|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 21:20 |
Miot -C- Rattie's Love-skończone 2 lata |
Autor |
Wiadomość |
Justka1
|
Wysłany: Śro Lip 28, 2010 23:56
Zwierzątka: małe stadko |
|
|
babyduck napisał/a: | Ja tylko tak skromnie przypomnę, że wczoraj Cewusie obchodziły drugie urodziny. Wszystkiego najlepszego tym, które zostały |
Babcia wie,babcia pamiętała lecz nie miała czasu aby napisać .
Wnusiowie kochani,także i ci u mnie,WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ wam życzę i co najmniej 2 lat jeszcze .
[ Dodano: Czw Wrz 30, 2010 03:21 ]
28 września,w nocy odszedł Cujo...na zapalenie mózgu Poddał się,usnął i nie obudził. Carmelek żyje,jest ok ale obecnie jest smutny z powodu utraty brata.
Cujuś (*) leć łysy wnusiu...
Ostatnie jego zdjęcia...
|
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Sob Paź 09, 2010 22:08
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Złączyło posty, nie widziałam o braciszku
Leć myszo (*) i bądź już zdrów...... |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 20:11
|
|
|
mój kochany łysolu, nie zapomnę Cię nigdy ['] |
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
|
|
|
|
Justka1
|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 13:41
|
|
Dziś dostałam już pewną informację(dzięki wuwunie),że Baloo nie żyje. Nikt nie wie co mu było,bo nie została wykonana sekcja zwłok oraz szczur prawdopodobnie nie był na nic leczony.Ponoć umarł "od tak".Nie bardzo chce mi się w to wierzyć,bo Dory nigdy nie informowała mnie ani nikogo innego o stanie zdrowia szczura oraz co się z nim w ogóle dzieje.
Mimo tego należy mu się świeczuszka choć nie wiemy kiedy umarł.
Baloo <*>... |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 10:55
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Tak jak Justka napisała.
Baloo nie był na nic leczony, był zdrowy....i umarł nagle jak i reszta jej szczurów 4 czy 5...więc zostawię to bez komentarza. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Justka1
|
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 10:54
|
|
|
Justka1, które z miotu C jeszcze żyją? Co z Carmelkiem, Casanovą i Champem? |
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
|
|
|
|
Justka1
|
Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 18:43
|
|
babyduck napisał/a: | Justka1, które z miotu C jeszcze żyją? Co z Carmelkiem, Casanovą i Champem? |
Choś żyje(u mnie,w nieciekawym już stanie ale żyje i jakoś ciągnie),Caramelek też(2 dni temu otrzymałam maila o informacji co u niego,w niedługim czasie obiecano mi zdjęcia).
Kilka miesięcy temu dzwoniłam do Persefony,bo ona urwała kontakt,złamała punkty umowy ale nie wiem czy jest sens teraz odbierać jej szczury,bo nie wiem czy mieszka pod tym adresem,który podała w umowie Casanova był wykastrowany,Champik miał się dobrze ale na ile to prawda to ja nie powiem.Nie wierzę już w uczciwe domki
Na obecną chwilę nie wiem co u Casusia i Champika
[ Dodano: Czw Kwi 28, 2011 23:14 ]
Choś dziś umarł... |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|