|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Otwarty przez: Kluska Wto Wrz 25, 2012 16:47 |
Śledziątka |
Autor |
Wiadomość |
Martini
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 17:24 Śledziątka
Zwierzątka: kicha z ogoniastymi zwierzątkami... |
|
|
Od wczoraj Lux i Taivas goszczą u siebie maluchy z tego wątku , a ja zawiaduję akcją "ŚLEDŹ" z Warszawy. Przejmujemy zwyczaje UEFA - jedno wydarzenie, kilka miast - gospodarzy, szczurki są w Gdańsku, Gdyni, no i organizacyjnie ogarniam je ja w Warszawie:).
W wątku Czarnej była mowa o dwunastu małych szczurkach, skończyło się na mniejszej liczbie małych i dwóch dużych bonusowo.
19.06 - na początku trafili do nas rodzice, jedna dziewczynka i sześciu chłopaków, dzisiaj zapadła decyzja, że do oddania będą jeszcze dwie samiczki.
Dziewczynki są do oddania, ale mieszkają u poprzednich opiekunów i nie mamy ich jak obfocić.
Taivas obdarowała mnie zdjęciami chłopaków (waga wszystkich - do 34 gramów,są więc dość drobne)
1. Śledziątko pierwsze - od 12.07 u Yoss
2. Śledziątko drugie - Lavenda
3. Śledziątko trzecie u Kasik
4. Śledziątko czwarte - od 12.07 u Yoss
5.Śledziątko piąte - od 12.07 u Yoss
6.Śledziątko szóste - Lavenda
Jak widać, wszystkie szczurki mają już swoje domy; Opiekunów zapraszamy do lektury i dostarczania lektury innym! |
_________________ think big, start small |
Ostatnio zmieniony przez Martini Pią Paź 19, 2012 22:19, w całości zmieniany 9 razy |
|
|
|
|
taivas
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 19:44
Zwierzątka: Obecnie brak :( |
|
|
No, brać brać, chłopaki się niecierpliwią, wiszą do góry nogami na drzwiczkach duny, chcą już do nowych domków. są śliczne, cieplutkie i nie usiedzą w miejscu. Wczoraj dwa uciekły pod kanapę, jeden dobrowolnie wyszedł, drugiego trzeba było wyciągać kijem od miotły. ;D Ale spokojnie, wszystko w ramach rozsądku i nikt nie ucierpiał. |
_________________ MOJE ANCYMONKI - rudy Rudolf, Czosnek syjamek
Na zawsze w serduszku: grubasek Nutek HF [*], braciszek Net HF [*], Niuniek [*], Sznaps [*], król-poeta Julian [*], Ville czarnuszek [*]
|
|
|
|
|
Erthun
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 19:54
|
|
|
Off-Topic: | Kurde, poradziłaś sobie A ja przed chwilą zrobiłem taki fajny poradnik jak wrzucać miniaturki na forum |
|
|
|
|
|
Martini
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 19:55
|
|
Off-Topic: | Erthun, nie poradziałam sobie. Miniaturki dostałam w podarunku;) Poradnik nadal potrzebny. |
|
|
|
|
|
natkapatka
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 23:19
Zwierzątka: Szczurki i pies |
|
|
|
|
|
|
|
taivas
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 12:05
|
|
Halo halo, komu szczurka, komu, bo idę do domu!
Maluchy kochają ręce, jak wkłada się dłoń do duny, to obłażą ją jak te rybki, co w zakładach kosmetycznych zjadają naskórek. I trzeba je strącać. Bardzo towarzyskie stworzenia. |
Na zawsze w serduszku: grubasek Nutek HF [*], braciszek Net HF [*], Niuniek [*], Sznaps [*], król-poeta Julian [*], Ville czarnuszek [*]
|
|
|
|
|
Lux
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 10:52
Zwierzątka: stado szczurów :> |
|
|
Halo halo, nikt bie chce sledzika z dostawa do domu? Prosto znad morza! |
|
|
|
|
Kasik
Firestarter
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 11:00
|
|
|
Czy szprotki 1, 3 i 5 są w tym samym kolorze? |
|
|
|
|
Lux
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 12:02
|
|
Z tego co pamiętam pierwszy i drugi szprot mają białe znaczenia na brzuszku i skarpetki(?), a piąty jest selfem Ale niech Taivas potwierdzi, bo ona je dłużej i więcej mizia ;p |
|
|
|
|
ammy88
|
|
|
|
|
Kasik
Firestarter
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 14:16
|
|
|
Lux, ale mi o kolor chodzi, nie o znaczenia To są agutki chyba, co? |
|
|
|
|
Lux
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 14:32
|
|
A, sorry, na szybko czytałam tak, z tego co pamiętam były wszystkie aguciątkami |
|
|
|
|
taivas
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2012 09:21
|
|
Kasik, tak, to agutki i nr 4 też, agutkowy kapturek.
ammy88, tak, to jest znaczenie.
Martini musi zmienić pierwszy post, bo numery 1,4 i 5 są zarezerwowane, jadą do Yoss. |
|
|
|
|
|
Martini
|
Wysłany: Pon Cze 18, 2012 01:32
|
|
Haha, mam je:)
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli w akcji Śledziowy Desant Wgłąb Lądu! Wiem o zaangażowaniu północnej ekipy, czyli Lux, a więc pewnie i Erthuna, Taivas, dzielnej przewożącej Susu, i na ostatniej prostej - Miss Kludiik.
Ktoś jeszcze ? |
|
|
|
|
taivas
|
Wysłany: Pon Cze 18, 2012 07:19
|
|
Wymiziaj te małe bąbelki, tęsknie za nimi. jak się mają? Jak tam naczelny eksplorator kapturkowy agutek? |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|