|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 21:49 |
Miot T Zirrael rattery - FOTY!! |
Autor |
Wiadomość |
Izabela
zwierzomaniaczka
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 20:01
Zwierzątka: ogonki, smok |
|
|
sachma napisał/a: | nasza pannica jest boska Zirr! powiedz jeszcze kiedy odbior |
Wszystkie są boskie A która to wasza? |
_________________ u nas legwan Bazyli ; 2 ogonki z Merchowego Pola (Aayla i Ylesia) oraz Paja, Tea, Milka, Ashna, Dela, Nita, Navi, Ktosio, Misia, Gabi, (Celia i Chanel) of Anahata
TM:Gucia, Fela, Mela, Jaga, Vani, Buba (Erato of Zirrael), Blusia (Kiara Rat's Troop), Bonita, Kiva (Electra of Zirrael), Tola, Tanita of Zirrael, Kola, Estelka Merchowe Pole, Klarysa, Elwirka MP, Edgar MP, Rolfik Rattery Rattonia, Jadzia MP, Enya MP, Klemens, Jula MP, Geminia MP, Pela Baltic Rats, Gotika MP, Felisia MP, Karina, Irenka MP, Inka MP, Pola MP, Petra MP, Żytnie Ziarko of Smeagolie, Selonia MP, Zubejda of Smeagolie, Korina, Stefek [*][*] [*] |
|
|
|
|
sachma
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 20:23
|
|
|
panna nr 4 spelnienie marzen mojego chlopa - dzikus dumbo |
|
|
|
|
Izabela
zwierzomaniaczka
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 20:30
|
|
http://www.fotosik.pl/pok...7df273d949.html
No, na tym zdjęciu te dumbolowe uszka wyszły przecudnie. I te skarpetusie do kompletu - miód malina |
_________________ u nas legwan Bazyli ; 2 ogonki z Merchowego Pola (Aayla i Ylesia) oraz Paja, Tea, Milka, Ashna, Dela, Nita, Navi, Ktosio, Misia, Gabi, (Celia i Chanel) of Anahata
TM:Gucia, Fela, Mela, Jaga, Vani, Buba (Erato of Zirrael), Blusia (Kiara Rat's Troop), Bonita, Kiva (Electra of Zirrael), Tola, Tanita of Zirrael, Kola, Estelka Merchowe Pole, Klarysa, Elwirka MP, Edgar MP, Rolfik Rattery Rattonia, Jadzia MP, Enya MP, Klemens, Jula MP, Geminia MP, Pela Baltic Rats, Gotika MP, Felisia MP, Karina, Irenka MP, Inka MP, Pola MP, Petra MP, Żytnie Ziarko of Smeagolie, Selonia MP, Zubejda of Smeagolie, Korina, Stefek [*][*] [*] |
|
|
|
|
gryska
Matka, żona...
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 20:53
Zwierzątka: 3 szczurzynki+1 bezjajeczny+2 psy+kot |
|
|
Kudłate wyplosze są CUDNE!!! |
|
|
|
|
zirrael
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 08:15
Zwierzątka: szczur(y), koty |
|
|
Sachma, jako, że foty pojawiły się póxno odbiór od końca tego tygodnia |
Ostatnio zmieniony przez AngelsDream Pon Lis 26, 2007 21:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 21:59
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
Zirrael napisał/a: | Dobrze na chwilę obecną zarezerwowani sąwszyscy panowie to raz. Z dziewczyn na razie potwierdzone na 100% są 4 - dumbo agutki dla sachmy (berkshire) i plory (irish), oraz samiczka dumbo velveteen himalayan - dla hodowli Sozviezdie. oraz samiczka lh. Na razie na pewno wolne są samiczki staqndardowouszne ( himi i aguti) Losy samiczki dumbo himi ważą się. |
|
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
zirrael
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 21:21
Zwierzątka: szczur(y), koty |
|
|
Panienki 1, 3 i 6 są wolne |
|
|
nezu
|
|
|
|
|
mataforgana [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 17:39
|
|
|
nez, niektórzy strasznie by chcieli ustawić się w tej kolejce, tylko nie bardzo mogą
śliczne te himki... moje drugie marzenie po blucie...
|
|
|
|
|
Bernadeta [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 17:43
|
|
|
nezu, mataforgana napisał/a: | niektórzy strasznie by chcieli ustawić się w tej kolejce, tylko nie bardzo mogą | właśnie mataforgana, ma rację.Sama nie wiem,który mi się bardziej podoba.Na pewno znajdą się chętni |
|
|
|
|
marhef
Idiot.
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 17:43
|
|
|
mataforgana napisał/a: | niektórzy strasznie by chcieli ustawić się w tej kolejce, tylko nie bardzo mogą |
O właśnie.
Niestety
Zazdroszczę wszystkim przyszłym właścicielom. |
|
|
|
|
Izabela
zwierzomaniaczka
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 20:46
|
|
nezu napisał/a: | Czemu one do licha sa jeszcze wolne??? |
No właśnie czemu? Zareklamować je trzeba lepiej - Zirr, nowe dawaj szybciutko
Tych trzech szczególnie, ale pozostałych także, a co |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 20:59
|
|
|
mataforgana napisał/a: | nez, niektórzy strasznie by chcieli ustawić się w tej kolejce, tylko nie bardzo mogą
śliczne te himki... moje drugie marzenie po blucie... |
Ewa K napisał/a: | nezu,
mataforgana napisał/a:
niektórzy strasznie by chcieli ustawić się w tej kolejce, tylko nie bardzo mogą
właśnie mataforgana, ma rację.Sama nie wiem,który mi się bardziej podoba.Na pewno znajdą się chętni |
marhef napisał/a: | mataforgana napisał/a:
niektórzy strasznie by chcieli ustawić się w tej kolejce, tylko nie bardzo mogą
O właśnie.
Niestety
Zazdroszczę wszystkim przyszłym właścicielom. |
dokładnie szczególnie zazdroszczę hodowli Sozviezdie
trafi do nich moja ulubienica z tego miotu.
ale sie pocieszam tym, ze Marta bedzie miała jej brata prawie bliźniaka.. |
|
|
mataforgana [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 21:17
|
|
|
L. napisał/a: | moja ulubienica z tego miotu. |
L., a która to? |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 21:20
|
|
|
mataforgana, dumbo velveteen himi
w ogóle to miałam sie dziś rzucić pod samochód, bo mnie Nezu męczyła jakie one to cudowne i boskie i nie rozumie dlaczego nie mają jeszcze domków.. a ja pier...olca dostawałam.. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|