Wystawy szczurów rodowodowych - XIV Wystawa SHSRP w Łodzi 21-22.05.2011
Oli - Pią Kwi 22, 2011 02:06
Niamey, zgłoszenia należało wysłać na adres gmaila wystawashsrp@gmail.com
Niamey - Pią Kwi 22, 2011 02:21
o rany
wyskakiwał mi ten adres w pasku adresów w skrzynce pocztowej, więc nie sprawdzałam czy aktualny
Anonymous - Pią Kwi 22, 2011 08:30
Wszystko jest w porządku, zgłoszenia doszły na oba adresy, nawet jakby doszły na tlen tylko, to też nie problem.
Wysłały Magnes, Niamey i agata-air.
Niniejszym zgłoszeń już nie przyjmuję, nabór uważam za zamknięty. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie.
Jeśli są jakieś pytanie, to proszę zadawać.
Póki co wszystko jest dla mnie jasne, dane w zgłoszeniach są pełne, fauna policzone, itd.
Do południa powinnam zrobić listy, kategorie itp.
madzook - Pią Kwi 22, 2011 12:54
hop
Anonymous - Pią Kwi 22, 2011 12:56
Dzięki.
PDF z listą zgłaszających i zgłoszony szczurów jest tutaj: http://chomikuj.pl/SHSRP w folderze Dokumenty.
Proszę bardzo dokładnie wszystko sprawdzić, WSZYSTKO. Kastrat, senior, nierasowy, odmiany itd.
Na czerwono, jest to do czego ja się przyczepiłam.
Poprawki proszę zgłaszać na pw i pisać wyraźnie co mam poprawić i jakiego szczura to dotyczy.
Macie na to dwa dni.
agata-air, nie napisałaś czy chcesz fauna, dunę, czy masz swoją.
L. - Pią Kwi 22, 2011 13:16
Off-Topic: | ja już wysłałam poprawę z przyzwyczajenia jak coś jest SS wpisuje już tylko S xD
ach ta oszczędność |
Anonymous - Pią Kwi 22, 2011 13:30
L. napisał/a: | ach ta oszczędność | nagana Bo nie wiem, czy zapomniano, czy się skasowało, czy wsio S,S.
magnes - Pią Kwi 22, 2011 15:12
Jestem przy Oli i baby.
Oli powinnam się bać?
Oli - Pią Kwi 22, 2011 15:16
Magnes napisał/a: | Oli powinnam się bać? | wszyscy mnie się boją a ja taki kochany pędzelek jestem
Bel - Pią Kwi 22, 2011 15:19
Viss, Gucci to Russian blue burmese
magnes - Pią Kwi 22, 2011 15:23
believe_86, napisz lepiej na PW, jak każdy będzie tu pisał poprawki to Viss tego przecież nie ogarnie.
Off-Topic: | Oli, e tam, nie boję się Ciebie, ale ostatnio groziłaś mi kradzieżą szczura, więc już sama nie wiem. |
Oli - Pią Kwi 22, 2011 15:30
Magnes, moje gmr umarło, sama nie wiem z jakiego powodu, ale nie kradnę już szczurów, co najwyżej zamiętoszę Ci go na śmierć (nie wiem tylko jeszcze czy jego czy moją )
quagmire - Pią Kwi 22, 2011 15:39
believe_86, nie ma russian blue burmese - jest russian burmese lub blue burmese, pierwszy na rusku, drugi na americanie:
http://shsr.szczury.biz/viewtopic.php?t=1090
Bel - Pią Kwi 22, 2011 15:50
quagmire, w rodowodzie Gucciego jest Russian blue burmese.I tak wpisywałam w zgłoszenie na wystawę w W-wie.
quagmire - Pią Kwi 22, 2011 15:56
Bo rodowód Gucciego był wystawiany zanim ustaliliśmy kanon nazw.
Najwyraźniej wczesniej nikt na to nie zwrócił uwagi. To ja poprosiłam Viss, żeby to poprawiła.
|
|
|