Mioty urodzone - rok 2008 - Miot Baśniowy Happy Feet - UWAGA str.24
Badoha - Pią Sie 29, 2008 07:30
Kluseczki są piękne - prosze je wycałować ode mnie.
Dory - Pią Sie 29, 2008 14:31
Komplementy działają na babcię Dory jak miodek na Puchatka, więc mam dla Was niespodziankę
Ofutrzyły się
Na podusi
A tu dziki wrestling w poszukiwaniu cyca...
...którego oczywiście na dłoni nie posiadam
persefona4 - Pią Sie 29, 2008 15:03
Jaka słodka kupka siamków http://www.fotosik.pl/pok...670e359d9a.html BOSKIE!!!
Już sie niemogę doczekać sesyjki indywidualnej oraz gdy będzie już wiadomo, które to seal, a które blue pointy
Nakasha - Pią Sie 29, 2008 15:07
Przecudowne paszczaki cała kupa siamków jejciu
Azi - Pią Sie 29, 2008 18:12
http://alcedo.topworld.org/artykuly.html <--- jaka noga
Dory napisał/a: | Ofutrzyły się | i z tego co widzę mamy piękne selfy
persefona4 napisał/a: | oraz gdy będzie już wiadomo, które to seal, a które blue pointy | to niestety bardzo możliwe, że okaże się dopiero u właścicieli, pointy wybarwiają się dopiero po kilku tygodniach, więc raczej będzie to już po rezerwacjach, chyba, że będziecie chcieli poczekać
Nakasha - Pią Sie 29, 2008 18:30
Gdy Sky do mnie trafił w wieku 8 tygodni już było widać kolorek . A kiedy sesje indywidualne ?
Badoha - Pią Sie 29, 2008 18:56
Ale SŁODZIAKI Ogonki są cudowne - ja sie rozpływam. Kiedy będzie wiadomo, który szczurek jest dla kogo?
Azi - Pią Sie 29, 2008 19:50
Nakasha napisał/a: | Gdy Sky do mnie trafił w wieku 8 tygodni już było widać kolorek | bo ne się tak wybarwiają po mięsiącu-dwóch.
Nakasha napisał/a: | A kiedy sesje indywidualne ? | kiedy Dorota wpadnie na pomysł jak niektóre od siebie poodróżniać
Badoha napisał/a: | Kiedy będzie wiadomo, który szczurek jest dla kogo? | tak jak wyżej napisałam
Badoha - Pią Sie 29, 2008 20:06
Sorki, że się tak dopytuje - ale już nie mogę się doczekać na maluchy
persefona4 - Pią Sie 29, 2008 22:20
Badoha, nie tylko Ty doskonale Cię rozumiem, mój panicz też gdzieś tu jest no bo przecież synusia mojego Salusia sobie nie odmówię...ależ ja jestem z niego dumna Mi sie seal poincik marzy...
(bo potem planuje się nie doszczurzać na conajmniej rok, więc chyba zaprzestane wchodzić w tematy o miotach, bo za bardzo kusi )
Badoha - Sob Sie 30, 2008 08:40
W takim razie obie czekamy z utęsknieniem na maluchy
Dory - Sob Sie 30, 2008 08:46
Postanowiłam, że każdy maluszek nie do odróżnienia dostanie u nasady ogonka kolorową kreseczkę Tak je od siebie poodróżniam
A sesja indywidualna już tuż tuż
Azi napisał/a: | i z tego co widzę mamy piękne selfy |
Tak jest Aziku, śliczniutkie, słodziutkie selfiki
Już wariuję, dziś mi się śniło, że oczka otworzyły
Badoha - Sob Sie 30, 2008 09:18
No to już teraz czekam na sesję indywidualną
Dory a imiona dla Maluszków są już wybrane?
persefona4 - Sob Sie 30, 2008 09:19
Dory napisał/a: | A sesja indywidualna już tuż tuż | czekamy tym wytrwalej:D
Dory - Nie Sie 31, 2008 08:33
Dziś sesja indywidualna Właśnie zrzucam fotki
Proszę, żebyście w sprawie miotu pisali do mnie, a nie do Asi. Miotem Baśniowym opiekuję się ja i trochę mnie dziwi, że zwraacie się do osoby, która od malców jest setki kilometrów i może Wam o nich powiedzieć tyle, ile jej przekażę.
Proszę też wszystkich chętnych o wiadomość na gg lub pw z informacją, czy nadal jesteście zainteresowani maluchami, czy też nie.
|
|
|