|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 21:28 |
Miot H Emerald Moon - Honey ['] |
Autor |
Wiadomość |
Andzia
Chemngetuim?
Dołączyła: 01 Lip 2007 Posty: 1512 Skąd: Bielsko - Biała/Kraków
|
Wysłany: Śro Lut 20, 2008 22:46
Zwierzątka: 4 blaski szmaragdowego księżyca,Egir,Darshan i Taran |
|
|
cały dzień czekałam na te fotki i warto było Mój Heliosik jest prze boski, prze cudny i prze kochany i zaśliniłam monitor i wogóle kocham go!!!!!! Dzięki za fotki...już nie mogę się doczekać mojego lizacza |
_________________ "Człowieku okryty pyłem martwych słów, wykąp swą dusze w milczeniu..."
Wciąż w moich myślach...Klemens ['], Lita ['], Nadzieja ['], Uwe ['], Nosek ['], Tino ['], Taran ['], Fokus ['], Imbir ['], Gent [']...część mnie odeszła razem z Tobą...Tęsknie...
|
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 14:27
|
|
|
jezuniu.. mamuniu... ja już ją chce.. aaa
łysa kopia JJ
[ Dodano: Sob Wrz 27, 2008 19:59 ]
Co tam u rodzeństwa ?
Hy we wrześniu skończyły już 9 miesięcy!
Aktualne zdjęcia Holy Lolly
która została mamusią miotu "El" EM
i jak zwykle mina z kosmosu ;d widzicie ten języczek? <3
więcej w moim temacie: http://forum.szczury.biz/...p=217765#217765 |
|
|
sachma
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 19:54
|
|
|
ach! ten boski jezyczek |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 20:03
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
L. ja Ci ją ukradnę............wiem, że to nieładnie ale ona jest taka piękna |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
nezu
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 02:26
|
|
|
L. Lol, pozwolisz że nie obfocę Honey, jest identyczna jak Holy. I z pyszczka i z smukłości i z długości i z wagi. Z łysości też.
Oczywiście żartuję, przy najbliższej okazji zaktualizuje zołzie wizerunek.
Honiś jest ciut spokojniejsza od siostry. Od zawsze miała charakter ciaputa. Potrafiła zasnąć praktycznie w biegu. Jeśli dobiegła do jakiegoś ciepłego i ciemnego kącika. Pstryk - szczur śpi.
Na rękach się rozmaśla na całego i pomimo moich usilnych starań nadal wygląda jak szczurza glizda.
Można powiedzieć że wygląda o tak ----> <3|---------|-------
Jest wklęsła między przednimi i tylnymi łapami. Idealnie prosta, mogłaby robić za biegającą linijkę...
I choć wypruwam sobie flaki, żeby choć trochę przytyła, to mi to nie wychodzi.
Jak dotąd okaz zdrowia (tfutfu!). |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 10:40
|
|
|
wuwuna, wiem nie oddam nigdy dla mnei to jest najpiękniejszy fuzz na świecie
nezu, bo to siostry bliźniaczki
[ Dodano: Sob Gru 20, 2008 17:37 ]
dzisiaj miot H kończy caaaały okrągły rok! |
|
|
Andzia
Chemngetuim?
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 18:13
|
|
Dokładnie dziś mamy pierwsze urodziny
Życzę wszystkim H-maluchom wszystkiego naj naj naj i jak najwięcej zdrówka!!! |
_________________ "Człowieku okryty pyłem martwych słów, wykąp swą dusze w milczeniu..."
Wciąż w moich myślach...Klemens ['], Lita ['], Nadzieja ['], Uwe ['], Nosek ['], Tino ['], Taran ['], Fokus ['], Imbir ['], Gent [']...część mnie odeszła razem z Tobą...Tęsknie...
|
|
|
|
|
persefona4
szczurza fanatyczka
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 18:27
Zwierzątka: 13 wspaniałych :P |
|
|
|
_________________ ~Sun & Sugar~ Casanowa & Champ Rattie's Love~ Jurand Emerald Moon~ Charlie~ Roderick & Salem of Zirrael ~ Feniks & Goblin Happy Feet~ Freak~
~ Roswell~ Honey~
|
|
|
|
|
Anouk
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 18:29
|
|
|
|
|
|
|
|
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 19:44
|
|
|
Dużo zdrowia |
|
|
|
|
Mao
Dorosłe dziecko
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 22:22
Zwierzątka: Gończy polski i 9 Maogonków |
|
|
Ech... zupełnie o tym zapomniałam Cóż, mam pomysł na fajny prezent, ale to już pod choinkę dostaną
Nie patrzę ostatnio w ogóle na czas i nie zauważyłam, że mi dzieci dorosły
Z takich brzdąców:
Wzruszyłam się XD
Pokazywać, jak Wasze się postarzały
Braciszkom i siostrzyczkom - wszystkiego najlepszego
(nie mogę wyslac emoty, bo mi się coś w kompie ryje). |
_________________ ... ponieważ bułka.
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
|
Ostatnio zmieniony przez Mao Sob Gru 20, 2008 22:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Andzia
Chemngetuim?
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 13:21
|
|
Mao, eeee tam postarzały Helios cały czas zachowuje się jak kilkumiesięczny maluch i nie brak mu młodzieńczej werwy i energii Oby jak najdłużej.
|
|
|
|
|
|
Mao
Dorosłe dziecko
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 15:24
Zwierzątka: Gończy polski i 9 Maogonków |
|
|
Jaaaki do Heksiątka podobny!
Co do zachowania - jedyne, co się zmieniło, to przychodzą na dłuższe mizi - mizi niż kiedy były mniejsze, no ale świat ciekawszy niż leżenie plackiem |
_________________ ... ponieważ bułka.
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
|
|
|
|
|
nezu
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 16:30
|
|
|
A Honey jak wyglądała jak patyk, tak nadal wygląda...
I jak była najmniejsza w miocie, tak nadal jest. Jak dotąd zdrowa, wciąż uczuciowa, kochana do granic możliwości.
Zapomniałam o jej roczku, jeszcze tydzień temu zapewniałam sama siebie, że nie zapomne a i tak zapomniałam... |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 17:08
|
|
|
A ja tak jak pisałam jakiś czas temu:
L. napisał/a: | Holy jak to Holy najważniejsze, żeby pańcia jej poświęciła swoją uwagę, tak aby Lizak mógł rozdać buziaczki. A jak nie to ona zajmie się sama sobą: pobryka, pokica, a jak to się znudzi to zajmie się toaletą.
Holiśka jest strasznie kochana i taka ułożona. Widać, że ma wszystko dokładnie poukładane w swoim móżdżku. Lubi poszaleć, powariować, ale stara się nie przesadzać, a po co ma coś rozwalać skoro może grzecznie posiedzieć i zadbać o swoją higienę. |
taka była malusia..
zdjęcia jakiś czas temu robione ale nadal aktualne :}
na dzień dzisiejszy Holy Lolly waży 270g
i jeszcze jej dzieciarnia przed otworzeniem oczu :}
kurdę, ale ten czas mija. ELki mają już 5 miesięcy
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|