|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
NIEpolecane klatki i wyposażenie - wady, buble, problemy |
Autor |
Wiadomość |
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pią Lip 26, 2013 08:28
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
Pyl, ale temat z recenzjami klatek a ten, mają zupełnie inny zamysł, w tym rzecz. Też początkowo nie rozumiałam zamysłu wątku, aż nie padł bardzo prosty, bardzo prawdziwy argument: ilu klatek, transporterów czy zabawek dla szczurów nie kupimy tylko z opisu i zdjęć w sieci? Ja wielu, czasem wystarczy mi to, że widzę, iż dany przedmiot jest np. wykonany niestarannie. Nie róbmy też z moderatora forum jakiegoś wybitnie opiniotwórczego człowieka, którego zdanie jest niepodważalne. Okej, jakiś tam autorytet dla nowych taka osoba ma, ale w praktyce w rzeczywistości o wyborze klatki zadecydują i tak własny gust, ogólne wytyczne co do wielkości oraz możliwości finansowe. Zamysł na ten temat mam, dostałam zielone światło, więc zabieram się za poprawki. Powinno być czytelniej po nich, jeśli nie będzie, trudno. Tak czy tak, nawet temat niekoniecznie zaczęty idealnie, ma super potencjał, więc na razie zostaje jako oddzielny byt.
Edycja:
Zaznaczone to, co jest istotne. Opisane i podkreślone. |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|