Mioty urodzone - rok 2010 - Q-uleczki Emerald Moon
cytryn007 - Nie Lut 21, 2010 15:29
mrófka, heheheh mi też się snią codziennie szczury ale też chcę ruska, najlepiej właśnie rexa szkoda że ten silver i dove to chłopcy
baradwys - Nie Lut 21, 2010 15:37
ja już wiem, którą chcę, bez względu na wszystko!! teraz będę sama sobie kciukała... no i żeby była jeszcze rexem to się posikam
mrófka - Nie Lut 21, 2010 15:52
cytryn007, dokładnie tak samo myślę, ale sam rusek w zupełności by mi wystarczył w takim układzie
Shy_Lady, no to kciukam razem z Tobą, żeby się udało kupię Ci nawet pampersa
baradwys - Nie Lut 21, 2010 15:53
mrófka, dzięki mam nadzieję że tak jak w miocie "O" będę miała tyle szczęścia i dostanę wybranego szczura
L. - Nie Lut 21, 2010 16:15
Dziewczyny
możliwe, że ja x1
cytryn007 x1
mrófka x1
Magda P. x1
Ilona Sz. x1
marlena85 x1
lista rezerwowa:
agata362
Rodzynka
Chłopaki
gratis x1
Shy_Lady x1
bellieve86 x1 (chyba, że będzie chłopiec silver/dove to bierze jako pierwsza)
quagmire x1
Epkee x1
Kaś x1
Tak czy siak ja będę do Was pisać.
Oli - Nie Lut 21, 2010 16:15
dziewczyny, ale L napisała, żeby jej tyłka nie zawracać wybieracie oczywiście Wy, z tych szczurów, które są, ale dopiero jak eLka do Was napisze.
L. - Nie Lut 21, 2010 16:19
Oli, dzięki
z roku na rok Ci chętni coraz bardziej natarczywi
baradwys - Nie Lut 21, 2010 16:19
Oli, my wiemy my się tylko napalamy
wypatrzyłam sobie Qpidyna
a teraz na kolana i szoruję na jasną górę
cytryn007 - Nie Lut 21, 2010 16:30
Off-Topic: | Oli, musisz w każdym temacie kogoś pouczać...? ostatnim postem nic nie wnosisz raczej powtarzasz wszystko co już wszyscy dawno zrozumieli. wtrącasz na dodatek się nie wiedząc dobrze o co ktoś pyta, zwłaszcza, że pytanie wyraźnie kieruje do konkretnej osoby. nie Ciebie do ścisłości. i na tym kończę dyskusję. |
L. hurrraaa czyli moje szanse na rex są całkiem wysokie, o ile jakiś będzie ruskiem:)
Shy jesteś druga więc i Twoje szanse są duże trzymam kciuki
Oli - Nie Lut 21, 2010 16:31
Shy_Lady napisał/a: | Oli, my wiemy my się tylko napalamy | fajnie jest czekać na malucha, ale pomaszerujcie do starych tematów narodzonych miotów i poczytajcie posty i wyobraźcie sobie, że to Wy jesteście hodowcami, a następnie zajrzyjcie do tematów swoich stad i zobaczcie jak często wklejacie foty swoich gromadek
Off-Topic: | cutryn rozluźnij trochę zwieracz, bo Cię za bardzo chyba ściska. |
baradwys - Nie Lut 21, 2010 16:33
mi tam na fotach nie zależy jak L. wstawi to będę się cieszyć a jak nie to będę czekać dalej
cytryn007 - Nie Lut 21, 2010 16:37
Off-Topic: | po pierwsze cYtryn, po drugie jak kogoś tu coś ciśnie to Ciebie każdemu musisz radzic, każdego pouczać, po co w ogole się wtracasz tak jak teraz ze zdjeciami, czy ktoś męczy o zdjęcia? poza tym dodaję zdjęcia regularnie choć nadal nie wiem co ma piernik do wiatraka. ale widzę, że czujesz niepohamowaną chęć podlizywania się jednym(np L.) i pouczania drugich (nie tylkow tym temacie, ale co drugim w któy zajżę). |
Oli - Nie Lut 21, 2010 16:40
Off-Topic: | chodzi o ogólną idee męczenia hodowcy za literówkę przepraszam, wybacz o litościwa... no i jestem dłużej na forum, mioty śledzę w niektórych hodowlach od początku i wiem, że jest to upierdliwe jak się ciągle o coś pyta, a że mogę odpowiedzieć zamiast hodowcy, to to robię. cytryn, na prawdę - wrzuć na luz. |
baradwys - Nie Lut 21, 2010 16:43
jerunie dziołchy!!
No ja już pisałam do gratis i do bellieve_86
tak wiem jestem okrutna ale co ja zrobię?? zakochałam się no
cytryn007 - Nie Lut 21, 2010 16:44
Off-Topic: | ok. ale Tobie też to radzę. i koniec offa. p.s litościwie wybaczam. |
shy hehehe skoro już napisałaś do gratis i bealive to może wszystkim się pochwalisz któy to zawładną Twoim sercem? ja marzę o rexie russian blue od kiedy pierwszy raz zobaczyłam Elektona, cudny jest...
|
|
|