Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12
Anonymous - Nie Cze 13, 2010 07:46
Cieszę się, że doszłyście do porozumienia
Nie wiem czemu te zdjęcia się psują po jakimś czasie, może jakaś blokada. W każdym razie na tej stronie można obejrzeć http://www.hawthorn.org.uk/varieties.asp
Wolnych jest dwóch panów i jedna panna
Anomalia - Nie Cze 13, 2010 09:24
O, jest.
Ren, bardzo przydatna strona. Dzięki.
LalaAla - Nie Cze 13, 2010 12:06
Tak wielkie dzięki teraz już wszystko widac Takiej stronki właśnie szukałam bo zastanawiam się czy przypadkiem tak za 2 lata nie zgłosic się na test na hodowcę Ale to dopiero nieśmiałe plany. Wiem, że fotki były 3 dni temu ale chcę zapytac kiedy mozna liczyc na kilka nowych
Anonymous - Nie Cze 13, 2010 12:22
LalaAla, postaram się o jakieś fotki na dniach, ale ogólnie to może być ciężko, bo mam na głowie sesję i przeprowadzkę
Anomalia - Nie Cze 13, 2010 12:52
Super.
LalaAla - Nie Cze 13, 2010 13:12
Ren napisał/a: | LalaAla, postaram się o jakieś fotki na dniach, ale ogólnie to może być ciężko, bo mam na głowie sesję i przeprowadzkę |
Za zdanie sesji trzymam kciuki , wiem co to za ból W takim razie nie poganiamy i czekamy spokojnie aż będziesz miała trochę czasu Dużo jeszcze egzaminów zostało do zaliczenia??
Anonymous - Nie Cze 13, 2010 13:14
LalaAla napisał/a: | Dużo jeszcze egzaminów zostało do zaliczenia?? |
Niestety dużo i same hardcory . Ale postaram się coś pstryknąć
LalaAla - Nie Cze 13, 2010 13:17
Ren napisał/a: | LalaAla napisał/a: | Dużo jeszcze egzaminów zostało do zaliczenia?? |
Niestety dużo i same hardcory |
No to tym bardziej trzymamy kciuki Dasz radę
Anomalia - Nie Cze 13, 2010 14:04
LalaAla - Pon Cze 14, 2010 21:43
A ja tak sobie uzmysłowiłam, że ogony będą spóźnionym prezentem urodzinowym dla mnie bo urodziny obchodzę 3 lipca a ogonki będą "rozsyłane" do nowych domów chyb a jakoś tydzień później
harpoonka - Wto Cze 15, 2010 11:53
LalaAla napisał/a: | A ja tak sobie uzmysłowiłam, że ogony będą spóźnionym prezentem urodzinowym dla mnie bo urodziny obchodzę 3 lipca a ogonki będą "rozsyłane" do nowych domów chyb a jakoś tydzień później |
Lepszego prezentu urodzinowego nie moglabym sobie wyobrazic Pamietam, ze w tamtym roku ja dostalam szczurka od mojego chlopa na urodziny Tzn. tak jakby dostalam od niego zgode na przygarniecie malucha, ale to zawsze cos
Poza tym LalaAla mi uswiadomila jedna rzecz. Szczurki beda sie rozchodzily do nowych domow jakos w srodku lipca, tak? Mnie jeszcze w Polsce nie bedzie wtedy Jakos w obliczeniach sie pomylilam...
A wiec Ren, jest mozliwosc, zeby szczurek zostal u Ciebie dluzej, zanim bede w stanie go odebrac? To by bylo jakies dwa tygodnie pozniej. Moi rodzice w sumie mogliby wziac malucha wczesniej, ale to nie byloby za dobre dla malca, bo ja z moimi szczurami zjade pozniej... A bez szczurzego towarzystwa malec nie bedzie dwa tygodnie siedzial
Kurcze no, zdenerwowalam sie teraz...
Anonymous - Wto Cze 15, 2010 16:48
harpoonka, coś wymyślimy
Anomalia - Wto Cze 15, 2010 18:10
Ren, jutro możemy liczyć na zdjęcia?
A tak wgl. to po czternastu dniach podobno się ogonki dla siebie wybiera, tak? A to trzeba jechać, czy przez neta?
LalaAla - Wto Cze 15, 2010 18:16
Musisz koniecznie przyjechac do Ren bo inaczej szczurek przepada
Maluchy wybiera się jak wszystkie otworzą oczy i Ren będzie miała czas a to nie zawsze jest po równo 14 dniach.
Ja dziś zaczęłam już przygotowania porządniejsze Kupiłam karmę, przysmaki i warzywne kolby no i piłeczkę do ukrywania smakołyków
Anomalia - Wto Cze 15, 2010 18:44
Ala, ale to tylko się wybiera, nie zabierasz go do domu jeszcze, tak?
Bo mówisz, że się tak przygotowujesz...
|
|
|