To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2009 - Miot kontr. I of Anahata - rezerwacje s. 5

Zgredzia - Pią Paź 23, 2009 08:07

cudne klusie ...

:foty:

:)

Nakasha - Pią Paź 23, 2009 08:18

PALATINA, chciałabym, aby przyszłe domki były na 100% zdecydowane i pewne, że będą mogły i chciały zająć się maluszkami :) więc przemyśl sobie tą sprawę na spokojnie. ;)
PALATINA - Pią Paź 23, 2009 09:38

Nakasha,
Ja jestem na 70% zdecydowana na malucha, ale na 90% chcę, żeby to był jakiś malec wpadkowy czy karmówka. Nie chcę nikogo zawieść. Trudno to znoszę.

Nakasha - Pią Paź 23, 2009 13:21

PALATINA, ok. ;) Mam nadzieję, że znajdziesz najlepsze dla siebie rozwiązanie :)

Aż 3 maluszki oprócz Ivy zostaną w Białymstoku i Ełku u moich znajomych :D cieszę się :DD będę mogła je odwiedzać i miziać :DD

Bulletproof - Pią Paź 23, 2009 13:35

Cytat:
Aż 3 maluszki oprócz Ivy zostaną w Białymstoku i Ełku u moich znajomych :D cieszę się :DD będę mogła je odwiedzać i miziać :DD

Ja jakby co zapraszam oczywiście :P :wink:

A które maluchy w Białym zostają jeszcze ? Irulana i Imala może? :P :wink: ( tak z ciekawości pytam ;) )

Nakasha - Pią Paź 23, 2009 13:37

Bulletproof, tak :) u mojej znajomej i jej męża, którzy rok temu adoptowali 2 albinoski z labu :)

Indiya jest wolna!

Moja dzielna i odważna kluseczka szuka kochającego i odpowiedzialnego domku - najlepszego jaki tylko może znaleźć :) . Przez długi czas była o połowę mniejsza niż rodzeństwo i sądziłam, że nie przeżyje, ale udało jej się. :) Rośnie bardzo szybko i nadrabia "zaległości" - jest już prawie tak samo duża jak reszta miotu. ;)

Bulletproof - Pią Paź 23, 2009 13:43

No to fajnie się złożyło :)
quagmire - Pią Paź 23, 2009 14:14

Chyba niedługo będzie wolna, bo jest najpiękniejsza z nich wszystkich :serducho: :mrgreen:
susurrement - Pią Paź 23, 2009 14:24

jak Indiya była zajęta to rozpaczałam. jak się zwolniła.. też rozpaczam, bo tak mnie kusi.. :serducho:
Yenna - Pią Paź 23, 2009 14:33

susurrement, bierz, bierz, miała trafić do mnie i mojego chłopaka, jako jedna z dwóch dziewczynek, ale niestety, z powodów niezależnych od nas musieliśmy zrezygnować. Jest cudna, łap ją :wink:
Nakasha - Pią Paź 23, 2009 19:44

Kilka osób mnie pyta o Indiyę, będę mieć zagwostkę :shock:

Malutka:

A tutaj w porównaniu do siostrzyczki - wcale już tak bardzo nie odstaje wielkością :)

W ogóle jestem zachwycona Felisią jako matką :serducho: Wszystkie maluszki żyją, mimo tego że jest ich 14 są normalnej wielkości, mają fałdki tłuszczyku, wypełzają już z gniazda i ganiają Felisię po porodówce :D a Felisia nie ucieka przed nimi - gdy pijawki ją dopadną pozwala im ssać. To wspaniała mama :) i odchowanie młodych najwidoczniej jej zbyt mocno nie stresuje i nie męczy - jest spokojna, tyje ( :shock: - poprzednie samice traciły na wadze podczas karmienia...), nie reaguje poddenerwowaniem ani lękiem. :)

Małe z dnia na dzień robią się coraz bardziej pulchne i ruchliwe :D

A ja zakochałam się w Ivie strasznie... tak się cieszę, że może ze mną zostać :serducho:

Wszystkie maluszki są wstępnie zarezerwowane (w przypadku małej cappedki muszę tylko wybrać domek spośród zgłoszonych).

pituophis - Pią Paź 23, 2009 20:23

Ja bym zostawił cappedkę w hodowli :serducho: :serducho: :serducho: Może dogoni resztę i wyrośnie z niej piękna samica.
Nakasha - Pią Paź 23, 2009 23:03

pituophis, ale ja najbardziej i absolutnie kocham selfy :serducho: zostawiłabym i ją, ale nie mam już miejsca za bardzo :(

Oto dzisiejsze rządki :D

a wśród nich klusiowy ziew :DD

I mamusia:

Bulletproof - Pią Paź 23, 2009 23:17

Śliczności :) I Isleen moja :serducho: - dobrze, że tak łatwo ją rozpoznać - nie muszę zgadywać :P Z niecierpliwością wyczekuję otwarcia oczek i następnej sesji :mrgreen: :P
Zgredzia - Sob Paź 24, 2009 01:42

Ojoj ... piękności ... Indianę poznałam od razu ...

Które to tak wdzięcznie ziewa ?