|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: mmarcioszka Sob Gru 28, 2013 23:56 |
Planowany miot E2 of Anahata |
Autor |
Wiadomość |
szlajfka
|
Wysłany: Sob Wrz 28, 2013 18:53
Zwierzątka: szczurzaste |
|
|
Może jestem niecierpliwa, ale czekam na info czy będą maluszki |
_________________ Moje kluseczki
Przy mnie: Rubin wymarzony, słodki królewicz, Fiołek mały świrek z własnym pomysłem na życie
W szczurzym niebie: Niuniuś naleśnik, Lukrecjusz nerwusek, Diana moja dostojna królewna, Iskierka ta, która miała prześcignąć śmierć...:(, Kropeczka jedwabna dama, Ącek szalona dusza, Leon autystyczny i zagubiony w zawiłościach życia, Stefan męczennik, który stoi w kącie |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Sob Wrz 28, 2013 22:53
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Panna jeszcze nie przyjechała. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
wilczek777
|
Wysłany: Wto Paź 08, 2013 12:25
Zwierzątka: 2 x sheepdog |
|
|
Czy coś już wiadomo? |
_________________ Nasz temat
http://forum.szczury.biz/...t=13184&start=0
Za TM
Silver i Sharingan [*] Śpioch i Grubas [*] Białas i Mithril [*] Czarnuszek i Bibs [*] Miki i Kaszmir [*] Desant zwany Fretką i Miętus Emerald Moon [*] Bjorn i Anubis (Ibasan) Beris[*] Belfast [*] |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Wto Paź 08, 2013 12:33
|
|
wilczek777, Ceri jest u mnie, krycie było 2 października, ale na razie zupełnie nie jestem w stanie stwierdzić, czy zaskoczyło. Czekam na ewentualną rujkę lub objawy ciąży.
A tak swoją drogą to jest najcudowniejsza samiczka na świecie, oprócz tego, że strasznie znaczy (trzeba się wycierać wręcz), to tak pięknie się bawi z ręką, przytula, wpycha do dłoni na mizianie i nawet przez kilka sekund usiedzi, żeby się pomiziać właśnie |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
wilczek777
|
Wysłany: Wto Paź 08, 2013 13:15
Zwierzątka: 2 x sheepdog |
|
|
quagmire, dziękuję za szybką odpowiedź! W takim razie czekam i obserwuję co się dzieje.
To mocne znaczenie też można uznać za objaw sympatii "Mój człowiek! Mój i nie dam nikomu!" |
_________________ Nasz temat
http://forum.szczury.biz/...t=13184&start=0
Za TM
Silver i Sharingan [*] Śpioch i Grubas [*] Białas i Mithril [*] Czarnuszek i Bibs [*] Miki i Kaszmir [*] Desant zwany Fretką i Miętus Emerald Moon [*] Bjorn i Anubis (Ibasan) Beris[*] Belfast [*] |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Wto Paź 08, 2013 13:20
|
|
wilczek777, tak myślę Bo ona jest absolutnie przecudowna |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Wto Paź 08, 2013 13:28
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
quagmire, wspaniale! |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
radzioo81
|
Wysłany: Wto Paź 08, 2013 14:16
|
|
|
mam pytanie: czy na maluszki z ewentualnego miotu są jeszcze wolne miejsca ? |
_________________ ze mną: Dostojny Docent of Anahata i Rychu:)
za TM: Lea, Jeremi, Piorun, Gucio, Reksio, Zadzior, Greystar, Dyszek, Krykiet, Kuter, Black Diamond, Miecio, Calineczka, Alfik SR, Brykiet i Ulfik SR, Zbychu, Kszychu, Rychu |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Pią Paź 11, 2013 11:58
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Kochani, dziś i jutro będę wszystkim odpisywać.
Ceri znaczy na obcym terenie - u mnie w domu było to prawie niezauważalne. Jednak ma zapędy na przyszłą alfę - na razie alfuje jej mama Yetta i nikt jej nie podskoczy. Cerridwen lubi wiedzieć, co się dzieje, robi obchody terenu i strasznie pcha się na ręce, do ludzi. Przy tym jest łagodna, co mnie cały czas zachwyca.
Czasami zdecydowane objawy ciąży nie są widoczne aż do 2-3 dni przed porodem, więc trzeba cierpliwie czekać. |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Pią Paź 11, 2013 11:58
|
|
radzioo81, kompletuję listę, odpowiedź w sprawie wolnych miejsc dam jutro wieczorem. |
|
|
|
|
radzioo81
|
Wysłany: Pią Paź 11, 2013 13:26
|
|
|
Nakasha napisał/a: | radzioo81, kompletuję listę, odpowiedź w sprawie wolnych miejsc dam jutro wieczorem. | dobrze, czekam cierpliwie zatem |
_________________ ze mną: Dostojny Docent of Anahata i Rychu:)
za TM: Lea, Jeremi, Piorun, Gucio, Reksio, Zadzior, Greystar, Dyszek, Krykiet, Kuter, Black Diamond, Miecio, Calineczka, Alfik SR, Brykiet i Ulfik SR, Zbychu, Kszychu, Rychu |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Wto Paź 15, 2013 00:03
|
|
Cudna Ceri dostała jednak dzisiaj rujki. Spróbujemy jeszcze raz. Remus najpierw był dość leniwy, jednak bardzo rozochocił się z czasem. |
|
|
|
|
szlajfka
|
Wysłany: Wto Paź 15, 2013 15:25
Zwierzątka: szczurzaste |
|
|
Ehh, czyli 2 tygodnie czekania do tyłu Oby tym razem się udało! |
_________________ Moje kluseczki
Przy mnie: Rubin wymarzony, słodki królewicz, Fiołek mały świrek z własnym pomysłem na życie
W szczurzym niebie: Niuniuś naleśnik, Lukrecjusz nerwusek, Diana moja dostojna królewna, Iskierka ta, która miała prześcignąć śmierć...:(, Kropeczka jedwabna dama, Ącek szalona dusza, Leon autystyczny i zagubiony w zawiłościach życia, Stefan męczennik, który stoi w kącie |
|
|
|
|
kabu
|
Wysłany: Wto Paź 15, 2013 18:49
Zwierzątka: Zazu, Olrun , Mist i Frigg |
|
|
Dołączam się z kciukami |
_________________ Denerwować się to karać siebie za czyjąś głupotę |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Czw Paź 17, 2013 19:48
|
|
Ja też mocno kciukam....
Po przemyśleniu zdecydowałam się jednak cofnąć status kontrolny miotu. Takie zachowawcze oznaczanie miotu nie ma w tym wypadku sensu. Tylko żeby miot w ogóle doszedł do skutku... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|