Wystawy szczurów rodowodowych - XIII Wystawa Szczurów Rasowych w Warszawie 04-05.12.2010
Hanka_i_Medyk - Śro Paź 27, 2010 19:49 Temat postu: Re: XIII Wystawa Szczurów Rasowych w Warszawie 04-05.12.2010
wuwuna napisał/a: | Wystawa będzie miała miejsce w Warszawie w Hali ARENA ul. Pileckiego 122. |
Bombowo! Dwa kroki od mojego domu Jeśli nasza Omega wyjdzie obronną ręką z problemów, wpadnę pokazać ją "babci", o ile L. się wybiera na wystawę
L. - Śro Paź 27, 2010 20:23
babcia zobaczy jak będzie stała finansowo
bo babcia już pisała, że nie ma co wystawiać w chwili obecnej (bo ciężarówki chyba ) ewentualnie może wystawić siebie
Oli - Czw Paź 28, 2010 00:30
chciałam tylko przypomnieć o pomyśle, który chętnie podchwyciło większość z shsr-owców na wrocławskiej, by szczury ustawiać nie według kolejności zgłoszeń, a płciami i tym samym delikatnie acz dobitnie sugeruję, że samice Badohy są kastrowane i mogą stać obok moich chłopców
Anonymous - Czw Paź 28, 2010 06:26
Z tego co pamiętam kolejność jest wg zgłoszeń, chociaż pewnie można pozmieniać przy okazji podziału płciami.
Badoha - Czw Paź 28, 2010 06:44
L., ja tam chetnie Ciebie ocenię przyjeżdżaj - wystawa bez Ciebie
Oli - Czw Paź 28, 2010 13:20
Viss napisał/a: | Z tego co pamiętam kolejność jest wg zgłoszeń, chociaż pewnie można pozmieniać przy okazji podziału płciami. | owszem, ale jak we Wro rzuciłam pomysł, że w ten sposób uniknie się w dużej mierze ewentualnego problemu z rujkami, to kilka osób powiedziało, że to bardzo dobry pomysł.
Anonymous - Czw Paź 28, 2010 16:33
Oli, Cytat: | chociaż pewnie można pozmieniać przy okazji podziału płciami. |
sachma - Czw Paź 28, 2010 18:25
gorzej jak ktoś ma i samce i samice.
wuwuna - Czw Paź 28, 2010 22:59
sachma napisał/a: | gorzej jak ktoś ma i samce i samice. | jeszcze gorzej jak niektórzy mają razem samce z samicami w jednych fauna
Oli - Czw Paź 28, 2010 23:26
wuwuna napisał/a: | sachma napisał/a: | gorzej jak ktoś ma i samce i samice. | jeszcze gorzej jak niektórzy mają razem samce z samicami w jednych fauna |
takich osób jest niewiele, a tutaj chodzi o komfort samych zwierząt, jak i komfort sędziów, którzy oceniają rujkujące samice. jak ktoś ma w oddzielnych fauna, to nie jest problem (nikt nie siedzi przy swoich szczurach non stop), przecież i tak nosi się numerami (swoją drogą można wtedy ułatwić noszącym szukanie szczurów co zawsze zajmuje dużo czasu, zwłaszcza przy porównaniach), a jeśli ktoś ma w jednym fauna to albo samce albo owe samice są kastrowane, więc może być osobą graniczną lub mogą być osobami granicznymi między dwoma płciami, nie widzę w tym problemu.
Anonymous - Pią Paź 29, 2010 06:32
A kto bierze żeńskie łyse poza mną?
emileczka - Pią Paź 29, 2010 06:49
Ren, ja
Anonymous - Pią Paź 29, 2010 07:40
Świetnie, Dimi coś wspominała, że też bierze, to może się uda uciułać na kategorię xD
susurrement - Pią Paź 29, 2010 08:17
Ren, ja też - Elodie SR.
emcia - Czw Lis 04, 2010 22:00
Chętnie bym się wybrała na taką wystawę w celach rekreacyjnych Mógł by mi ktoś powiedzieć do jakiego dworca jest najbliżej od ul. Pileckiego?? I czy jak nie chcę wystawiać szczurków to tak po prostu mogę wejść tam?
|
|
|