To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12

Anonymous - Nie Cze 13, 2010 07:46

Cieszę się, że doszłyście do porozumienia :wink:

Nie wiem czemu te zdjęcia się psują po jakimś czasie, może jakaś blokada. W każdym razie na tej stronie można obejrzeć -> http://www.hawthorn.org.uk/varieties.asp

Wolnych jest dwóch panów i jedna panna :)

Anomalia - Nie Cze 13, 2010 09:24

O, jest. :)
Ren, bardzo przydatna strona. Dzięki. :wink:

LalaAla - Nie Cze 13, 2010 12:06

Tak wielkie dzięki teraz już wszystko widac :) Takiej stronki właśnie szukałam bo zastanawiam się czy przypadkiem tak za 2 lata nie zgłosic się na test na hodowcę :> Ale to dopiero nieśmiałe plany. Wiem, że fotki były 3 dni temu ale chcę zapytac kiedy mozna liczyc na kilka nowych :>
Anonymous - Nie Cze 13, 2010 12:22

LalaAla, postaram się o jakieś fotki na dniach, ale ogólnie to może być ciężko, bo mam na głowie sesję i przeprowadzkę :?
Anomalia - Nie Cze 13, 2010 12:52

Super. :mrgreen:
LalaAla - Nie Cze 13, 2010 13:12

Ren napisał/a:
LalaAla, postaram się o jakieś fotki na dniach, ale ogólnie to może być ciężko, bo mam na głowie sesję i przeprowadzkę :?

Za zdanie sesji trzymam kciuki :kciuki: , wiem co to za ból :/ W takim razie nie poganiamy i czekamy spokojnie aż będziesz miała trochę czasu :) Dużo jeszcze egzaminów zostało do zaliczenia??

Anonymous - Nie Cze 13, 2010 13:14

LalaAla napisał/a:
Dużo jeszcze egzaminów zostało do zaliczenia??

Niestety dużo i same hardcory :P . Ale postaram się coś pstryknąć :wink:

LalaAla - Nie Cze 13, 2010 13:17

Ren napisał/a:
LalaAla napisał/a:
Dużo jeszcze egzaminów zostało do zaliczenia??

Niestety dużo i same hardcory :P

No to tym bardziej trzymamy kciuki :kciuki: :kciuki: Dasz radę :nauka:

Anomalia - Nie Cze 13, 2010 14:04

:kciuki: :)
LalaAla - Pon Cze 14, 2010 21:43

A ja tak sobie uzmysłowiłam, że ogony będą spóźnionym prezentem urodzinowym dla mnie bo urodziny obchodzę 3 lipca a ogonki będą "rozsyłane" do nowych domów chyb a jakoś tydzień później ;)
harpoonka - Wto Cze 15, 2010 11:53

LalaAla napisał/a:
A ja tak sobie uzmysłowiłam, że ogony będą spóźnionym prezentem urodzinowym dla mnie bo urodziny obchodzę 3 lipca a ogonki będą "rozsyłane" do nowych domów chyb a jakoś tydzień później ;)

Lepszego prezentu urodzinowego nie moglabym sobie wyobrazic ;) Pamietam, ze w tamtym roku ja dostalam szczurka od mojego chlopa na urodziny ;) Tzn. tak jakby dostalam od niego zgode na przygarniecie malucha, ale to zawsze cos :lol:

Poza tym LalaAla mi uswiadomila jedna rzecz. Szczurki beda sie rozchodzily do nowych domow jakos w srodku lipca, tak? Mnie jeszcze w Polsce nie bedzie wtedy :? Jakos w obliczeniach sie pomylilam...
A wiec Ren, jest mozliwosc, zeby szczurek zostal u Ciebie dluzej, zanim bede w stanie go odebrac? To by bylo jakies dwa tygodnie pozniej. Moi rodzice w sumie mogliby wziac malucha wczesniej, ale to nie byloby za dobre dla malca, bo ja z moimi szczurami zjade pozniej... A bez szczurzego towarzystwa malec nie bedzie dwa tygodnie siedzial :roll:
Kurcze no, zdenerwowalam sie teraz... :(

Anonymous - Wto Cze 15, 2010 16:48

harpoonka, coś wymyślimy ;)
Anomalia - Wto Cze 15, 2010 18:10

Ren, jutro możemy liczyć na zdjęcia? :)
A tak wgl. to po czternastu dniach podobno się ogonki dla siebie wybiera, tak? A to trzeba jechać, czy przez neta? :mrgreen:

LalaAla - Wto Cze 15, 2010 18:16

Musisz koniecznie przyjechac do Ren bo inaczej szczurek przepada :(

:]

Maluchy wybiera się jak wszystkie otworzą oczy i Ren będzie miała czas a to nie zawsze jest po równo 14 dniach.
Ja dziś zaczęłam już przygotowania porządniejsze :D Kupiłam karmę, przysmaki i warzywne kolby no i piłeczkę do ukrywania smakołyków :serducho: :mrgreen:

Anomalia - Wto Cze 15, 2010 18:44

:-P
Ala, ale to tylko się wybiera, nie zabierasz go do domu jeszcze, tak? :mrgreen:
Bo mówisz, że się tak przygotowujesz... :D