|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 21:16 |
Miot -B- Rattie's Love-DRUGIE URODZINY |
Autor |
Wiadomość |
Nakasha
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 22:44
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Balaji waży 400 gram byłam w szoku jak ją zważyłam. Jest spora, to prawda, ma troszkę tłuszczyku - ale przede wszystkim ma kupę mięśni wciąż biega, szaleje, wspina się i psoci, wspaniale trzyma kondycję
|
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
Justka1
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 02:15
Zwierzątka: małe stadko |
|
|
Bardzo mnie cieszy,że najmniejszy okruszek z miotu doszedł do wagi 400g,co zresztą mówiłam na samym początku,że ona w czasie przybierze .Nie myliłam się jak widać.
Mam zdjęcia Berberka,jedynego łysego chłopca z miotu,olrzymiego kolosa,niesamowitego miziaka,ciapy i tak podobnego do mamy jak dwie krope wody .
Tu z kolegą Anaelem,ponoć jest od niego dużo większy .
Czekam teraz na podanie wagi "malucha",bardzom ciekawa .
Niedługo maluchy bedą kończyć równy rok .Jak ten czas leci.... |
|
|
|
|
Dory
|
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 15:54
|
|
Balaji:
|
|
|
|
|
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 16:34
|
|
|
Eh, jak ja tęsknię za moją Bijou |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 19:10
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Ren napisał/a: | Eh, jak ja tęsknię za moją Bijou | Tule bardzo mocno Ren, mi też jest smutno, cały czas mam przed oczami jak Biżuczka biegała po kanapie kiedy po nie pojechałam ile w niej było życia ....
Bowduś cała i zdrowa, moja laleczka, naręczna i miziasta
|
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Justka1
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 12:38
|
|
Dzieciaczki dziś kończą równy rok .
Proszę ode mnie wycałować dziś szczególnie wszystkie wnusiątka .
Ten czas płynie...jak rzeka. |
|
|
|
|
jullcia_
Malowana lala, lalalala
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 13:26
Zwierzątka: Chester (Husky) |
|
|
Stoo lat!
Dużo miłości, uwagi ze strony właściciela, dużego wybiegu, wielu znajomych, tysiące nagród, iii kilograma dropsów! |
|
|
|
|
Azi
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 18:16
Zwierzątka: Impuls ZR, Impet ZR, Kakashi ZR, Snoopy, Wypłosz i czterolatek |
|
|
i ode mnie sto lat a przynajmniej trzech w samym zdrowiu |
_________________ W : Gandalf, Bilbo, Frodka, Asfa, Dzika, Yavanna, Fniszka RT, Nessa, Fea RT, Moria, Bajaderka HF, Dafne z TM, Baletka z TM, Finka JR, Sasanka RT, Itsu SR, Ruda, Nastka, Irytacja SR, Luthien Tinuviel AB, Hipokryzja HF, Inazuma SR, Athame HF, Kagura HF, Muffinka HF |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 00:07
|
|
ZDROWIA, bo bez tego inne rzeczy tracą sens.
Kochana Bow żyj mi 3 lata conajmniej.
Dla reszty rodzeństwa mamy, taty zdrówka i dużo miłości.
A dla Biżuczki i Bizzy specjane życzonka. I do spotkania kiedyś, w przyszłości. Nie zapomniałyśmy.... |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
Ostatnio zmieniony przez wuwuna Sob Cze 27, 2009 11:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Justka1
|
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 01:20
|
|
wuwuna napisał/a: | A dla Biżuczki i Bizzy specjane życzonka. I do spotkania kiedyś, w przyszłości. Nie zapomniałyśmy.... |
wu, szkoda,że nie ma ich z nami.... Też o nich dziś myślałam,jakoś tak dziwnie...
Baya dostała serniczka z brzoskwinką oraz kluseczki z truskawkami i jogurtem.Podzieliła się z resztą rodziny i "rodziny" oraz także tymi co ich mniej lubi .
Tak się dziś towarzystwo objadło,że ma pełniutkie brzuszki .
Dziękuję tym co pamiętali . |
|
|
|
|
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 08:19
|
|
|
wuwuna napisał/a: | A dla Biżuczki i Bizzy specjane życzonka. I do spotkania kiedyś, w przyszłości. Nie zapomniałyśmy.... |
Dziękuję wu... |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 19:23
|
|
Ech nienawidze tego uczucia upływającego czasu
Bowdusia ma się dobrze. Kilka dni temu miała operacyjnie wycinanego chrzęstniaka, który po pojawieniu zaczął bardzo szybko rosnąć.
Laleczka miała zrobione rtg, EKG, badanie krwi na biochemię i badanie moczu.
Wszystkie badania wyszły wzorowo. Z czego się ogromnie cieszymy...ech jeszcze chwila i miot skończy 2 lata to jest niewyobrażalne.
W ogóle aż niewierze, że ona jest nadal ze mną, tyle chorowała na płuca jak była mała, a teraz płuca i reszta organów w idealnej formie.
Buziaczki dla babci i zapraszamy w odwiedziny |
|
|
|
|
Justka1
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 17:34
|
|
Moim wnusiom życzę wszystkiego najlepszego,a przede wszystkim zdrowia i pociechy dla właścicieli .Dziś skończyliśmy 2 lata...ech,ten czas leci niewyobrażalnie szybko.
Baya ma prawdopodobnie gruczolaka w tym samym miejscu co jej mama <*> dając błędny obraz przepukliny.W tygodniu będzie operowana. |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 17:41
|
|
Wszystkiego najlepszego!!
Zdjęcia Balaji sprzed kilku dni:
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|