O szczurach ogólnie - Skarmianie żywymi szczurami w zoo i sklepach
Mangusta - Sob Gru 10, 2011 13:25
pituophis, a słyszałeś o tym nowym rozporządzeniu co do sklepów zoologicznych? ponoć nie wolno już sprzedawać ubitej karmówki, bo to podchodzi pod gastronomię cofamy się w rozwoju...
pituophis - Sob Gru 10, 2011 19:59
Nic nie słyszałem. Podaj źródło. Jest w ogóle jakieś rozporządzenie dotyczące sklepów zoo?
Trudno mi w to uwierzyć, przecież sprzedaje się też mrożone karmy dla ryb, mrożonego BARFa, itp.
aneczka1-13 - Sob Gru 10, 2011 21:05
Dokładnie.Wspomniana żaba byk ma kostne wyrostki wyglądające jak zęby i służą do przytrzymywania zdobyczy.
Ukąszenie dużeo pytona oczywiście śmiertelne nie jest.Ale mogą mieć długie i ostre zęby i mogą pozostawiać głebokie bolesne rany w które może się wdać infekcja
Mangusta - Nie Gru 11, 2011 22:13
pituophis napisał/a: | Podaj źródło. Jest w ogóle jakieś rozporządzenie dotyczące sklepów zoo? | Kuba z Drakuna mi mówił. Karmy dla ryb to inna bajka, bo to jest jednak opakowane.
Martini - Nie Gru 11, 2011 22:27
furburger napisał/a: | Martini, Ty już w kazdym temacie widzisz problem, ja na tym dyskusje kończę |
Tak, w każdej sprawie zazwyczaj widzę kilka problemów i niejednemu uratowało to dupsko;)
AngelsDream - Śro Maj 02, 2012 08:01
Scaliłam dwa tematy. AD
|
|
|