|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Pią Mar 22, 2013 10:58 |
[Lublin, Łódź, Wa-wa] 7 ślicznych haszczaków + mama |
Autor |
Wiadomość |
Kalifornia
.
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2013 19:23
|
|
|
Nikaa, co do gryzienia to na szczęście moim maluchom to do głowy nie przychodzi. Mam jedną "terrorystkę" gryzaka i ona robi za kilka par ząbków jak ma gorszy dzień 2 luty też mi odpowiada, w sumie co za różnica... |
|
|
|
|
MartaŁ
|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2013 08:38
Zwierzątka: Czoko, Sara, Sfinks i Mama Szczura |
|
|
Aktualne zdjęcia Mamy Szczura |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
FaerielDeVille
RCPL
|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2013 10:32
Zwierzątka: soon the adventure will begin... again |
|
|
Jak Mynia |
_________________ Rodent Club PL |
|
|
|
|
cornflakegirl
|
Wysłany: Czw Kwi 18, 2013 05:12
Zwierzątka: 2 szczury i 2 psy |
|
|
Piękna jest |
_________________ moje dziewczynki: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13637
ze mną: Nutelka i Mortadela na wiecznym DT
za TM: Elza, Siwa, Tola, Lusia, Wena, Nanna, Neska(*) |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Czw Kwi 18, 2013 08:20
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
Nie mogę się napatrzeć Cudowna |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
madziastan
|
Wysłany: Czw Kwi 18, 2013 13:43
|
|
|
Aż tak wybielała? Cudna! |
|
|
MartaŁ
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 17:07
Zwierzątka: Czoko, Sara, Sfinks i Mama Szczura |
|
|
Mama jaśnieje. Widać kilka ciemniejszych kępek, ale nie zdziwię się jak pewnego dnia zrobi się cała biała.
Oprócz tego kochana Mama postanowiła, że moje łóżko jest jej. Jest bardzo zazdrosna o pozostałe szczurzyce. Najlepiej, żeby cały dom był tylko dla niej. Już się za pewnie czuje i wszystkich rozstawia jak jej pasuje.
Wiecie może w jaki dzień ją znaleźli z maluchami, znacie datę? |
|
|
|
|
qwo3148
|
Wysłany: Pią Lip 19, 2013 18:05
Zwierzątka: straszyki planuję szczurki |
|
|
Witam, czy ma Pan/Pani jeszcze te szczurki jak tak to czy mógłbym prosić odłożyć 2 samczyki, ja w dniu 28-30 powinienem odebrać te szczurki, gdyż mieszkam blisko, a mianowicie w Kraśniku |
|
|
|
|
Starsza Pani
|
Wysłany: Pią Lip 19, 2013 18:11
|
|
|
qwo3148 napisał/a: | Witam, czy ma Pan/Pani jeszcze te szczurki jak tak to czy mógłbym prosić odłożyć 2 samczyki, ja w dniu 28-30 powinienem odebrać te szczurki, gdyż mieszkam blisko, a mianowicie w Kraśniku |
qwo3148 patrz na daty, to temat z kwietnia i do tego o miocie adoptowanym.
Tutaj masz szczury do adopcji
http://forum.szczury.biz/viewforum.php?f=63
A tu możesz się ogłosić, że przyjmiesz
http://forum.szczury.biz/viewforum.php?f=76
Powodzenia w adopcji |
|
|
|
|
Nikaa
|
Wysłany: Nie Lut 16, 2014 22:11
|
|
|
Hmm... zaryzykuję odkopanie tematu. Sama się kompletnie nie udzielałam na forum od wieków, ale coś mnie tchnęło sprawdzić czy jeszcze temat istnieje. W końcu nasze maluchy 2 tygodnie temu skończyły okrągły roczek! Stąd moje pytanie: Jak Wasze pociechy?
Od siebie mogę dodać tyle, że panny są cudowne! Temperament został dokładnie taki sam jak w dniu przyjazdu, czyli... motorki w tyłkach i "juuupiiiii, lecimyyy..."
Tasia nada jest szybsza, aleeee za to siostrzyczki ostatnio zamieniły się rolami i to Sofijka jest tą odważniejszą (podczas gdy zawsze było na odwrót) a Tasia idzie śladami siostry, ale nie jestem pewna czy to tak na stałe. Jednak diabełek-Tasia chyba długo nie wytrzyma z tą swoją ciekawością. Czasem jak Ona coś wymyśli Z resztą obu pannom, czego jak czego, ale pomysłowości im nie brakuje. Ale trudno się dziwić, w końcu należą do Naszej rodzinki.. u Nas wszystkie zwierzaki to kombinatorzy
Także jeśli ktokolwiek jeszcze tutaj zagląda, może podzielicie się informacjami jak tam u Waszych pociech, jak zdrówko i w ogóle ? |
_________________ "A teraz prędko, prędko, zanim zorientujemy się, że to bez sensu! " |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|