|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
[Inhalacje] Amol |
Autor |
Wiadomość |
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 18:26 [Inhalacje] Amol
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Mam nadzieję, że nie dubluję tematu, szukałam, ale jeśli niedokładnie, upraszam o przeniesienie.
Zastanawia mnie, czy do inhalacji można użyć rozcieńczonego z wodą amolu. Czy miał ktoś z nim do czynienia? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Nisia
ofiara losu
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 18:30
Zwierzątka: ogony |
|
|
Layla, nie próbowałabym. Strasznie mocne.
Może lepiej sprawdzone metody Septosan+ sól iwonicka albo Olbas? |
_________________ Wśród Aniołków: Henia, Fatka, Alif Matsura, Hela, Lola, Beba, Iskierka, Šamsi, Tomiś, Calypso, Tamarka, Morelka, Szpulka, Śliwka, Ahirka i Zdenka |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 18:35
|
|
Nisia, ja wiem o Septosanie i Olbasie Tylko chciałam spytać, bo mam w domu. |
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
Ostatnio zmieniony przez Layla Czw Sie 02, 2007 08:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Nisia
ofiara losu
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 18:44
Zwierzątka: ogony |
|
|
Layla, lepiej nie testuj. |
_________________ Wśród Aniołków: Henia, Fatka, Alif Matsura, Hela, Lola, Beba, Iskierka, Šamsi, Tomiś, Calypso, Tamarka, Morelka, Szpulka, Śliwka, Ahirka i Zdenka |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 18:50
|
|
Nisia, zawsze wolę spytać, nie chcę eksperymentować na moich smrodkach. Dzięki za odpowiedź, ty się znasz kurcze |
|
|
|
|
Azi
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 18:50
Zwierzątka: Impuls ZR, Impet ZR, Kakashi ZR, Snoopy, Wypłosz i czterolatek |
|
|
Layla, ja spotkalam sie z inhalacjami amolem u ludzi z astmą. Działało bardzo dobrze. Ale jak wspomniałam - u ludzi. Sądzę, że mogloby się nadawać, ale po odpowiednim rozcieńczeniu. Niemniej jeżeli nie wiadomo jakim dokładnie, to za Nisią powtórzę - nie testować, przy najbliższej okazji zapytać weta. |
_________________ W : Gandalf, Bilbo, Frodka, Asfa, Dzika, Yavanna, Fniszka RT, Nessa, Fea RT, Moria, Bajaderka HF, Dafne z TM, Baletka z TM, Finka JR, Sasanka RT, Itsu SR, Ruda, Nastka, Irytacja SR, Luthien Tinuviel AB, Hipokryzja HF, Inazuma SR, Athame HF, Kagura HF, Muffinka HF |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|