|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 20:55 |
Miot P of Anahata |
Autor |
Wiadomość |
baradwys
Catch Me If You Can
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Śro Lis 23, 2011 13:20
|
|
|
Nakasha, Pietu nie ma chorób układu oddechowego. Ma za małe serce (o czym Ren była informowana) i z tego powodu siadają mu płucka. Niestety coraz częściej wydaje mi się że mam gołębia w domu Nie pomagają już żadne leki chyba,że ktoś zna lek silniejszy niż Prilum i VetMedin? |
_________________ Informacja od MT: Osoba korzystała z cudzego loginu i hasła (bez zgody tej osoby), by czytać forum. Za kradzież konta otrzymała ban stały. AD |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 19:20
|
|
|
Sto (lub przynajmniej 3) lat dla siostrzyczek i braciszków Poezji . |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
Anouk
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 19:22
|
|
|
Sto tak dla naszych skarbów! Kiedy te dwa lata minęły?! |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 19:43
|
|
|
Anouk napisał/a: | Kiedy te dwa lata minęły?! | Ja mam Poezyjkę dopiero rok i to niecały, ale muszę przyznać, że szczur z niej wyjątkowy, jeden z takich, których się nigdy nie zapomina .
Poezja z Carmen dostały dziś tort, później wstawię zdjęcia konsumpcji , oczywiście mam teraz cały koc w deserze czekoladowym . |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 20:46
|
|
|
Zdrówka! |
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
|
|
|
|
mrófka
|
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 01:39
Zwierzątka: Kiki pan kot i 10 x <:3)~ |
|
|
100 lat |
_________________ Ze mną: Magnolia, Fantazja, Grimma, Jadzia, Opal i Oksydroma, Adela SunRat's, Bethy of Caramelka i Iczka Kunia Iryczka <3
Za tęczą: Rudi, Tynia, Fiśka, Kropka ( ? 08.09-23.01.10) [*], Lola (? - 15.10.10) [*], Fela (? - 04.11.10) [*], Primera of Anahata (28.01.10 - 25.03.11) [*],
Ifryt (? - 18.02.12) [*], Quentipha EM (16.02.10 - 30.04.12)[*], Sotera of Anahata (07.04.10 - 16.05.12) [*], Lavenda ( 19.02.10 - 23.07.12 ) [*], Lucynka ( 05.10 - 19.08.12 ) [*], Euforia ( 19.04.10 - 02.10.12 [*]
"Czasem bywa, że jeszcze przed śniadaniem wierzę w sześć absolutnie niemożliwych rzeczy" |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 15:41
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Sto lat, sto lat niech żyją żyją naaaam! |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
baradwys
Catch Me If You Can
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 19:18
|
|
|
Spóźnione ale najszczersze już nie dla Pierdzickiego (bo on miał osobistą imprezę) ale dla reszty rodzeństwa |
_________________ Informacja od MT: Osoba korzystała z cudzego loginu i hasła (bez zgody tej osoby), by czytać forum. Za kradzież konta otrzymała ban stały. AD |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
baradwys
Catch Me If You Can
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 12:52
|
|
|
hop hop hop dziś kończymy 2 lata i 4 miesiące
Pierduszkowi urósł guz w okolicy prawego kolana, na razie nie rośnie, nie jest bolesny więc się nie martwimy. Serduszko na starość postanowiło się uspokoić pozwalając Pierdzickiemu cieszyć się urokami spokojnej starości. Waga spada coraz szybciej, aktualnie to zaledwie 420g (gdzie przed pół roku było to 550g), sierść również nie jet już taka sama, coraz mniej jej zostaje. Niemniej Piet trzyma się bardzo dzielnie jak na szczurka w tak podeszłym wieku i z takimi problemami zdrowotnymi.
A co u reszty rodzeństwa? |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Nie Gru 23, 2012 14:11
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Czy ktoś jeszcze żyje z tego miotu? |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2012 18:02
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
wuwuna, obawiam się, że nie, ale do sprawdzenia.
Kochani, chciałabym sporządzić aktualny spis zdrowia szczurków z moich i Ren miotów.
Niektórzy z Was regularnie do mnie piszą i bardzo Wam za to dziękuję.
Niestety nie miałam czasu, a bywało że możliwości, aby wszystko na bieżąco zapisywać. Teraz do końca stycznia mam w pracy urlop i czas, aby to porządnie ogarnąć. Dlatego, bardzo Was proszę, o ponowne (lub po raz pierwszy, jeśli jeszcze nie pisaliście) przekazanie mi informacji o szczurkach: jeśli żyją jak się mają, na co chorowały, jeśli zmarły, na co zmarły i kiedy. Chodzi mi o dane od początku 2012 roku.
Najchętniej na maila, bo duża ilość Pw powoduje skasowanie najstarszych.
anahata_rattery@interia.eu
lub w temacie miotu.
Z góry Wam dziękuję. |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|