Mioty urodzone - rok 2009 - Miot B Happy Feet - już wszyscy za TM [']
persefona4 - Sob Sty 17, 2009 12:10
Piękne maleństwa Super, że wszystkie maja domki (nie bedzie tak kusić ).
Czekam niecierpliwie na kolejną porcje zdjęć
Azi - Sob Sty 17, 2009 15:38
dzisiaj mamusię oddelegowałam pod kocyk na fotel i dobrałam się do klusek. Oczywiście Finka po powrocie wymyła je wszystkie od stóp do nosków
Fotki indywidualne;
Bagietka - standard, rex, burmese, self
Bajaderka - ?, rex, burmese, hushy - zostaje w hodowli
Beza - standard, rex, siamese, husky
Bakalia - ?, rex, burmese, self
Bakłażanek - standard, rex, siamese, self
Biszkopcik - ?, rex, siamese, self
Brzoskwinka ?, rex, siamese, self
Chłopcy
Panny burmese
Różne
Pacyfka i Lara jeżeli chcą, mogą już wybierać - ale nie muszą!
i nie męczcie mnie o zdjęcia przynajmniej do środy
Anouk - Sob Sty 17, 2009 15:39
O, druga Bakalia Cuda, mogę na tapetkę?
Roth - Sob Sty 17, 2009 15:49
Bagietka - to imię mnie rozbroiło
Azi napisał/a: | Bajaderka - ?, rex, burmese, hushy - zostaje w hodowli
|
Ten tajemniczy znak zapytania może oznaczać szansę na dumbo?
Myszowa - Sob Sty 17, 2009 19:52
Jakie cudne klusięta
Azi, masz fantazję do imion
Off-Topic: | Wyobraźmy sobie, maluch uciekł pod łóżko... "Bakłażan! Bakłażan!" |
Lara - Sob Sty 17, 2009 20:11
AZI ja także chciałabym wiedzieć czy znak zapytania, zwłaszcza przy burmce, oznacza niepewność co do uszków? Ściślej, to dopytuję się o Bakalię (osz jak ja się z rodzynkami nie lubimy )
Azi - Sob Sty 17, 2009 21:20
Z reklamacjami do imion tymczasowych proszę do męża mego
tak, znaki zapytania oznaczają zastanowienie nad uszkami
WinterWolf - Sob Sty 17, 2009 21:24
Jakimi reklamacjami? XD Są bardzo... Apetyczne Biszkopcik, Bagietka, Bakłażanek... XD Biszkopcik mnie rozczula XD
Azi - Nie Sty 18, 2009 19:00
Dzisiaj mała Bakalia czochrała się łapką cudownie i nieporadnie wyglądała przy tym. Poza tym prawdopodobnie wdała się w mamusię i będzie wheaten burmese, jest sporo jaśniejsza od sióstr, coś pomiędzy nimi i siamkami.
No to teraz mam tylko problem z odróżnianiem panów. Chociaż ich powoli odróżniam po charakterkach. Bakłażanek to taka klucha. Duży hipcio uwielbiający spać jak najciaśniej się zwijając - zbija się w taką kulkę - widać to na jednej z grupowych fot, jak siedzi tak "zbity" po lewej. Biszkopcik za to to wędrowniczek. Na ręce zawsze się rozdłuża i przylepia "na nietoperza" całym brzuszkiem do dłoni. A jak zaświta mu, że jednak go nie zjadam, to zaczyna poruszać łapeczkami i pełznie. Jego obecnie ulubionym zajęciem jest taranowanie rodzeństwa i pełznięcie. Jak słyszę że tłucze się żwirek, a Finka lezy na hamaczku, to wiem kto mi buszuje
Dory - Nie Sty 18, 2009 19:11
Kwiiiiiiii
pituophis - Nie Sty 18, 2009 21:31
Gratuluję rexowatości i husky! Burma husky to jest coś!
Imiona zadziwiająco znośne Bakłażan jednak brzmi dużo, dużo lepiej od Bzika
Dory - Nie Sty 18, 2009 21:48
Pitu, a pocałuj mnie w nos
pituophis - Nie Sty 18, 2009 23:04
Cmok cmok cmok
Teraz tylko czekanie, i gratulowanie domkom - bo ślicznie się zapowiadające i po dziadku Gufisiu.
Lara - Pon Sty 19, 2009 10:01
Jak amen w pacierzu, takie maleństwa to czysta esencja miłości, ich obserwacja musi być doświadczeniem cudownym i z niczym nieporównywalnym. Patrzeć na indywidualność, rozwijające się charaktery... Oj, zazdrość wzbiera, oby maleństwa rozwijały się papuśnie, bo wyczekane straszliwie, te pięć tygodni się ciągnąć zaczyna straszliwie
Dory, nie pogratulowałam Ci, wszak i TY zostałaś babcią siwiutką
Dory - Pon Sty 19, 2009 10:04
pituophis napisał/a: | Cmok cmok cmok |
Bezunia mnie rozbraja
Azi, tajna misja wypełniona Udało nam się przełamać tabu polskich imion u hodowlanych szczurów
Bawi mnie taki rozczochrany, upaćkany gerberkiem szczuras o snobistycznym imieniu (Don Juan Edwardo ).
Sorki nezu, ale jak zobaczyłam imię Gytha Ogg, to się 5 minut głowiłam, jak to czytać (gytaog, gitaog, gitaodż )
|
|
|