Mioty urodzone - rok 2009 - Miot G of Anahata - Gina [*]
L. - Pią Paź 23, 2009 11:43
Off-Topic: | Ren, jakby nie patrzeć mam prawo łączyć się w bólu, bo też BYŁAM zapisana |
Anonymous - Pią Paź 23, 2009 11:45
Off-Topic: | Hodowcy powinni trzymać się razem babo jedna . I Ty też dobrowolnie zrezygnowałaś, trza było się trzymać na liście a nie teraz płakać |
Anonymous - Pią Paź 23, 2009 13:12
pfe, bo Renka nie słucha, wmawia, że nie ma szans praktycznie, to ludzie mili być chca, a potem dupencja blada
jusz cię nie kocham!
Anonymous - Pią Paź 23, 2009 13:17
Bo praktycznie nie było szans - beże były dopiero w pradziadkach Zibiego i Pretorii.
mataforgana napisał/a: | jusz cię nie kocham! |
Jak możesz
Anonymous - Pią Paź 23, 2009 13:24
następnym razem mnie słuchaj!!! nie takie niespodziewajki się zdarzają
ech, dobra, wybaczam ci. wstępnie. ale jeszcze się zastanowię.
kiedy one się do diabła zaczną poważnie ofutrzać?
chce foty
Anonymous - Pią Paź 23, 2009 13:44
mataforgana napisał/a: | kiedy one się do diabła zaczną poważnie ofutrzać? |
Na dniach .
nezu - Pią Paź 23, 2009 13:53
Tak sobie myślę że w przeciągu najbliższych 3 dni. Za 3 dni będą już ofutrzone, ale ja mam nadzieję że i jakieś łysawe się znajdą.
L. - Pią Paź 23, 2009 14:05
Off-Topic: | weście, bo ja umre jak będzie łyse... miałam brać siostre bliźniaczke Preci.. |
magnes - Pią Paź 23, 2009 14:07
Otworzyła mi się tylko jedna fotka-pana standardzika. Jak dla mnie on jest beżykiem Tak strasznie kciukałam by pan standard był inny niż beżowy
za szybkie ofutrzanie i 2 łysych chłopców (zaraz mata i Oli mnie zabiją )
Anonymous - Pią Paź 23, 2009 14:34
jak ktoś nie chce jednak standardka-beżyka to ja go chętnie wezmę
i żadnych fuzzów
magnes - Pią Paź 23, 2009 14:40
mataforgana, ja czuje przez skórę, że pan standardzik jest mi pisany i będzie naprawdę cudownym i niesamowitym szczurem. To będzie mój drugi beżyk, ale ich nigdy za wiele, poprostu liczyłam na rudego, ale to niczego nie zmienia.
Co do imienia to marzy mi się Goofy taka kochana fajtłapa
Anonymous - Pią Paź 23, 2009 17:24
Ja już nie patrzę na nie przez te najbliższe 3-4 dni, bo teraz widzę więcej beży oO' .
mataforgana, najwyżej będziesz musiała wybrać między beżem a topazem, jak się okaże, że jest ich więcej
Magnes napisał/a: | mataforgana, ja czuje przez skórę, że pan standardzik jest mi pisany i będzie naprawdę cudownym i niesamowitym szczurem. |
Ja też mam takiego czuja
Oli - Pią Paź 23, 2009 17:25
nie, nie, nie, żadnych łysych!
Anonymous - Pią Paź 23, 2009 17:28
Oli, spokojnie, jak będzie jeden łysy pan i 2 panie to nic się nie stanie, starczy dla Ciebie rexów . Nie bądź samolubna
Oli - Pią Paź 23, 2009 17:50
Ren napisał/a: | jak będzie jeden łysy pan | gorzej jak będzie dwóch...
|
|
|