|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 20:54 |
Miot M of Anahata - 10 marca 2010 - rezerwacje strona 9 |
Autor |
Wiadomość |
susurrement
i'm a dreamer.
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 12:15 Miot M of Anahata - 10 marca 2010 - rezerwacje strona 9
Zwierzątka: 2 susły, jeż i piesy dwa a Nela z rodzicami |
|
|
wczoraj wieczorem ok godziny 21 zaczęły się skurcze, a ok 22:30 przyszedł na świat pierwszy malec. Destiny urodziła w przeciągu godziny, bardzo sprawnie i szybko. ślicznie po sobie posprzątała, chwilkę odpoczęła i zaczęła karmić maluszki.
rodzicami zostali:
DESTINY of Anahata + LETO z TazManie
x
Destiny urodziła 8 maluszków.
postaram się określić płeć jak tylko odejdzie od nich na chwilkę, jak na razie nie odstępuje malców ani na krok.
edit: jak na moje niedoświadczone jeszcze oko mamy 6 dziewczynek i 2 chłopców. będę je sobie oglądać jeszcze i gdyby się mój pogląd zmienił to napiszę. a w weekend Nakasha swoim doświadczonym okiem zerknie więc będziemy wiedzieć na 100%.
Nakasha napisał/a: | Aktualna lista:
SAMICZKI:
Susurrement - współwłasność
Klaraurs - BES, rex
Sasquach - 2 - BES, druga inna
H_exar - BES, standard
Niamey - BES - rezerwowo
Marlena_85 - rezerwowo
SAMCZYKI:
Agacia - rex
Justrzna - BES, rex |
więcej informacji w dziale "planowane mioty", tu link: http://forum.szczury.biz/...p=351313#351313
wszystkie maluszki mają mleczko w brzuszkach, niektóre nieco mniej i staram się je podsuwać mamusi pod nosek, żeby zauważyła. jest jeszcze nieco zmęczona i zdezorientowana, ale wierzę w moją królewnę
cały czas prosimy o kciuki |
_________________ dwa susły, jeż Zefir; psy Pikolo i Molly, Nela
za TM Po, Tori, Timon, Pumba, Tosia, Misia, Tina, Mimi, Plamka, Bonifacy, Filemon, Miracle of A, Chandrika of A, Czekoladka of A, Elodie SR, Timba, Groteska of A, Czereśnia of A, Iluzja SR, Magnolia, Destiny of A, Molly, Moduł of A, Konwalia of A, Helenka SR, Pció, Mabelle of A, Kokardka, Koniczynka SR, Gracja SR, Kami of R4U, Pasja, Vivienne of A, Bamse, Vinci of A, Kulka, Kiss of RAT4U, Antonine B, N, B&B, Krunio, Biszkopcik, Bilbo, Fiona, Molly, Całusek, Bójka, Skarpetka, Brawurka, Bajka. Tościk i Huk & Przytulak, Lucek, Puszka, Rich i Stefan |
Ostatnio zmieniony przez susurrement Nie Mar 28, 2010 15:36, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 12:28
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Mocne, mocne kciuki
Myślę, że z ósemką świetnie da sobie radę |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Badoha
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 12:32
Zwierzątka: Romek |
|
|
trzymam kciuki za pełne brzuszki i wszystkie kluseczki |
_________________ na zawsze w sercu: Dusia, Tosia, Klapuś, Tołdziaczek, Koka , Holly, Nez, Brydzia, Lusi, Xoli, Emi, Kola
Romek
|
|
|
|
|
marlena85
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 12:35
|
|
|
dla mamuśki i kluseczek
z jednej strony dobrze, że maluchów 8, bo Destiny będzie miała mniej roboty i mleczka powinno starczyć dla wszystkich, ale z drugiej strony ja się już mogę pożegnać z rexikiem z tego miotu
tak, czy siak będę kibicować maluchom, oby zdrowo rosły i zostały w komplecie |
_________________ [*] Gabi, Zorka, Azumi, Quanti Novell z Emerald Moon, Maruna Jukka z SunRat's, Miss Tili, Nafta Linea of Anahata [*] |
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 12:51
|
|
|
Trzymamy mocno kciuki za dużo mleczka w brzuchach! |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
susurrement
i'm a dreamer.
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 13:13
Zwierzątka: 2 susły, jeż i piesy dwa a Nela z rodzicami |
|
|
w nocy, kilka godzin po porodzie:
i dzisiaj:
|
_________________ dwa susły, jeż Zefir; psy Pikolo i Molly, Nela
za TM Po, Tori, Timon, Pumba, Tosia, Misia, Tina, Mimi, Plamka, Bonifacy, Filemon, Miracle of A, Chandrika of A, Czekoladka of A, Elodie SR, Timba, Groteska of A, Czereśnia of A, Iluzja SR, Magnolia, Destiny of A, Molly, Moduł of A, Konwalia of A, Helenka SR, Pció, Mabelle of A, Kokardka, Koniczynka SR, Gracja SR, Kami of R4U, Pasja, Vivienne of A, Bamse, Vinci of A, Kulka, Kiss of RAT4U, Antonine B, N, B&B, Krunio, Biszkopcik, Bilbo, Fiona, Molly, Całusek, Bójka, Skarpetka, Brawurka, Bajka. Tościk i Huk & Przytulak, Lucek, Puszka, Rich i Stefan |
|
|
|
|
agacia
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 13:20
Zwierzątka: szczurki, psy i smoki;) |
|
|
Śliczności Mam nadzieję, że gdzieś pośród nich jest mój chłopczyk |
|
|
|
|
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 13:23
|
|
|
Piękne paróweczki . Trzymam kciuki |
|
|
|
|
Marcik
Apple?
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 13:25
Zwierzątka: Tasiemiec, owsiki, jakieś pchły się znajdą... |
|
|
Jakie cudne glisdeczkowe brudno noski! Trzymam kciuki za dzielną mamusię i wszystkie fasolki |
_________________ Szatańska szóstka ze mną <3)~
Zawsze w sercu: Runa i Veda |
|
|
|
|
Sysa
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 13:47
Zwierzątka: 3 nimfy |
|
|
Śliczności! Destinka świetnie się spisała, a mi się już wyjaśniło czemu nie spałaś w tak późnych godzinach
Trzymamy wszyscy w domu kciuki za maluchy, żeby rosłe silne i zdrowe |
_________________ Ze mną Idzia (07.07.09r.-23.11.10r.), Laura (07.07.09r.-02.11.12r.), Beza (07.07.09r.-13.04.11r.), Bąbel (14.02.10r.-23.04.12r.), Essie (19.04.10r.-07.05.12), Fibi (24.05.10r.-12.06.12), Ofca (30.05.10r.-04.06.13) |
|
|
|
|
klaraurs
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 13:55
Zwierzątka: niestety już żadnych - alergia mnie zmogła :-( |
|
|
Za maluszki i mamusię |
_________________ klaruski - latające prosiaki |
|
|
|
|
marlena85
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 14:03
|
|
|
widzę mleczko w brzuszku mamuśka ślicznie dba o dzieciaki |
_________________ [*] Gabi, Zorka, Azumi, Quanti Novell z Emerald Moon, Maruna Jukka z SunRat's, Miss Tili, Nafta Linea of Anahata [*] |
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 14:59
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
Gratulacje, i kciukamy za pełne brzuszki |
|
|
madzial13
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 19:06
Zwierzątka: 7 szczurków - a fuj! |
|
|
oby zostało 8 pięknych zdrowych szczurzątek |
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 22:24
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Cudowne hipcie! I wspaniała Destiny, serdecznie gratuluję |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|