Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -C- Rattie's Love-skończone 2 lata
Bulletproof - Czw Sie 07, 2008 14:41
Śliczne są, najbardziej chyba mi pan nr 1 i dziewczynka minkowa się podobają
Justka, dawaj resztę fot, bo babki poszkodowane
L. - Czw Sie 07, 2008 14:49
Justka1, dla mnie numer 4 ma za małe wcięcie jak na bandeda.
Wydaje mi się, że to bardziej rokuje na berkshire.
Ładnym bandedem jest np. Rebelia Karat
No i numer 1. to po prostu niest. hooded tam niema żadnego variegated
Varigated jest np. Zack TazManie.
A klusie ładniutkie
i słodziachne.
żeby wyrosły z nich duże i kochane szczuraski.
Nieźle się dorobiłaś babciu
Justka1 - Czw Sie 07, 2008 15:36
L. napisał/a: | No i numer 1. to po prostu niest. hooded tam niema żadnego variegated
|
L.-tak wiem.Spojz na godzine,o ktorej robilam i wstawialam foty.Po calym dniu zapierniczu w pracy mialam prawo niedopatrzec .Juz poprawiam,natomiast co do chlopca nr 4 jeszcze sie okaze.Dziewczynki uzupelniam.
L. - Czw Sie 07, 2008 19:34
Justka1, spoko wiesz ja tylko mówie o tym co widzę
Justka1 - Sob Sie 09, 2008 11:56
Dodatkowa niespodzianka to taka,ze 3 maluszki rex(?)/fuzz beige mink based ,hooded(jeden wydaje sie byc banded) maja znaczenia na glowkach,mozliwe,ze spotted .
Panowie blazed sa varieberk ,a samiczka mink ma znaczenie Irish(ma małą białą kreseczke na brzuszku).
No same niespodzianki .
wuwuna - Sob Sie 09, 2008 12:23
Justka1, ale cudowne maluchy,jaka różnorodność/
przyznaje,że jest czym oko nacieszyć.
Gratuluję bardzo
I domagam się zdjęć
Anonymous - Sob Sie 09, 2008 14:09
wuwuna napisał/a: | I domagam się zdjęć |
Ja tyż
Lavi - Pon Sie 11, 2008 20:29
Justka tak nieśmiało zapytam- co tam u kluseczek? I jak z ich fotkami?
Czekam z niecierpliwością
Justka1 - Pon Sie 11, 2008 22:39
Zepsul mi sie aparat .Wali tak ostro swiatłem po oczach,nie wiem czemu...foty nie wychodza...jakby akumulatorki byly..przeładowane .W zadnym trybie nie da sie zrobic sesji .Wrzuce zalegle foty,jakie udalo mi sie zrobic jakies pare dni wstecz i dzis,te nie naswietlone.
90% fot,naswietlane,a nie chce maluchom walic takim ostrym fleszem po oczkach...zeby osleply.
Fotki przedstawiajace znaczenia na maluchach,na ryjkach .Sa to beige mink based,hooded,2 dumbo,1 standard.
Chlopiec 1:dumbo
Chlopiec 2:standard
Chlopiec 3:dumbo
Panna mink i jej znaczenie Irish.
Fotki z dzis,takie jakie udalo sie zrobic .
Chlopiec:
Standard,black,hooded,spotted,dumbo.(on ma tak krotka mordeczke..niesamowicie piekny,chyba pysio bedzie po mamusi ).
Wszystkie dzieci z dzis:
Chlopiec:
Rex,black,hooded,du point,dumbo.
Chlopiec:
fuzz/rex,beige mink based,hooded (chyba znaczenie spotted),standard.
Chlopiec:
fuzz/rex,beige mink based,hooded,dumbo.
Dziewczynka:
satin fuzz/rex beige self
Chlopiec:
standard,black,hooded du point,dumbo
Chlopiec:
rex,black,blazed varieberk,standard
Od dzis dzieci sa juz dokarmiane.Mleczko kocie+ kaszka ryzowa,bananowa.Niektorym smakuje,innym nie .Zacznie smakowac jak bedzie mleka u mamusi mniej .Jak widac oczka wiekszosc ma juz porozklejane ale czesc jeszcze nie.
ntliee - Pon Sie 11, 2008 22:59
piękne maleństwa, a maluch z krótką mordką rzeczywiście cudny, no i ma minę "buu, nie rób mi zdjęć!"
Justka1 - Pon Sie 11, 2008 23:14
ntliee napisał/a: | piękne maleństwa, a maluch z krótką mordką rzeczywiście cudny, no i ma minę "buu, nie rób mi zdjęć!"
|
Jakby ci ktos co ktoreś zdjecie badz co kilka naraz zdjec,walił tak ostrym fleszem po oczach,tez bys miala taka mine .
Szkoda mi ich focic teraz jak aparat sie spitolił .Jestem zua na aparata .
Juz nawet nim tłukłam o podłoge,ze moze by sie sam naprawił ale ni hu hu.. nie chce.
Dzieciaczki sa coraz cudowniejsze,reka dla nich to Bóg.Lecą jak szalone do niej,wspinają sie,wąchają,liżą .Sama przyjemnosc .
Lavi - Pon Sie 11, 2008 23:16
Śliczne! Wspaniałe maluszki achhh tak je wyściskaać
wuwuna - Pon Sie 11, 2008 23:18
Justka1 napisał/a: | Dzieciaczki sa coraz cudowniejsze,reka dla nich to Bóg.Lecą jak szalone do niej,wspinają sie,wąchają,liżą .Sama przyjemnosc | Justka ja Twoje szczuniory ubóstwiam.
Cudowne,a jakie już duże
Oli - Pon Sie 11, 2008 23:57
Lambada heej, lambada haa!
Anonymous - Wto Sie 12, 2008 08:13
Brzydki aparat, naprawiaj się ale już! Bo nie ma zdjęć mojej klusi Piękne maluchy
|
|
|