To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Q-uleczki Emerald Moon

cytryn007 - Nie Lut 21, 2010 15:29

mrófka, heheheh mi też się snią codziennie szczury ale też chcę ruska, najlepiej właśnie rexa :D szkoda że ten silver i dove to chłopcy :(
baradwys - Nie Lut 21, 2010 15:37

ja już wiem, którą chcę, bez względu na wszystko!! teraz będę sama sobie kciukała... no i żeby była jeszcze rexem to się posikam :P
mrófka - Nie Lut 21, 2010 15:52

cytryn007, dokładnie tak samo myślę, ale sam rusek w zupełności by mi wystarczył w takim układzie :wink:

Shy_Lady, no to kciukam razem z Tobą, żeby się udało :kciuki: kupię Ci nawet pampersa :wink:

baradwys - Nie Lut 21, 2010 15:53

mrófka, dzięki :P mam nadzieję że tak jak w miocie "O" będę miała tyle szczęścia i dostanę wybranego szczura :D :kciuki: :kciuki:
L. - Nie Lut 21, 2010 16:15

Dziewczyny
możliwe, że ja x1
cytryn007 x1
mrófka x1
Magda P. x1
Ilona Sz. x1
marlena85 x1

lista rezerwowa:
agata362
Rodzynka

Chłopaki
gratis x1
Shy_Lady x1
bellieve86 x1 (chyba, że będzie chłopiec silver/dove to bierze jako pierwsza)
quagmire x1
Epkee x1
Kaś x1

Tak czy siak ja będę do Was pisać.

Oli - Nie Lut 21, 2010 16:15

dziewczyny, ale L napisała, żeby jej tyłka nie zawracać ;) wybieracie oczywiście Wy, z tych szczurów, które są, ale dopiero jak eLka do Was napisze. ;)
L. - Nie Lut 21, 2010 16:19

Oli, dzięki :)
z roku na rok Ci chętni coraz bardziej natarczywi :P :cojest:

baradwys - Nie Lut 21, 2010 16:19

Oli, my wiemy :P my się tylko napalamy ^^

wypatrzyłam sobie Qpidyna :D
a teraz na kolana i szoruję na jasną górę :P

cytryn007 - Nie Lut 21, 2010 16:30

Off-Topic:
Oli, musisz w każdym temacie kogoś pouczać...? ostatnim postem nic nie wnosisz raczej powtarzasz wszystko co już wszyscy dawno zrozumieli. wtrącasz na dodatek się nie wiedząc dobrze o co ktoś pyta, zwłaszcza, że pytanie wyraźnie kieruje do konkretnej osoby. nie Ciebie do ścisłości. i na tym kończę dyskusję.

L. :wavexxs: hurrraaa czyli moje szanse na rex są całkiem wysokie, o ile jakiś będzie ruskiem:)

Shy jesteś druga więc i Twoje szanse są duże trzymam kciuki ;)

Oli - Nie Lut 21, 2010 16:31

Shy_Lady napisał/a:
Oli, my wiemy :P my się tylko napalamy ^^
fajnie jest czekać na malucha, ale pomaszerujcie do starych tematów narodzonych miotów i poczytajcie posty i wyobraźcie sobie, że to Wy jesteście hodowcami, a następnie zajrzyjcie do tematów swoich stad i zobaczcie jak często wklejacie foty swoich gromadek :wink:

Off-Topic:
cutryn rozluźnij trochę zwieracz, bo Cię za bardzo chyba ściska. :lol:

baradwys - Nie Lut 21, 2010 16:33

mi tam na fotach nie zależy :D jak L. wstawi to będę się cieszyć :) a jak nie to będę czekać dalej :P
cytryn007 - Nie Lut 21, 2010 16:37

Off-Topic:
po pierwsze cYtryn, po drugie jak kogoś tu coś ciśnie to Ciebie każdemu musisz radzic, każdego pouczać, po co w ogole się wtracasz tak jak teraz ze zdjeciami, czy ktoś męczy o zdjęcia? poza tym dodaję zdjęcia regularnie choć nadal nie wiem co ma piernik do wiatraka. ale widzę, że czujesz niepohamowaną chęć podlizywania się jednym(np L.) i pouczania drugich (nie tylkow tym temacie, ale co drugim w któy zajżę).

Oli - Nie Lut 21, 2010 16:40

Off-Topic:
chodzi o ogólną idee męczenia hodowcy :roll: za literówkę przepraszam, wybacz o litościwa... no i jestem dłużej na forum, mioty śledzę w niektórych hodowlach od początku i wiem, że jest to upierdliwe jak się ciągle o coś pyta, a że mogę odpowiedzieć zamiast hodowcy, to to robię. cytryn, na prawdę - wrzuć na luz. :]

baradwys - Nie Lut 21, 2010 16:43

jerunie dziołchy!!
No ja już pisałam do gratis i do bellieve_86
tak wiem jestem okrutna ale co ja zrobię?? :sirwwt: zakochałam się no :falover:

cytryn007 - Nie Lut 21, 2010 16:44

Off-Topic:
ok. ale Tobie też to radzę. i koniec offa. p.s litościwie wybaczam.

shy hehehe skoro już napisałaś do gratis i bealive to może wszystkim się pochwalisz któy to zawładną Twoim sercem? ja marzę o rexie russian blue od kiedy pierwszy raz zobaczyłam Elektona, cudny jest...