|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Koniki polne, ślimaki i inne w puszkach - czy podawać? |
Autor |
Wiadomość |
Dominika2000
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2016 18:41 jedwabniki, robaczki, koniki polne i krewetki dla szczurków
|
|
|
Jakie robaczki do jedzenia polecacie dla szczura? Jedwabniki wyglądają ciekawie. http://hipcio.sklep.pl/pr...edwabniki-100ml W sensie, które robaczki będą najbardziej smakować szczurkom? Myślicie że koniki polne i krewetki będą lepiej smakować niż jedwabiki?
Poprawiłam błędy w pisowni nosówek oraz połączeń (om, on, em, en).
Dominika2000, połączenie literowe om piszemy w celowniku liczby mnogiej rzeczowników żeńskich, męskich i nijakich, np. sprawom, dziewczynkom, portom, kątom, spojrzeniom, zdarzeniom, szczurom. /Rusałka |
Ostatnio zmieniony przez Rusałka Pią Kwi 15, 2016 18:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Rusałka
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2016 18:43
|
|
|
Scaliłam z pokrewnym tematem. |
|
|
|
|
Vaco
phage the Chihuahua
|
Wysłany: Sob Kwi 16, 2016 01:32
|
|
|
Moje tak samo entuzjaztycznie reagują na każde "robactwo" Larwy mącznika, drewnojady, szarańcza, karaczany... Z tym że nie podaję suszonych, więc na nie reakcji nie znam |
|
|
Wiktor76w
|
Wysłany: Śro Gru 28, 2016 14:01
|
|
|
ciekawe jak szczury to zjadają |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|