|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zupy, obiady, potrawy świąteczne - kiedy wolno? |
Autor |
Wiadomość |
Martini
|
Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 15:50
Zwierzątka: kicha z ogoniastymi zwierzątkami... |
|
|
Moje jadły, co prawda nie mrożone - nie wiem, jakie grzyby są w Twojej mieszance, bo chińskich grzybów jest kilkadziesiąt rodzajów.
W każdym razie dziewczynkom nie smakowały, więc nie mam obserwacji, jaki wpływ mają chińskie grzyby na szczury:) |
_________________ think big, start small |
|
|
|
|
mikanek
|
Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 15:52
Zwierzątka: 2 koty, 1 królik, 3 szczury |
|
|
w składzie jest inteligentnie napisane- chińskie grzybki |
_________________ Toffi & Ryjek & Paszczak
*za tęczowym mostkiem hasa Susełek* Mikaś* Rychu, Nelisława * Muminek* Mika* Victoria*Surik*Hipcio*Pimplak*Gocia*Gajutek*Mika*Migotka*Julcia*Suri*Bubu*Kotlecik*Surik |
|
|
|
|
Martini
|
Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 16:11
|
|
hehe. dobrze, że nie napisali "kolorowe warzywa i chińskie grzybki";) |
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 16:21
|
|
|
pewnie grzyby mu er znane u nas jako grzyby mun - po prostu są najtańsze i najczęściej spotykane. |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
Martini
|
Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 16:26
|
|
Off-Topic: | Niamey, Twoje szczury jedzą chińszczyznę;)? |
|
|
|
|
|
emileczka
miłość
|
Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 17:23
Zwierzątka: 3 panienki |
|
|
mikanek, myślę, że nie ma sensu podawać grzybów jakichkolwiek szczurom, są ciężkostrawne, a bez nich szczury mogą żyć. Ja osobiście nie daję mrożonek szczurom, wolę kupić im świeżą marchewkę czy jabłko. |
_________________ Z nami: Tortilka B, Pepita SR, Tortilla SR
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 17:32
|
|
|
Off-Topic: | Martini, codziennie dostają ostre papryczki nadziewane jeszcze ostrzejszymi papryczkami i moczę je w sosie sojowym |
|
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|