|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Jak odchudzić szczura? |
Autor |
Wiadomość |
smeg
|
Wysłany: Śro Lut 03, 2016 12:53
Zwierzątka: brak |
|
|
olgapsiara, dawaj im wydzieloną i zważoną porcję karmy - ok. 15-20 g dziennie na każdego szczura. Nie powinny mieć pełnej miski przez cały czas i jeść do woli. Powinny mieć tyle, żeby zjadały całość w ciągu ok. 20 godzin - czyli kilka godzin przed kolejnym karmieniem miska powinna być pusta. Sypanie na ściółkę to też dobry pomysł, będą musiały trochę pokopać i nie będą się tak obżerać.
Żadnych orzeszków i dropsów dodatkowo, wyłącznie surowe warzywa. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Dominika2000
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2016 21:55 szczur grubas?
|
|
|
Mam problem ze szczurkami, jak je odchudzić?
Poprawiłam błędy ortograficzne, skorygowałam interpunkcję. Dominika2000, zdanie zaczynamy wielką literą. /Rusałka |
Ostatnio zmieniony przez Rusałka Nie Kwi 03, 2016 22:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Rusałka
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2016 22:00
|
|
|
Scaliłam z odpowiednim tematem.
Dominika2000, zanim założysz nowy temat, sprawdź czy na forum nie ma wątku o podobnej treści lub odpowiedzi na nurtujące cię pytanie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|