To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot J Emerald Moon pierwsze urodziny :)

zywym_trudniej - Pon Wrz 15, 2008 22:49

Przepraszam, komp odmawia posłuszeństwa a ja padam i nie mam siły z nim walczyć. Mam nadzieję że jutro będzie już wszystko w porządku.
Anonymous - Pon Wrz 15, 2008 22:51

Eh, a ja tak czekałam :( No nic, oby jutro już się udało... :)
Oli - Pon Wrz 15, 2008 22:53

Może chociaż jedna, zbiorowa? Nie nalegam, ale bardzo byśmy się wszyscy ucieszyli. :)
persefona4 - Pon Wrz 15, 2008 22:55

Olimpia napisał/a:
Może chociaż jedna, zbiorowa? Nie nalegam, ale bardzo byśmy się wszyscy ucieszyli. :)
ooo! i to jak :twisted:
Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 17:00

Maaaaarta, nie katuj ludzi i :foty:
persefona4 - Wto Wrz 16, 2008 17:46

O taaak, ja juz strasznie nie moge sie doczekać :serducho: i widzę, ze nie tylko ja :wink:
Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 18:11

:foty: :foty: :foty:
Łosoś - Wto Wrz 16, 2008 18:40

Bo my tu tak wszyscy czekamy i czekamy... :foty:
BlueBlossom - Wto Wrz 16, 2008 19:11

No właśnie... :foty:
zywym_trudniej - Wto Wrz 16, 2008 19:56

Jestem, znalazłam chwilkę wolnego czasu i postaram się zrzucić chociaż walczę z fotosikiem chwilowo. Przepraszam Was wszystkich, na studiach mam teraz taki tydzień że nie wiem za co się złapać, ale tak to już jest jak się niektóre rzeczy na ostatnią chwilę zostawia. Nie mniej jednak proszę o wyrozumiałość.
Łosoś - Wto Wrz 16, 2008 19:57

A rezerwacje też już będą? :)
persefona4 - Wto Wrz 16, 2008 19:59

Czekamy :jupi:
zywym_trudniej - Wto Wrz 16, 2008 20:33

Oto i szkraby:

Panowie:

Jurand REZERWACJA PERSEFONA

Największy i najbardziej miziasty z chłopców, spokojny, zrównoważony, uwielbia jka się go trzyma w dłoni i głaszcze po głowie. Odwdzięcza się wtedy wylizywaniem :)

Jordan - REZERWACJA BLUEBLOSSOM

Nieśmiały, spokojny, najlepiej się czuję u pańci, a najlepiej w jej dekoldzie, na obcym terenie nieco niepewny, ale myślę że się rozkręci. Głaskanie jest fajne, ale jeszcze lepiej to się przytulić i iść spać.

Jurij - WOLNY

Mały zwiedzacz i eksplorator. Do człowieka przychodzi tylko na chwilkę, bo przecież ma ważniejsze rzeczy do roboty. Ale za to kochany i strasznie radosny.

Jaśmin - ZOSTAJE W HODOWLI

Przekochany, przecudowny, bardzo wesoły, żywy, odważny i wielbiący człowieka, lubi biegać zwiedzać, ale obowiązkowo przybiega, aby dać buziaka :)

Jaskier WOLNY

Szczur bardzo fuzzowy w sowim charakterze. Małe ADHD, ciężko mu usiedzieć w jednym miejscu, wiecznie go nosi, skacze jak pchełka i porusza się z prędkością światła. Ale takiej pchełki nie da się nie kochać

Panie za chwilkę, tymczasem już wklejam żeby było się do czego ślinić. Rezerwacje chłopów są, z paniami trzeba będzie trochę poczekać, aż wszystko ustale z chętnymi i każdy sobie swoje dziewczę wybierze :)

myaku - Wto Wrz 16, 2008 20:37

zywym_trudniej napisał/a:
Jurand REZERWACJA PERSEFONA

Największy i najbardziej miziasty z chłopców, spokojny, zrównoważony, uwielbia jka się go trzyma w dłoni i głaszcze po głowie. Odwdzięcza się wtedy wylizywaniem :)

Persefona, zabiję cię ;(
co prawda nie mogę mieć malca, ale i tak zabiję! :P

Anonymous - Wto Wrz 16, 2008 20:43

Ło matko, czekam na panny :serduszka: