To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Wystawy szczurów rodowodowych - XIII Wystawa Szczurów Rasowych w Warszawie 04-05.12.2010

Hanka_i_Medyk - Śro Paź 27, 2010 19:49
Temat postu: Re: XIII Wystawa Szczurów Rasowych w Warszawie 04-05.12.2010
wuwuna napisał/a:
Wystawa będzie miała miejsce w Warszawie w Hali ARENA ul. Pileckiego 122.

Bombowo! Dwa kroki od mojego domu :D Jeśli nasza Omega wyjdzie obronną ręką z problemów, wpadnę pokazać ją "babci", o ile L. się wybiera na wystawę :)

L. - Śro Paź 27, 2010 20:23

babcia zobaczy jak będzie stała finansowo ;]
bo babcia już pisała, że nie ma co wystawiać w chwili obecnej (bo ciężarówki chyba ;P ) ewentualnie może wystawić siebie :DD

Oli - Czw Paź 28, 2010 00:30

chciałam tylko przypomnieć o pomyśle, który chętnie podchwyciło większość z shsr-owców na wrocławskiej, by szczury ustawiać nie według kolejności zgłoszeń, a płciami i tym samym delikatnie acz dobitnie ;) sugeruję, że samice Badohy są kastrowane i mogą stać obok moich chłopców ^^ :mrgreen:
Anonymous - Czw Paź 28, 2010 06:26

Z tego co pamiętam kolejność jest wg zgłoszeń, chociaż pewnie można pozmieniać przy okazji podziału płciami.
Badoha - Czw Paź 28, 2010 06:44

L., ja tam chetnie Ciebie ocenię :P przyjeżdżaj - wystawa bez Ciebie ;(
Oli - Czw Paź 28, 2010 13:20

Viss napisał/a:
Z tego co pamiętam kolejność jest wg zgłoszeń, chociaż pewnie można pozmieniać przy okazji podziału płciami.
owszem, ale jak we Wro rzuciłam pomysł, że w ten sposób uniknie się w dużej mierze ewentualnego problemu z rujkami, to kilka osób powiedziało, że to bardzo dobry pomysł.
Anonymous - Czw Paź 28, 2010 16:33

Oli,
Cytat:
chociaż pewnie można pozmieniać przy okazji podziału płciami.

sachma - Czw Paź 28, 2010 18:25

gorzej jak ktoś ma i samce i samice.
wuwuna - Czw Paź 28, 2010 22:59

sachma napisał/a:
jeszcze gorzej jak niektórzy mają razem samce z samicami w jednych fauna :P
Oli - Czw Paź 28, 2010 23:26

wuwuna napisał/a:
sachma napisał/a:
jeszcze gorzej jak niektórzy mają razem samce z samicami w jednych fauna :P

takich osób jest niewiele, a tutaj chodzi o komfort samych zwierząt, jak i komfort sędziów, którzy oceniają rujkujące samice. ;) jak ktoś ma w oddzielnych fauna, to nie jest problem (nikt nie siedzi przy swoich szczurach non stop), przecież i tak nosi się numerami (swoją drogą można wtedy ułatwić noszącym szukanie szczurów co zawsze zajmuje dużo czasu, zwłaszcza przy porównaniach), a jeśli ktoś ma w jednym fauna to albo samce albo owe samice są kastrowane, więc może być osobą graniczną lub mogą być osobami granicznymi między dwoma płciami, nie widzę w tym problemu. :>

Anonymous - Pią Paź 29, 2010 06:32

A kto bierze żeńskie łyse poza mną? :P
emileczka - Pią Paź 29, 2010 06:49

Ren, ja :P
Anonymous - Pią Paź 29, 2010 07:40

Świetnie, Dimi coś wspominała, że też bierze, to może się uda uciułać na kategorię xD
susurrement - Pią Paź 29, 2010 08:17

Ren, ja też - Elodie SR.
emcia - Czw Lis 04, 2010 22:00

Chętnie bym się wybrała na taką wystawę w celach rekreacyjnych :P Mógł by mi ktoś powiedzieć do jakiego dworca jest najbliżej od ul. Pileckiego?? I czy jak nie chcę wystawiać szczurków to tak po prostu mogę wejść tam?