"... Aj. |
_________________ Opaki | Filipek [`], Kuodzio Synek Mamusi [`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz [`], Noel [`], Lijam [`], Adrian [`], Robert [`], Artur [`], Gem [`], James [`], Chris [`], Alan [`], Nicky [`], Paul [`], George ['], Lennon, Zak, Mike
Cierpię na zaburzenia psychiczne, których nabawiłem się przychodząc na świat. / M. Python
|
|
|
|
|
espada
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 06:50
|
|
|
Nie martw się na zapas, chłopaki są młodzi, więc napewno nie będzie tak drastycznie, jak mogłoby to być ze starszymi osobnikami. A i drastyczność nie jest regułą |
Za TM: Kwiecisty, Cizia, Brrunet, Facelia, Rakija, Tchórzyczka, Tentej, Dumbusia, Drechu, Tfetuś, Zygmunt, Borsuk, Sylwek, Malinka, Maćko, Siusia, Szisza, Kret, Nesti, Abies, Holly, Czili, Kofi, Liczi, Gucio |
|
|
|
|
jancia
czakramy zablokowane :)
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 07:29
Zwierzątka: Wszystkie za TM |
|
|
Chynaa napisał/a: | "dwóch na jednego"... Aj. | dobrze, ze Lennon jest już u Ciebie jakiś czas i zdążył się rozgościć Ja jak wpuściłam do dużej klatki bliźniaków (bo najpierw trzymałam je osobno i cała 4-ka spotykała się tylko na wybiegach) to Ed spi z Freddiem , a bliźniaki razem..chociaż też zdarza się, że wszystkie 3 na kupie susłakują.
espada napisał/a: | mała ściągawka
| no to Chynaa, będziesz miała TROJACZKI Proponuję ogłosić konkurs na nazwę stada Proponuję : Trojaki Haszczaki i Kojak ;p |
_________________ za TM: Harry 26.12.2008-12.01.2011, Franek 04.01.2011-21.02.2012, Edzio 04.01.2011 -31.05.2013, Kevin 15.02.2012 - 05.01.2014, Elvis 15.02.2012-27.03.2014, Freddie 25.10.2011 - 14.05.2014, Reksio 05.07.2013 - 06.09.2015, Jasper 5.07.2013 - 14.12.2015. |
|
|
|
|
czartoria
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 08:51
Zwierzątka: Gucio, Bryś, Amorek, psy i rybki |
|
|
szarzynki już w rękach Szalonego Kota za 2 godzinki wyruszą w podróż do nowego domu |
_________________ http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=11606
Za TM: Dumbusia, Tchórzyczka, Tentej, Drechu, Tfety, Zygmunt, Borsuk, Sylwuś, Malinka, Maciusiu, Suszi, Sziszunek, Kreciu, Nesti, Abies, Holly, Czili, Liczi, Kofi
|
|
|
|
|
Ebia
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 10:01
|
|
|
Off-Topic: | Chyna, poradzisz sobie z ich rozróżnieniem Ja znam je tylko z tego tematu i z tematu o Twoich szczurkach i rozróżniałbym bez problemu. A przecież to Twoje szczurki, więc na pewno dasz sobie radę Spokojnie i głowa do góry |
|
|
|
|
|
czartoria
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 14:15
|
|
Szalony Kot napisała, że dzieciaczki są bardzo sympatyczne i spokojne ( ). Jeden śpi, drugi wychodzi na rekę i obserwuje otoczenie Zjedli chrupki i środek ogórka, który dostali w razie pragnienia. Jeszcze około 4 godzin jazdy przed nimi. |
Za TM: Dumbusia, Tchórzyczka, Tentej, Drechu, Tfety, Zygmunt, Borsuk, Sylwuś, Malinka, Maciusiu, Suszi, Sziszunek, Kreciu, Nesti, Abies, Holly, Czili, Liczi, Kofi
|
|
|
|
|
Chynaa
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 15:34
|
|
czartoria napisał/a: | Szalony Kot napisała, że dzieciaczki są bardzo sympatyczne i spokojne ( ). Jeden śpi, drugi wychodzi na rekę i obserwuje otoczenie Zjedli chrupki i środek ogórka, który dostali w razie pragnienia. Jeszcze około 4 godzin jazdy przed nimi. |
Jazda przebiega dobrze, chłopcy wyjedli wszystko i śpią.
Mamy remont we Wrocławiu, jestem przygotowana na pomieszanie z poplątaniem o czym pisałam w swoim wątku.
Trzymajcie kciuki żebym ja na Szalonego Kota trafiła i nic się nie stało...
___
Mama wpadła na świetny pomysł, zaraz napiszę u siebie. |
_________________ Opaki | Filipek [`], Kuodzio Synek Mamusi [`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz [`], Noel [`], Lijam [`], Adrian [`], Robert [`], Artur [`], Gem [`], James [`], Chris [`], Alan [`], Nicky [`], Paul [`], George ['], Lennon, Zak, Mike
Cierpię na zaburzenia psychiczne, których nabawiłem się przychodząc na świat. / M. Python
|
|
|
|
|
czartoria
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 16:39
|
|
W międzyczasie dostałam garść info od Gosi, u której jest maleństwo czyli po nowemu - Scrappy
Maluchy super się zakumplowały. Scrappy pochłania każdą ilość jedzenia jaka znajdzie się w klatce czyli wszystko po staremu (Chynaa, proszę nie upaść szaraczków, bo też są dużożerne) i już się nie boi nowego miejsca. Właścicielka powoli zbiera się do założenia młodym wątku
Jak espada wróci to wrzuci na komp zdjęcia od Gosi, bo z mojej komórki się nie da (brak kabelka). |
|
|
|
|
|
espada
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 18:37
|
|
|
Scrappy vel. Maleństwo z Lusiem
|
|
|
|
|
Chynaa
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 20:13
|
|
czartoria, zrobię co w mojej mocy.
Nie no, będą jadły karmę, do tego kukurydza, ryż, owoce, warzywa, gerberek.
espada. Niach. |
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 09:14
|
|
|
Przeniosłam wątek do działu ' Mioty adopcyjne' |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
czartoria
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 14:09
|
|
Dalsze losy Szaraczka i Szaliczka można śledzić na wątku: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=10879
losy Borsuczka:
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=11606
i mam nadzieję wkrótce powstanie też wątek Maleństwa (i Lusia) |
|
|
|
|
|
Chynaa
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 16:40
|
|
Kluska - OK.
czartoria -
PS Przypomniałam sobie! Zupełnie z tej samej beczki. Gdym czekała na tramwaj podeszła kobieta - zauważyła, że coś w torbie jest. "Jakieee ładneee" (czy tam śliczne, nie pamiętam).
Miłe. |
|
|
|
|
|
adrihnn
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2012 22:47
|
|
|
losy Scrappy'ego vel Maleństwa tutaj |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|