|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: Karena Pon Paź 21, 2013 17:52 |
XIV Wystawa SHSRP w Łodzi 21-22.05.2011 |
Autor |
Wiadomość |
H.
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 23:10
Zwierzątka: doge |
|
|
Też tak myślałam, żeby te kartki odbierała właśnie jedna osoba. Niestety wiem, że to może być niewykonalne, bo prawie żaden wystawca nie siedzi tam cały czas, a pozatym za każdym razem musiałby to być ktoś inny, natomiast sędziowie mają na głowie inne sprawy |
|
|
|
|
maris
Dołączyła: 25 Mar 2009 Posty: 1571 Skąd: Gierałtowice/Warszawa
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 23:28
Zwierzątka: 5 Ogonków i Bożątko ;) |
|
|
Ale już jakby były 2 osoby, to mogłyby się zmieniać Tylko pytanie czy znaleźliby się chętni. |
_________________ http://ogonkowo.pl - zapraszam do odwiedzin! <:3 )~
Ze mną: Pringles SR, Totoro SR, Fiołek ZR, Morgan i Magic RT
Za TM [*]: Hugo, Charlie, Claire, Niunia, Juliet, Klusia, Lori, Amelka, Kira, Ashanti, Krzysiu, Vanilka V, Aralka Ab, Mia, Florence SR, Maniek, Fergie SR, Kelly Ab, Franklin, Michael, Reynevan SR, Toffee SR, Szarlej SR, Rubin SR, Pepper SR, Mikan RT |
|
|
|
|
pszczoła
uczulona na hipokryzję
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 23:28
|
|
|
Nie byłam na wystawie i nie wiem do końca jak to przebiegało, ale mi też "szczur publiczności" się bardzo podobał i zamierzam na kilku wystawach się pojawić
A może każdemu na wejściu dać 1 karteczkę z jakąś pieczątką żeby nie dało się podrobić? Żeby nie było możliwości aby ktoś oddał więcej niż 1 głos. Tylko wtedy faktycznie musiałaby być 1 osoba która na "przywitanie" każdemu dałaby 1 karteczkę i później je zbierała... |
_________________ Ze mną: Yankes of Anahata, Faun i Syrio Forel of Anahata, Irytek SR
Na zawsze w sercu: Carlos, Olli, Ozzy SR, Huragan of NL
|
|
|
|
|
agacia
|
Wysłany: Śro Maj 25, 2011 08:02
Zwierzątka: szczurki, psy i smoki;) |
|
|
Moze faktycznie byloby to jakies wyjscie jakby karteczki do glosowania nie byly wylozone na stolach, tylko ktos by je wydawal |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|