|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Pią Sie 24, 2012 14:01 |
[Warszawa] Jadziątka |
Autor |
Wiadomość |
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Śro Maj 02, 2012 08:04
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
lorelei, quagmire, wiem, wiem
Nie na darmo też moja się trochę zrzuciła i odrosła
Ciekawią mnie te sheepraty, choć słyszałam o nich już
Ale i tak są przecudne łysolki |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
Hanami
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 19:15
Zwierzątka: ... Kawunia, Ukkinia, Lavinia, Totunia |
|
|
Co tam nowego? Towarzystwo futrzy się od nowa, czy preferuje goliznę? |
_________________ 449955886677 |
|
|
|
|
miss kludiik
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2012 19:13
|
|
|
Jadziątka dalej łyse i nie zanosi się na ofutrzenie jak narazie
Są całe golutkie tylko resztki sierściuchy na buźkach mają.
Dzisiaj były ważone i już są z nich duże kluchy:
Trójka maluszków waży 70g a 2 niejadki 56g i 59g.
Są baaaardzo rozbrykane i uwielbiają się bawić i ze mną i ze sobą Uwielbiają spać na hamaczku i jak tylko im wymieniam na nowy to nie zdążę go nawet zawiesić a one już tam są |
Za TM: Krecik [*], Uciekinier [*], Bubelcio [*], Mysik Pan Koszatniczek [*],Kreseczka [*], Kajkuś [*], Kania aka Chińczyk [*], Kangur aka Rambo [*], Gałgan [*], Robinsonik [*], Blutuś [*],Gucio [*], Quaguś [*], |
|
|
|
|
kocurek10
dawniej PatikaCk
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2012 19:51
Zwierzątka: zwierzyniec w najlepsze :) |
|
|
O boziuuuu kochany..... łysolki.. <3<3<3 no chyba oświruje sie w najlepsze!! a nie moge GMR |
_________________ Kot - Jezz
2 akwaria |
|
|
|
|
Ajlonka
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2012 19:59
Zwierzątka: Kot, Pies, trzy ogonki- Ozzy, Edzio, Chester :) |
|
|
Nie wytrzymaam!!!! Chcę takieee !!!! |
|
|
|
|
Hanami
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2012 20:38
Zwierzątka: ... Kawunia, Ukkinia, Lavinia, Totunia |
|
|
Dopóki jest gorąco, niech sobie zostaną w "łysym stanie", ale moim zdaniem jeżeli są zwykłymi rexami, to powinny się pokryć (futerkiem) . Tylko to nie żadna filmowa produkcja trickowa, więc jeszcze kilka dni musi upłynąć. Ale tak naprawdę to ja się nie znam, ja tylko tak myślę trochę głośniej niż zwykle . |
_________________ 449955886677 |
|
|
|
|
miss kludiik
|
Wysłany: Śro Maj 09, 2012 14:56
|
|
|
Wczoraj byłyśmy z Martini u dr Kasi na badaniu maluchów, Pani wet była mile zaskoczona jak maluszki wyrosły i całkowicie zauroczona tą gromadką
Cała piątka jest super zdrowa, ciągle przybiera na wadzę, dziś już ważymy pomiędzy 73-85g , uwielbiają zabawę (atak grupowy na rękę bądź jednego wybranego ogonka).
I w niedziele Jadziątka ponownie zaczęły pokrywać się sierściuchą, dziś już mają śliczny biało-agutkowo-czarny puszek. |
Za TM: Krecik [*], Uciekinier [*], Bubelcio [*], Mysik Pan Koszatniczek [*],Kreseczka [*], Kajkuś [*], Kania aka Chińczyk [*], Kangur aka Rambo [*], Gałgan [*], Robinsonik [*], Blutuś [*],Gucio [*], Quaguś [*], |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Śro Maj 09, 2012 15:10
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
miss kludiik, super wieści. Żałuję, że byłam wczoraj nie w nastroju i nie zostałam zobaczyć maluchów. Wygłaszcz wszystkie ode mnie. |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
Martini
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2012 16:32
Zwierzątka: kicha z ogoniastymi zwierzątkami... |
|
|
Trochę nowych informacji w pierwszym poście - najważniejsza: towarzystwo może już zacząć opuszczać dotychczasowe miejsce pobytu i podążać w stronę DS:) |
_________________ think big, start small |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2012 16:36
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
Martini, świetna wiadomość |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
Ebia
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 11:39
|
|
|
A będą jakieś zdjęcia? Chociaż grupowe? Chociażby jedno? Ot tak, żeby sobie oczy nacieszyć tym puszkiem, którym się pokrywają |
|
|
|
|
miss kludiik
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 20:01
|
|
|
Fotki maluszków, które już nie są takie malusieńkie
Muszę powiedzieć, że maluchy są bardzo rozbrykane - jak je wypuszczam na kanapę to nie da się ogarnąć tego towarzystwa, bo jestem atakowana z każdej możliwej strony
Są super towarzyskie - jak tylko podchodzę do klatki to już wiszą na drzwiczkach, a jak już je otworze to zaraz wszystkie wbiegają mi na kolana
Mają ogromny apetyt co widać po tym jak rosną i są naprawdę rozkoszne
Tak więc zgłaszać się ludziska, bo ogony są fantastyczne
Dziewczynka nr 1
Dziewczynka nr 2
Dziewczynka nr 3
Dziewczynka nr 4
Chłopczyk
|
|
|
|
|
freyasouris
rozhuśtana...
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 20:09
Zwierzątka: Bobek Kot &Kizia,Mizia i Filc |
|
|
cuuudeńka |
_________________ Moje Futerka Ogoniaste: <`>Apostazja i Ekskomunika, Nefretete i Rubi, Nezumi,Remi, Grubciu, Ofca, Sasanka<`>. Kizia & Mizia + Filc |
|
|
|
|
Ebia
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 20:17
|
|
|
miss kludiik, a możesz opisać ich charakterki? Wiem, że u takich maleństw trudno to obiektywnie ocenić, ale może mają jakieś cechy charakterystyczne? Ja już się nie mogę doczekać malucha i wiem tylko, że to kaptur agutkowy, ale który.. Przepraszam, że tak marudzę, ale to z ekscytacji
edit:
Jeeej jakie one podobne do Stefana :D
Słodyczki małe |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|