To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot S of Anahata - 07.04.10 - Saturn [*]

zuuzuushii - Sob Kwi 17, 2010 20:29

no to ładnie... :roll: I JA MAM CZEKAĆ JESZCZE TYLE NA REZERWACJE ?!?
w takim miocie? ja nie wytrzymam ;(

Anonymous - Sob Kwi 17, 2010 20:30

To ja jeszcze zrobię autoreklamę, że są wolne dziewczynki :P
Bel - Sob Kwi 17, 2010 20:32

Ren, dziewczynki ?? rety co za nowość... zawsze chłopcy wolni byli :shock:
Anonymous - Sob Kwi 17, 2010 20:33

believe_86, chłopców jest tylko 3 tym razem, pewnie dlatego :lol:
Anouk - Sob Kwi 17, 2010 20:34

W miocie P w pewnym momencie były wolne cztery babeczki :D

A jednak nie jestem ślepa! A jednak tam są dumbo! :D

Anonymous - Sob Kwi 17, 2010 20:50

Wszyscy dobrze widzą, to niedobra Renka jest ślepa i stwierdziła, że jak miały się urodzić same standardy to nie ma na co patrzeć :P

Ale, ale! :D Mam kolejne wieści z frontu :mrgreen: . Po konsultacjach kolorystyczno-rodowodowych z nezu (dziękuję :* ), wychodzi na to, że wśród ciemnych maluszków mamy: 2 havany, 2 chocolate i 3 blacki :DD . Niespodzianki, niespodzianki ^^

zuuzuushii - Sob Kwi 17, 2010 20:52

a wśród chłopców? No nie bądź taka, uchyl rąbka tajemnicy :]
Anonymous - Sob Kwi 17, 2010 20:59

zuuzuushii, nie sprawdzałam płciami, więc niestety będziesz musiała poczekać :P
nutaka - Sob Kwi 17, 2010 21:56

musze być twarda :]

http://fotoo.pl/hosting-z...0_3662.jpg.html - ale ten szczurek ma plamke na czole :serducho: ;(

mrófka - Nie Kwi 18, 2010 22:33

o maj gad :shock: jak ja uwielbiam niespodzianki, a takie to już najbardziej :DD
sr-ola - Nie Kwi 18, 2010 22:37

No serio, poczułam jakąś dziwną presję, ciśnienie- jak zwał tak zwał.. :lol1: Nagle w pocie czoła zaczęłam analizować jak pracujemy z TŻtem środa/czwartek :DD
zuuzuushii - Nie Kwi 18, 2010 23:00

a ja kombinuję jak na dzikiej wsi złapać internet ^^ (bo wtedy będę w szczerym polu)
Anonymous - Pon Kwi 19, 2010 06:33

No niestety oczka nieotwarte, więc nie mogę zrobić jeszcze rezerwacji :wink: . Bo chyba każdy woli wybrać, gdy maluchy już bardziej przypominają szczury :P

[edyta]
Istnieje możliwość, że w czwartek będę musiała wyjechać i nie będzie mnie aż do niedzieli. Jeszcze to nie jest pewne, ale w takim wypadku rezerwacje byłyby dopiero za tydzień, bo w środę mam cały dzień zajęcia. Dlatego mogę zrobić rezerwacje już teraz. Maluszki mają jeszcze oczka zamknięte, ale brzuszki już są w miarę ofutrzone. Mogę się ewentualnie pomylić przy jasnych maluszkach, ale raczej niewiele (jedyna możliwość, to że self stanie się później berkshirem :wink: ). Oczywiście będzie kolejna sesja indywidualna jak już otworzą oczka. Zgadzacie się?

Podaje jeszcze aktualną listę na samiczki:
ja
Nakasha
Komosa
Mrófka
sr-ola
x2

sr-ola - Pon Kwi 19, 2010 09:10

Dzięki Ren za Twą łaskę, jeszcze tydzień czekania byłby katorgą ;) Ja już wysłałam maila :)
komosa - Pon Kwi 19, 2010 09:31

Jakie to wszystko piękne!! Wszystkie posty, wiadomości, nowości i zdjęcia!! :roll: :roll:
I lista na samiczki jesł urocza 8)