|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 20:44 |
Miot kontrolny N of Anahata -28.05.10- rez. s.6, fotki s.17 |
Autor |
Wiadomość |
atarawa
|
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 15:40
|
|
|
Ren, IgIg, łapcie pw ode mnie |
_________________ Za TM: Tozi, Harpun, Diabeł, Albert, Zefir, Dubiel of RR, Neus [*] |
|
|
|
|
asia030984
|
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 17:01
Zwierzątka: labradorek Fifka :) i agama brodata, pytony królewskie i kolonia mrówek |
|
|
IgIg, oj kluseczki, kluseczki |
_________________ za tm: Whisky [*], Jamalka SunRat's [*], Kelmaa Abraxas [*], Kalyani Abraxas [*]
|
|
|
|
|
wushu
|
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 16:18
|
|
|
a może by tak chociaż jedno zbiorowe zdjęcie? |
_________________ Moje wesołe naleśniki
Łysa Ruda Wushu Sun Rat's
Mortek ['] Danuta ['] Łajka ['] Kukiełka Quetzal Anahata ['] Linka Sun Rat's ['] Nirvana Anahata ['] Tuja Emerald Moon ['] Maślana ['] Chmurka Gluty [']
|
|
|
|
|
dudzia
|
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 16:32
Zwierzątka: 2 myszory- Klaus i Damon :) |
|
|
Nereczka już u mnie |
_________________ dziewczynki moje & bloguję
za TM: Kleopatra, Pandora, Gaja, Effy, Pixie, Agatka, Lenka, Spacja, April, Nerqua
|
|
|
|
|
atarawa
|
Wysłany: Śro Lip 07, 2010 07:21
|
|
|
mój Nakar i Newton IgIg też już u mnie |
_________________ Za TM: Tozi, Harpun, Diabeł, Albert, Zefir, Dubiel of RR, Neus [*] |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Śro Lip 07, 2010 13:19
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
A jednak będę jechać - w piątek będę jechać na trasie Poznań - Warszawa Centralna. Zabiorę ze sobą maluchy. Prosiłabym o to, aby odebrać ode mnie kluski w Warszawie, niestety nie mam możliwości zabrania ich do Białegostoku na tymczas. Pewnie będę w Wawie w godzinach wieczornych. |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
wushu
|
Wysłany: Śro Lip 07, 2010 21:01
|
|
|
A farferee jednak nie jedzie? ;> Miał jechać jutro/pojutrze także mam nadzieję, że się dogadaliście i nie jedziecie oboje? |
Mortek ['] Danuta ['] Łajka ['] Kukiełka Quetzal Anahata ['] Linka Sun Rat's ['] Nirvana Anahata ['] Tuja Emerald Moon ['] Maślana ['] Chmurka Gluty [']
|
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Śro Lip 07, 2010 21:04
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
ja poproszę Nakash o dokładną godzinę jak już będziesz wiedzieć.
Bo boję się, że zapomnę |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 06:55
|
|
|
wushu, farferee musiał by specjalnie przyjechać, a Nakasha i tak i tak przyjedzie, bo zabiera Ivę i Pocę . Ale zgodził się zabrać i przechować maluchy dla tych, którzy nie będą mogli przyjechać na dworzec |
|
|
|
|
wushu
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 09:46
|
|
|
OK. Jak będzie wiadomo, to napiszcie o której godzinie, który peron i jak mam Nakashe rozpoznać |
|
|
|
|
|
emileczka
miłość
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 10:12
Zwierzątka: 3 panienki |
|
|
wushu, ja będę , a ja rozpoznam Nakashę |
_________________ Z nami: Tortilka B, Pepita SR, Tortilla SR
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 12:36
|
|
Rozpoznacie - będzie stać takie małe ubrane na czarno, z dużą ilością transporterów szczurzych. Przyjadę jutro pociągiem o 17:52. |
|
|
|
|
emileczka
miłość
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 12:45
Zwierzątka: 3 panienki |
|
|
up, pomyliło mi się ja będę rano, ale wy napewno sobie poradzicie |
_________________ Z nami: Tortilka B, Pepita SR, Tortilla SR
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
wushu
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 13:48
|
|
|
jakby ktoś wiedział jeszcze który peron to bomba |
|
Ostatnio zmieniony przez wushu Czw Lip 08, 2010 13:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 13:54
|
|
Rossman, dworzec centralny, na górze koło kas. |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|